Řecko

Tlachání o všem - bez zaměření!
Pepa
Manager Týmu

Řecko

Příspěvek od Pepa »

Tak trošku začínám plánovat letní dovču :D a velice mě láká Řecko autem. Proto bych se chtěl poptat , jestli nemáte někdo s touto cestou zkušenost a jak je to s ubytováním , dá se sehnat něco na místě ? :wink:
Dík za rady.
ToyotaCarina E 2,0 GLi
Toyota Corolla 2E 1,3 GL
Toyota Corolla Verso D4D 2,2
Jirka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jirka »

Pepo tady je jeden docela dobrej odkaz .
[b]www.recko-autem.cz[iTaky jsem jsem o Řecku přemýšlel.Pouze jsem nikde na netu nesehnal nějaký aslušný ubytování.Kdy to plánuješ??
Jirka
wrc50
Manager Týmu

AHOJ

Příspěvek od wrc50 »

BYLI JSME V RECKU, ALE NIKOLI AUTEM RAD BYCH TAKE JEL, ZEL BOHU ANI JEDEN Z NAS NEUMI ANGLICKY A V TOM VIDIM TEN NEJVETSI PROBLEM, MYSLIM ZE NA TECH STRANKACH RECKO AUTEM JSOU VELMI PODROBNY INFORMACE, ALE STALE VAHAME JET SOLO CO TAKHLE UDELAT TOYOTA TYM GRECE??
Jirka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jirka »

Dobry napad,s cestou nemam obavy.každy rok jezdim autem do Turecka,tak cestu po balkáně docela znám.
J.
Pepa
Manager Týmu

GR

Příspěvek od Pepa »

No to by asi nebylo špatný , ale já zatím neřeším termín , jen se poptávám a hlavně čekám , jestli někdo nehodí nějakou radu na ubytování . To bych si raději sehnal až na místě , pokud to funguje jak v Chorvatsku .Jinak cesty autem se vůbec nebojím .V Řecku jsem byl asi před 6 lety (busem) a moc supr vzpomínky :) .
ToyotaCarina E 2,0 GLi
Toyota Corolla 2E 1,3 GL
Jirka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jirka »

Myslím si,že ubytování se dá sehnat i na místě.Nemám ale předstvu o ceně.Myslím však,že to dražší jak v HR to nebude.
Jirka
Marty
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marty »

Tak my máme letos v plánu okružní jízdu do Francie s několika zastávkami po cestě - posuďte: ODKAZ NA MAPU.

Hlavní zastávky jsou zámek Neuschwanstein v Německu, pak Francie - Monaco, St. Tropez, pak Carcassonne, Andorra a přes Annecy zpět do ČR. Pak poskytnu fotoseriál a report :)
Obrázek
'06 Mazda 6 2.0 MZR-CD 105kW
ex '97 Corolla AE111L 4A-FE 81kW
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

Marty píše:Tak my máme letos v plánu okružní jízdu do Francie s několika zastávkami po cestě - posuďte: ODKAZ NA MAPU.

Hlavní zastávky jsou zámek Neuschwanstein v Německu, pak Francie - Monaco, St. Tropez, pak Carcassonne, Andorra a přes Annecy zpět do ČR. Pak poskytnu fotoseriál a report :)
Hlavne si uzij tu cestu ze svycarska do italie , jel jsem tam tudy minulou zimu a proste naaaadhera , dale jsem loni byl v oblasti kolem Lyonu a pak Zeneve a taky nadhera , az na to ze behem prvni pulhodky v zeneve nam nabizely devky, koks a koupily jsme na cerno chlast a pak nas malem okradli dobry :D

Jinak recko bych si klidne autem troufnul a problem myslim nebude ani s ubytovanim , ale ja uz si zamiloval Kretu
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
dlik
Řidič

