Nemate nekdo zkusenosti s Avensisem D4 nebo D4D.Kamarad shani auto

myslels naftu, mas naftaka, ne?Porsacek píše:Ahoj mam Avensise 2.0 D4 150 hp a jsem naprosto spokojeny supr auto a .........
...... ted mam dlouhodobou spotrebu po PRAZE (2860km) 9,4 litru a to to nesetrim to auto chce jezdit a ja mam radost a motor je hladovej po otackach neni nad to to poradne vytocit.
![]()
Jenom nema rad kvuli primemu vstriku do valcu srackovy Benzin (vlastni test ) auto nemelo takovy zatah a spotreba sla nahoru ted znackove pumpi a mam klid.![]()
pavelc píše:myslels naftu, mas naftaka, ne?Porsacek píše:Ahoj mam Avensise 2.0 D4 150 hp a jsem naprosto spokojeny supr auto a .........
...... ted mam dlouhodobou spotrebu po PRAZE (2860km) 9,4 litru a to to nesetrim to auto chce jezdit a ja mam radost a motor je hladovej po otackach neni nad to to poradne vytocit.
![]()
Jenom nema rad kvuli primemu vstriku do valcu srackovy Benzin (vlastni test ) auto nemelo takovy zatah a spotreba sla nahoru ted znackove pumpi a mam klid.![]()
Zvazuji Novy Avensis Combi 2.2D (150k), ale spotreba 9.4 byt ve meste u jeho predchudce me celkem desi. Potrebuji auto na nemecke dalnice s rozumnou spotrebou. Proti Toyote mluvi nasleduji argumenty, prosim pustte se do me a presvedcte me, ze je to blbost:
- navstevy servisu kazdych 15.000km - jezdim na jeden zatah 1000km, takze bych byl v servisu nekolikrat do roka
- relativne mala nadrz, vyssi spotreba toyotackeho CR a nepresny palubni pocitac, ktery si dela co chce. Kolik najedete na nadrz? Pri spotrebe 8l a 60l nadrzi mi to vychazi ani ne na 750km, to fakt neni moc. To pomalu najedu se svym soucasnym 1.2htp (45l nadrz)...
Pustte se do mne. Dik za odezvy.