Brzdy u 6.gen. nevim co s nima!!! poradte!!

vše ohledně modelové řady Celica
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

kdyžtak nějakou tu emulzi bych měl, a je jí hodně, na všechny se dostane :lol: dám i zadara, sliz jeden bleee.

Spookey> já byl informovanej v servise, že tak max do 500km nemam brzdit fest, klouže to- ta emulze. Takže to fakt ani moc nebrzdilo, což sem zjistil jen po výjezdu z garáže.(nechápu jak se ti povedlo vůbec zabrzdit z tý rychlosti na tý emulzi) pak si to pěkně sedlo a ty kashiyama brzděj fakt výýýborně, až tak krutě, že se musim dívat do zrcátka a nepřehánět to, aby to ubrzdil spíš ten za mnou :lol:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Spookey
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Spookey »

tak zase pár km sem na tom v poklidu najel páč než se zahřeje motor a než sem se dostal na cestu kde sem se chtěl projet tak sem min 20 km najel :-) no bohužel já žádný info nedostal a neznalost neomlouvá takže sem to nakonec vyřešil novýma deskama ke kterým už budu chvíli hodnej ;-) Nakonec jsem dospěl k tomuto závěru, ne že bych pohrdal vašima radama, ale jelikož jsem člověk manuálně nezručný a navíc bez prostoru k práci, tak je rychlejší aby mi v servise vyměnili kus za kus a navíc tento úkon by nemuseli být ani ochotní vykonat :(
Celica 94' ST202 SS, 3S-GE 129 kW "Vendulka"
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

A to buď ještě rád, že máš Toyotu. Brzdový desky jsem chtěl tuhle měnit s kolegou na jeho Fordu. Sundali jsme kola a tím jsme skončili, protože třmen drží šroub s vnitřním imbusem 7mm, což je přesně ta velikost, která se nedává do žádné běžné sady nářadí (dávají sa 6 a 8).
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Beaver: to není jen u fordu,na moji skočně je na třmenu také naprosto "běžná" thorx t28 s pojistkou. :D je tak běžná,že i ve specialce na nářadí dodací lhůta cca měsíc. :D
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
Odpovědět

Zpět na „Celica“