Příspěvek od dlik »

v Řecku jsem byl loni na plachetnici po ostrovech a byla to nááádhera.....musím říct, že řekové jsou strašní pohodáři, na rozdíl od těch přitroublých chorvatů, kteří nemyslí na nic jiného než jak z člověka vytáhnout prachy. A když navíc jsem měl na tričku naši vlajku, tak mě zdravili i česky a vzpomínali na to jak jsme jim pomohli - prostě supr!!! Asi už nám to na další dovolenou letos nevyjde (máme toho už dost naplánovaného na léto), ale kdyby snad náhodou, tak toto by mě moc lákalo 8) :wink:
Naše současná Toyota rodinka...
Toyota MR2 Spider 2002 (barva černá)
Toyota Starlet 1992 (barva šedá)
Toyota Starlet 1992 (barva vínová)
Toyota Corolla Verso 2008 (barva černá)

www.kabriolety.com?cc=680
Smith
Řidič

Příspěvek od Smith »

Marty píše:Tak my máme letos v plánu okružní jízdu do Francie s několika zastávkami po cestě - posuďte: ODKAZ NA MAPU.

Jih Francie se Ti bude určitě líbit, před 2 lety jsem byl na pár dní za ségrou v Toulouse a projeli jsme celej jih(Carcasonne, Avignon, Andorra, Marseille, Montpellier,...). Moc rád na to vzpomínám. Jinak když už se tady probírají zážitky z cest, loni jsem projel celé Norsko, během 16 dnů najeto 10.285 km!!! Nejvzdálenější cíl byl Nordkapp - nejsevernější místo Evropy. Kdyby se někdo chystal na sever, mohu poskytnout informace. 8)
Toyota Avensis 1.6 + LPG 81 kw 4A-FE '98
Marty
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marty »

Pavo.B. píše:Hlavne si uzij tu cestu ze svycarska do italie , jel jsem tam tudy minulou zimu a proste naaaadhera , dale jsem loni byl v oblasti kolem Lyonu a pak Zeneve a taky nadhera , az na to ze behem prvni pulhodky v zeneve nam nabizely devky, koks a koupily jsme na cerno chlast a pak nas malem okradli dobry :D

Jinak recko bych si klidne autem troufnul a problem myslim nebude ani s ubytovanim , ale ja uz si zamiloval Kretu
Jo jo, vypadá to tam moc zajímavě, hodně se těšíme do té dolní Francie a na Pyreneje. Doporučoval mi taky jeden známý projet Pyreneje až na horní pobřeží, ale to už je nad možnosti týdenního výletu :) Ale mám to v plánu na další výlety, možná stihnem něco i letos na podzim :)
Obrázek
'06 Mazda 6 2.0 MZR-CD 105kW
ex '97 Corolla AE111L 4A-FE 81kW
wrc50
Manager Týmu

Příspěvek od wrc50 »

AHOJ TAK CHLAPCI JAK VYRAZÍME TEDY SPOLEČNĚ DO ŘECKA??A NOBO TO BYL JEN TAKOVÝ ŠPÁS?? KDO, KDY A JAK TEDY JEDETE? JEDETE SAMI NEBO S NĚKÝM, KUDY ATD. TAK SE KONEČNĚ ROZHOUPEJTE JARO SO BLÍŽÍ DOVOLENÁ TAKY ABYCHOM SE MOHLI SPOJIT A DÁT POKEC CO VY NA TO??JSTE PRO??
Jirka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jirka »

Já odjíždím podobným směrem a to už 19.4..Pouze v srbsku uhnu do leva a pádím do Turecka.Jedu tam se dvouma kámošema..Prostě to bude taková pánská jízda.Už se všichni moc těšíme.
Jirka
Pepa
Manager Týmu

Řecko

Příspěvek od Pepa »

Já zatím vyčkávám , jestli se tady nenajde někdo , kdo by poradil s ubytováním , nebo hodil kontakt . :wink:
ToyotaCarina E 2,0 GLi
Toyota Corolla 2E 1,3 GL
Jirka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jirka »

Něco jsem našel na netu,ale není to nic moc.Jeden známej jezdí do GR každý rok a říká,že s ubytováním není žádný problém.
J.
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“