ano maš pravdu,přesnost a rozlišení není totéž. Tato posuvka tuto normu splnuje,je přiložen atest. Rozlišení je jak jsem uvedl a přesnost +/-0.02mm. Na opravdu přesné měřeni používám mikrometr.Petr_K píše:
Rozlišení a přesnost ale není totéž.
Výrobci (zvlášt u méně kvalitních posuvek za pár stovek) rádi uvádějí údaj "rozlišení 0,01" což ovšem znamená jen to, že to ty setiny ukazuje, ne že to měří s přesností na 0,01. I kvalitní značkové posuvky (za cca 5000Kč) měří s přesností 0,04 až 0,03 (splňují normu DIN 862).
Nemocnice na kraji Dobříše
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp

- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
stačí použít funkci hledatczmk5 píše:
jej vubec nevim kde se takovej ventil nachází na motoru
 http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... light=acis
 http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... light=acis...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-

- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
pár foteček co pořídil Malpasso u nás na dílne, dopoledne před Celica srazem....
Malapsso díky:)
skoda že není videt detail tech popisekna zámcích motoru te T-Rollky to TOMEI se tam obzvlást vyjímá zkusím si pohrát s fotákem...
 zkusím si pohrát s fotákem...

Malapsso díky:)
skoda že není videt detail tech popisekna zámcích motoru te T-Rollky to TOMEI se tam obzvlást vyjímá
					Naposledy upravil(a) Idaho dne úte 24.03.2009, 22:29, celkem upraveno 1 x.

Jo byla to zábava se vrtat v autě a děkuju tímto Honzovi že mi něco takového umožnil v jeho firmě vím že to bylo z recese a jinak je to jeho ,,svatyně"a byla to výjimka.Svým způsobem jsem si hrozně odpočnul a nemusel myslet na problémy v práci.Hala u Honzi na klinice je  příjemná a vidět že se tam pracuje hodně.Bylo hezký vidět 3 motory rozebrané, další z 1ZZ vyndanej a připravenej na rozborku a můj gril odkrytej a připraven na hloubkové čistění které  se ve firmě provádělo den před i v den kterej jsme tam byli.Na mně jako supermana zbyla,,nejodbornější" práce a to dočistění vaček které byly nakonec po mém zásahu ukončujícím téměř jako nové  , zámky taky
 , zámky taky   no a zbytek grilu se čistil tou polohou která je vidět, nevím jak to dělali  dál profesionálové.Možná se to odfotilo v té rychlosti a množství práce tak to uvidíte taky.No a to jak se zvítězilo nad motorem v Chrudimi je taky zdokumentováno a nafoceno.Ty zámky Tomei jsou mimochodem nádherné!!!
 no a zbytek grilu se čistil tou polohou která je vidět, nevím jak to dělali  dál profesionálové.Možná se to odfotilo v té rychlosti a množství práce tak to uvidíte taky.No a to jak se zvítězilo nad motorem v Chrudimi je taky zdokumentováno a nafoceno.Ty zámky Tomei jsou mimochodem nádherné!!!

, zámky taky
 , zámky taky   no a zbytek grilu se čistil tou polohou která je vidět, nevím jak to dělali  dál profesionálové.Možná se to odfotilo v té rychlosti a množství práce tak to uvidíte taky.No a to jak se zvítězilo nad motorem v Chrudimi je taky zdokumentováno a nafoceno.Ty zámky Tomei jsou mimochodem nádherné!!!
 no a zbytek grilu se čistil tou polohou která je vidět, nevím jak to dělali  dál profesionálové.Možná se to odfotilo v té rychlosti a množství práce tak to uvidíte taky.No a to jak se zvítězilo nad motorem v Chrudimi je taky zdokumentováno a nafoceno.Ty zámky Tomei jsou mimochodem nádherné!!!Nějaké ty auta doma jsou.

- Tequilla
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:

Svatozář nad nemocnicí...(variace na apokalyptické HDR)

Exteriéry

"Železo"

Celica - Lucinka

MR2 - Tequilla

MR2 - Tequilla - preCAT (levej v pr*eli, pravej jako novej)

MR2 - Tequilla - CAT v pr*eli

MR2 - Tequilla - porovnání velikosti autobaterií

Ostatní
					Naposledy upravil(a) Tequilla dne pát 27.03.2009, 22:52, celkem upraveno 1 x.

Toyota Yaris 1.0, 1. gen. alias Pracant...prodáno do Jižních Čech, RIP 
Toyota MR2 Mark III alias Mrcha
Toyota FJ Cruiser alias Můj sen
http://mr2.tequilla.cz
Peugeot 307 SW alias Pracovní realita ze žabožroutova

Toyota MR2 Mark III alias Mrcha
Toyota FJ Cruiser alias Můj sen

http://mr2.tequilla.cz
Peugeot 307 SW alias Pracovní realita ze žabožroutova

Musim uznat, že na tom máknul...
  Musim uznat, že na tom máknul...  

toto je ze supry ale jinak totožné..