no ale ten pocit zacinat tam kde ine motory koncia ...a pocut ten zvuk a citit ten vykon

neboj, vím o tom, práve sem procházel resty z týdne a zjistil jsem že mi EBC stále neodpovedelo, takže zítra je budu urgovat... mylsím na tebe.miguellito píše:sak to chapem- ze z capu sa nezbrusuje-a kolko vyjdu tie loziska? a sorry za OT. ale stale mi nejak nechodi od teba ta ponuka na tie EBC
Libore když už tu říkáš i ceny, musíš tem lidem taky říct že je to bez poštovnéholibor12 píše:Honza Ti může ložiska dodat. Pisty můžeš ponechat sériové ale udělal bych vybrus válců,ne jen kroužky. Ojnice sériové bych nahradil eagle do 350hp s 3/8 bolts,sada cca 300$ tím bych uzavřel spodek. Výhoda je v tom,že v klidu můžeš pak přejít na turbo bez dalších zásahu.
A proto mam tak rad radove setivalce (potazmo jeste motory Lamborghini V12). Nicmene dluzno dodat, ze i vysoke otacky si vyberou svoji dan, preci jenom cim vice otacek, tim vice pracovnich cyklu krouzek versus stena valce, cili je na miste se venovat poradne i mazani motoru.libor12 píše:...Motor neničí otáčky ale jeho nedokonalé dynamické vyvážení a negativní setrvačné hmoty nevykonávající práci...
Rasto SKIdaho píše:zpet k ViPEC objednávce :
Kdo co potřebujete ( třeba jen vstřiky atd ) takl mi to sem vypiste at mohu poslat finální poptávku :
Rasto SK
1xV44
4x vstřiky