odjezd na celica sraz z prahy a okolí

vše ohledně modelové řady Celica
warrior
Manager Týmu

Příspěvek od warrior »

Lucinka píše:Ok, ok, nahlodali jste mě, ještě to teda promyslim.

To je slovo chlapa :lol: :thumbsup:
celica 1,6
Dacan
Manager Týmu

Příspěvek od Dacan »

takze halo,halo praho :D ?jo a dneska u tesca v letnanech cervena t23,kdo to byl :) ?jo a mozna pojede z prahy zajimava kolona.a nepridaj se i pardubice 8) ?
ex 1,6 sti 1992
corolla e11 1,6 gt (81kw)
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

...a nechce to vzít praha přes Dobříš? bych se s mazdou přidal :D
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Ja budu asi v dílně v Dobriši.
Naposledy upravil(a) Doky dne stř 18.03.2009, 18:37, celkem upraveno 1 x.
Nějaké ty auta doma jsou.
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Doky píše:A já s Fordem kterého nechám ostetativně v Dobríši i s nějakýma drobnostma na Celicu nebo pojedu s Malpasem nebo Bobanem s Honzou.Ach jo.Cao
OK super, takže k pražákum se nepřidám, vemu Dokyho Bobanem :)

pokud potkáte cestou malou , nenápadnou nákupní tašku s tuzingem napřední kapotě a nápisem 1,4i na zadku tak ji nechte jet - stálo by to moooc benzínu na obou stranách :D
Lucinka
Řidič

Příspěvek od Lucinka »

Idaho píše:
Doky píše:A já s Fordem kterého nechám ostetativně v Dobríši i s nějakýma drobnostma na Celicu nebo pojedu s Malpasem nebo Bobanem s Honzou.Ach jo.Cao

pokud potkáte cestou malou , nenápadnou nákupní tašku s tuzingem napřední kapotě a nápisem 1,4i na zadku tak ji nechte jet - stálo by to moooc benzínu na obou stranách :D
A nevzali byste mě taky? Prosím prosím, smutně koukám...
lubohooper
Člen Týmu

Příspěvek od lubohooper »

Dacan píše:takze halo,halo praho :D ?jo a dneska u tesca v letnanech cervena t23,kdo to byl :) ?jo a mozna pojede z prahy zajimava kolona.a nepridaj se i pardubice 8) ?
Pardubice by se asi k Praze přidali - spojím se s Burákem, který má na starosti Vých. Čechy a domluvíme se :wink:
Kde a v kolik má Praha sraz?
lubohooper
Člen Týmu

Příspěvek od lubohooper »

Lucinka píše:
Idaho píše:

A nevzali byste mě taky? Prosím prosím, smutně koukám...
Tebe by mohly vzít kluci z Pardubek - zkus zavolat Burákovi :wink:
Dacan
Manager Týmu

Příspěvek od Dacan »

sraz je mezi jedenactou a dvanactou na strhove,bude i talezet na poctu aut,na strahove.myslim si,ze nejaky misto se nekde u nekoho v aute najde :lol: .pres tu dobris by to nemusel bejt spatnej vejlet,nechce se mi kupovat znamku :D
ex 1,6 sti 1992
corolla e11 1,6 gt (81kw)
Malpaso
Manager Týmu

Příspěvek od Malpaso »

No že se nestydíte ;)... jako myslím nad některýma argumentama tady...

a) konečně je v ČR celica sraz na kterým to vypadá že bude 35aut!!!... (tzn. vna ČR v nevýdaném počtu se druží lidi co mají rádi auto celica -> mají si o něm co říct a nemusí být zrovna experti na vše co má kola ;))
b) druží se lidi co mají rádi auto celica... (tzn. no a co že mají zrovna auto nemocné?!... že Lucinko :) jde snad taky o to se těma lidma vidět a pokecat... Doky taky nejede Celicou a stejně jsem rád, že tam bude)
c) Sice jedu z Prahy, ale... nejedu po dálnici (nemám známku) a nevím kdy se mi podaří vyrazit (díky tomu že mám pohotovost v práci :/). Takže teď babo raď jak se s někým přidružit a jet v koloně... (to "babo raď" bráno obrazně, aby se zase někdo nechyt ;)).

