P.S.je to normalne ze nikto nenapiše nič?CHcel som iba vediet o vašich skusenosty nič viac.Jeste raz poprosim ak ma nekto MMT prevodovku nech popiše nečo okolo toho.Ja mam obednanu 1.33 MMT 6 richlostnu.niekedy v juni mam ju dostat.

No a to jsem netusil, ze i u MMT to ma start&stop, jak to funguje? Kdyz to zastavi, vyradis na N, tak to chcipne a nastartuje, kdyz tam das E/R? Jak potom clovek zastavi doma a necha tam rychlost? Nebo se musi vzdy nechat rucka? Nebo to chcipne, kdyz zastavis a mas seslapnutou brzdu? Kdy to pak nastartuje? Kdyz pak pustis brzdu? Co to dela v kopci? Musis se rozjet jen pres rucku?industry píše:Normalne ti závidím ja mam tu Srack* 1.3 a to vubec nejede a ted jsem mel pujcenou 1,33 6mmt a to je cara fakt super zrychleni je takove ze te to cpe do sedacky a ma to super kroutak a 200 jako nic ))A jak se vypína motor je taky super sice to trosku skubne ale da se na to zviknou ale jinak je to upne uzasny auto. byl jsem stoho hodne nadseny ale taky hodne nasranej ze jsem si nepockal 4mesice
Ked mas motor 1,33L tak to budes mat tak ci tak so systemom START-STOP.nezalezi na vybave ci prevodovke....nikolajk píše:ahoj industry,a ja sa tesim a uvidime ake to bude.pokial viem ja nemam obednany START-STOP.je sistem v standartnej vybave?daj vediet.diky
Ja by som tiez bral 1.33. Auto musi byt zivsie. Motor 1.3 ide tiez, len to treba udrziavat v 4000 ot.industry píše:Normalne ti závidím ja mam tu Srack* 1.3 a to vubec nejede a ted jsem mel pujcenou 1,33 6mmt a to je cara fakt super zrychleni je takove ze te to cpe do sedacky a ma to super kroutak a 200 jako nic ))A jak se vypína motor je taky super sice to trosku skubne ale da se na to zviknou ale jinak je to upne uzasny auto. byl jsem stoho hodne nadseny ale taky hodne nasranej ze jsem si nepockal 4mesice
Ja mam 1.3 s MMT a vubec si nestezuju na nezivost. Automat radi pri velmi nizkych otackach, behem par s tam mam 5. st. a jedu 50 po meste, tedy automat to nevytaci a kroutak to ma dobry i v nizsich otackach, kdyz chci, tak na semaforu pri zelene vystrelim a vsichni zustavaji za mnou, stejne tak, pokud potrebuju nekoho predjet, tak se muzu spolehnout, ze to podradi a vystreli. Je jasne, ze se to nemuze srovnavat s 2l motory, ale na mestske vozitko je i "stara" 1.3 dostatecna. Prece si to nekupujeme na zavody dragsteru, ale na premisteni z bodu A do bodu B a zpet, kde bod A je domov a bod B je vetsinou nakupni centrum nebo tchyneindustry píše:Normalne ti závidím ja mam tu Srack* 1.3 a to vubec nejede a ted jsem mel pujcenou 1,33 6mmt a to je cara fakt super zrychleni je takove ze te to cpe do sedacky a ma to super kroutak a 200 jako nic ))A jak se vypína motor je taky super sice to trosku skubne ale da se na to zviknou ale jinak je to upne uzasny auto. byl jsem stoho hodne nadseny ale taky hodne nasranej ze jsem si nepockal 4mesice