Možno ťa sklamem ale u Dicompu máš zľavu na prácu atd.hlavne keď si u nich kúpiš veci potom máš vetší pristor na jednanie o cene.
Boli by blázni keby to tak nerobili
to že Libor poradí s Idahem i mimo alternativu toho čo chceš a majú iných dodávaťeľov ktorí ponúkajú alternativu dielom ktoré ty chceš ale budeš trvať na tých ktoré chceš neznamená že si ich nemožeš zohnať sám a dať to iba vyskladať samozrejme s tým že zľava na prácu je už vica menej teoretická
.
Každý z nás sa snaží nájsť najlacnejšiu alternativu ale po mojich skúsenostiach a tomu že vždy k cene na ebay a iných shopoch musíš zarátať , dph keď je, clo a dopravu a často zistíš že cez napríklad Idaha zo zľavou na práci alebo iným refundovaním si stále na lepšej cene celkovej!!!
Ver mi že som si každú korunku ktorú som investoval do prestavby motoru obrátil nie 2x alebo 3 x.Musím verejne priznať že samostatný nákup je pekná vec a sám som sa o neho pokúsil prešlo ma to okamžite ale je to i určité know how toho čo sa hodí alebo nehodí a to som nemal jasné a aká lacnejšia alternativa je možná a pokial máš čas cca rok a čas i na zmeny a náseldný predaj blbostí čo nakúpiš a budeš predávať zo zľavou /dosť slovenčiny
/tak sa ti nedivím že takto uvažuješ.
A eventuelní reklamace špatně zaslaných dílů individuálně je dalším problémem, mimochodem ne každý prodejce na netě je ochoten si individuálně domluvit obchod a zaslat ti díly na Sk nebo Čr,protě někteří to neudělaj.....!
Libor , nebo Idaho který si udělá pomalu letadlo na koleně a má přesně jasno co a jak to takto hravě zvládne může si postupně věci nakupovat třeba cez ebay atd.ale pro většinu z ,,běžných" lidí to ale není cesta k tomu co potřebujeme.Někdy pak stojíš pro blbé těsnění další měsíc protože tě to nenapadlo atd.A mnoho věcí i když si myslíš že máš všechno v čase skutečné práce na motoru plave na povrch.....
Mimochodem kdybych měl sedět hodiny na netu hídat aukce,ceny a každou chvíli běhat na poštu , projíždět benzín, platit stále a být s prominutím nasranej kvůli nemožnosti zaparkovat a stát tam jak debil kvůli 40 postupně přicházejícím součástkám které mi zasílají indi vindy/při mé práci absolutně nemožné abych takto fungoval/, nebo aby mně každou chvíli z DHL naháněli v práci s balíčkama tak se s prominutím při investici kterou dělám vy...... a doslova a do písmene.Pro mně například ušetřit 10000 Kč na tomhletom určitě nestojí za to/ to mi promiňte a to jsem prý žid skřížený ze skotem-nemyslím tím zvíře/ a v podstatě minout peníze a čas pro výše uvedené komplikace mně stojí více.Tak kde je pak efekt?Nikde
Jdu do práce
vydělat na poštovný a případně nějakou tu součástku do auta
.
Nějaké ty auta doma jsou.