Tedy pro Dokyho: Vem to fokusíkem na Dobříš a potom se raději svez Bobanem (nebo tak)...

edit: ještě poznámka... mám kameru a nebojím se ji použít ;). Takže pokud by se poštěstilo (sobota bude pracovně v klidu)... a cestou to vezmu přes Dobříš bude šance zaznamenat i "hospitalizované jedince", aby na finálním videu nechyběli ;) (pokud netušíte co je u mě "finální video" mrkněte sem ;) http://www.youtube.com/malpasocz)
Naposledy upravil(a) Malpaso dne čtv 19.03.2009, 15:53, celkem upraveno 1 x.
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Malpaso píše:
edit: ještě poznámka... mám kameru a nebojím se ji použít ;). Takže pokud by se poštěstilo (sobota bude pracovně v klidu)... a cestou to vezmu přes Dobříš bude šance zaznamenat i "hospitalizované jedince", aby na finálním videu nechyběli ;) (pokud netušíte co je u mě "finální video" mrkněte sem ;) http://www.youtube.com/malpasocz)
určitě te s Dokym rádi uvidíme :) ( a já doufám že přijde i Libor :D )
Lucinka
Řidič

Příspěvek od Lucinka »

Malpaso, tvoje videa mě uchvátily, hlavně to z Hong Kongu :wink: Fakt jsem se nad tím rozplývala a přesvědčils mě :D Jsi šikovnej a už se těším na video z Plzně :lol:
Teď jezdím tímhle, to bych na srazu udělala asi pěknou ostudu...
Obrázek
Navíc si aspoň nebudu muset lámat hlavu s tím, že bych vám nestačila, když máte povětšině nějaký turbo nebo jinak laděnej motor...
a s tímhle možná přijedu :lol:
Obrázek
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

To: Malpaso půjdu na dílnu k Idahovi jedu brzo ráno a rovnou odemne chci udělat nějaké věci.Když budeš mít čas tak se stav v dílně když ne tak mě sveze Honza s ,,bobanem" jak jsem i domluvenej a na chvíli se tam ukážu.Navrhnul jsem to i své polovičce aby si udělala volno ale nevím zdali bude mít čas - poobavila se dobře když jsem jí řekl že může čistit motor ale možná by přijela.

To:Idaho budu s tím tedy počítat a uděláme si přestávku a koukneme i na kluky a hlavně na Malpasa v akci. :lol:
Nějaké ty auta doma jsou.
Malpaso
Manager Týmu

Příspěvek od Malpaso »

To Doky: Jasně, já počítám že se 90% v garáži zastavím (jen dejte vědět v kolik budete vyrážet abych nedojel pozdě :). přece jen ty fotky "sestřiček" mi vrtají v hlavě ;))

To Lucinka: Jeee... tady nikdo závodit nehodlá takže i pick-up by stačil :) pointa je taková že když už tam pojede spousta lidí a spousta aut tak přisednout se k někomu dá vždycky ;). A za komentář k velice děkuji :)
Naposledy upravil(a) Malpaso dne čtv 19.03.2009, 17:24, celkem upraveno 1 x.
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

To: Malpasso to samozřejmně dám vědět.Já brzo ráno vstanu vemu věci z dílny a jiné věci co mám doma a vyrazím do Dobríše předpisově ,,na spotřebu" :lol: .Chci taky pořádně kouknout na tvůj podvozek a v interiéri na tu kapličku za světla atd.a tak souhlasím proto i s přestávkou a k načerpání informací a Idaho mě tam hodí a možná tam budou i kluci s 3S-GE tak si ověřím některé zvuky na autě což mně hrozně zajímá.Tvoje byla oproti mé hrozně tichá.Mrzí mě že Celica není schopna zraz absolvovat a jsem z toho i hodně zklamanej pravdu povědět ale nic s tím nenadělám.A to v neděli budu rozebírat a vyndávat díly které v sobotu zhodnotíme konziliem k výměně proto tam jdu.No a ,,sestřička" se za určité období posílí na 3S-GTE a chci se s Tebou i poradit.Libor mi říkal že uvažuješ jít opět dál - ne špatná myšlenka jak mi to načrtnul!!! :lol: Já sloužím a udělal jsem si přestávku na kávu.
Naposledy upravil(a) Doky dne čtv 19.03.2009, 16:32, celkem upraveno 1 x.
Odpovědět

Zpět na „Celica“