Řecko
Řecko
Tak trošku začínám plánovat letní dovču a velice mě láká Řecko autem. Proto bych se chtěl poptat , jestli nemáte někdo s touto cestou zkušenost a jak je to s ubytováním , dá se sehnat něco na místě ?
Dík za rady.
Dík za rady.
ToyotaCarina E 2,0 GLi
Toyota Corolla 2E 1,3 GL
Toyota Corolla Verso D4D 2,2
Toyota Corolla 2E 1,3 GL
Pepo tady je jeden docela dobrej odkaz .
[b]www.recko-autem.cz[iTaky jsem jsem o Řecku přemýšlel.Pouze jsem nikde na netu nesehnal nějaký aslušný ubytování.Kdy to plánuješ??
Jirka
[b]www.recko-autem.cz[iTaky jsem jsem o Řecku přemýšlel.Pouze jsem nikde na netu nesehnal nějaký aslušný ubytování.Kdy to plánuješ??
Jirka
AHOJ
BYLI JSME V RECKU, ALE NIKOLI AUTEM RAD BYCH TAKE JEL, ZEL BOHU ANI JEDEN Z NAS NEUMI ANGLICKY A V TOM VIDIM TEN NEJVETSI PROBLEM, MYSLIM ZE NA TECH STRANKACH RECKO AUTEM JSOU VELMI PODROBNY INFORMACE, ALE STALE VAHAME JET SOLO CO TAKHLE UDELAT TOYOTA TYM GRECE??
GR
No to by asi nebylo špatný , ale já zatím neřeším termín , jen se poptávám a hlavně čekám , jestli někdo nehodí nějakou radu na ubytování . To bych si raději sehnal až na místě , pokud to funguje jak v Chorvatsku .Jinak cesty autem se vůbec nebojím .V Řecku jsem byl asi před 6 lety (busem) a moc supr vzpomínky .
ToyotaCarina E 2,0 GLi
Toyota Corolla 2E 1,3 GL
Toyota Corolla 2E 1,3 GL
- Marty
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Tak my máme letos v plánu okružní jízdu do Francie s několika zastávkami po cestě - posuďte: ODKAZ NA MAPU.
Hlavní zastávky jsou zámek Neuschwanstein v Německu, pak Francie - Monaco, St. Tropez, pak Carcassonne, Andorra a přes Annecy zpět do ČR. Pak poskytnu fotoseriál a report
Hlavní zastávky jsou zámek Neuschwanstein v Německu, pak Francie - Monaco, St. Tropez, pak Carcassonne, Andorra a přes Annecy zpět do ČR. Pak poskytnu fotoseriál a report
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
Hlavne si uzij tu cestu ze svycarska do italie , jel jsem tam tudy minulou zimu a proste naaaadhera , dale jsem loni byl v oblasti kolem Lyonu a pak Zeneve a taky nadhera , az na to ze behem prvni pulhodky v zeneve nam nabizely devky, koks a koupily jsme na cerno chlast a pak nas malem okradli dobryMarty píše:Tak my máme letos v plánu okružní jízdu do Francie s několika zastávkami po cestě - posuďte: ODKAZ NA MAPU.
Jinak recko bych si klidne autem troufnul a problem myslim nebude ani s ubytovanim , ale ja uz si zamiloval Kretu
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
v Řecku jsem byl loni na plachetnici po ostrovech a byla to nááádhera.....musím říct, že řekové jsou strašní pohodáři, na rozdíl od těch přitroublých chorvatů, kteří nemyslí na nic jiného než jak z člověka vytáhnout prachy. A když navíc jsem měl na tričku naši vlajku, tak mě zdravili i česky a vzpomínali na to jak jsme jim pomohli - prostě supr!!! Asi už nám to na další dovolenou letos nevyjde (máme toho už dost naplánovaného na léto), ale kdyby snad náhodou, tak toto by mě moc lákalo
Naše současná Toyota rodinka...
Toyota MR2 Spider 2002 (barva černá)
Toyota Starlet 1992 (barva šedá)
Toyota Starlet 1992 (barva vínová)
Toyota Corolla Verso 2008 (barva černá)
www.kabriolety.com?cc=680
Toyota MR2 Spider 2002 (barva černá)
Toyota Starlet 1992 (barva šedá)
Toyota Starlet 1992 (barva vínová)
Toyota Corolla Verso 2008 (barva černá)
www.kabriolety.com?cc=680
Jih Francie se Ti bude určitě líbit, před 2 lety jsem byl na pár dní za ségrou v Toulouse a projeli jsme celej jih(Carcasonne, Avignon, Andorra, Marseille, Montpellier,...). Moc rád na to vzpomínám. Jinak když už se tady probírají zážitky z cest, loni jsem projel celé Norsko, během 16 dnů najeto 10.285 km!!! Nejvzdálenější cíl byl Nordkapp - nejsevernější místo Evropy. Kdyby se někdo chystal na sever, mohu poskytnout informace.Marty píše:Tak my máme letos v plánu okružní jízdu do Francie s několika zastávkami po cestě - posuďte: ODKAZ NA MAPU.
Toyota Avensis 1.6 + LPG 81 kw 4A-FE '98
- Marty
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Jo jo, vypadá to tam moc zajímavě, hodně se těšíme do té dolní Francie a na Pyreneje. Doporučoval mi taky jeden známý projet Pyreneje až na horní pobřeží, ale to už je nad možnosti týdenního výletu Ale mám to v plánu na další výlety, možná stihnem něco i letos na podzimPavo.B. píše:Hlavne si uzij tu cestu ze svycarska do italie , jel jsem tam tudy minulou zimu a proste naaaadhera , dale jsem loni byl v oblasti kolem Lyonu a pak Zeneve a taky nadhera , az na to ze behem prvni pulhodky v zeneve nam nabizely devky, koks a koupily jsme na cerno chlast a pak nas malem okradli dobry
Jinak recko bych si klidne autem troufnul a problem myslim nebude ani s ubytovanim , ale ja uz si zamiloval Kretu