libor12 píše:No také by se to dalo udělat výměnným způsobem. Doky má jedno 3sge v autě,pokud se na sk neevidují čísla motorů. Můžeme Ti ho tu připravit,pak by jsi jen přijel s autem a vyměnily by se motory. To záleží na Dokym.
to bolo asi mne ze?

libor12 píše:No také by se to dalo udělat výměnným způsobem. Doky má jedno 3sge v autě,pokud se na sk neevidují čísla motorů. Můžeme Ti ho tu připravit,pak by jsi jen přijel s autem a vyměnily by se motory. To záleží na Dokym.
ano,je to ten polomrtvý. Ale co se týká práce je to úplně jedno. Nemá smysl tvůj motor nechávat bez vybrusu válců. Pokud chceš jít do 150kw musí být go tak jako tak. Potom je úplně jedno jestli motor běží či ne. Jakákoli chyba či nepřesnost se u atmosféry velice rychle vrátí zpátky.miguellito píše:libor12 píše:No také by se to dalo udělat výměnným způsobem. Doky má jedno 3sge v autě,pokud se na sk neevidují čísla motorů. Můžeme Ti ho tu připravit,pak by jsi jen přijel s autem a vyměnily by se motory. To záleží na Dokym.
to bolo asi mne ze?no neviem ako to je presne,myslim,ze uz sa motor berie len ak osuciastka,na kontrole originality mi to nezistovali ,ked som ju z ciech pred rokom kupil,ani v TP nic neni-len typ,a kto by to kde zistil? asi tazko,no ale on ma 3.gen 3SGE nie? a je to 2.0L? ,tento je v dobrom stave-teda okrem tesnenia-asi guferka nejake.....v akom je ten jeho
,kluku ,piesty tam ma ok? sak to je ten co bol polomrtvy ?ci ktory?
ano,zbytek se dá sehnat zde nebo sk. Pošlu Ti pak sestavy a čísla komponent,třeba u tebe vyjde levněji.RasťoSK píše:To by bolo fajn...v tomto smere to nechávam v Tvojich rukách - čo sa týka ceny, tak je to OK...
Takže vo finále končíme na V44 a trigger discu?
ale vůbec. Naopak. Jak jsem tak zjišťoval tak na sk by mohlo pár věci od zapalování vyjít o dost levněji. Takže pro změnu by jsi mohl poslat něco ty zase nám.RasťoSK píše:Sa ma chceš zbaviť, alebo čo???![]()
![]()
![]()
Sedí vec...aspoň sa finančne fakt nevymačknem do tla...