Lucinka píše:Ok, ok, nahlodali jste mě, ještě to teda promyslim.
To je slovo chlapa
OK super, takže k pražákum se nepřidám, vemu Dokyho BobanemDoky píše:A já s Fordem kterého nechám ostetativně v Dobríši i s nějakýma drobnostma na Celicu nebo pojedu s Malpasem nebo Bobanem s Honzou.Ach jo.Cao
A nevzali byste mě taky? Prosím prosím, smutně koukám...Idaho píše:OK super, takže k pražákum se nepřidám, vemu Dokyho BobanemDoky píše:A já s Fordem kterého nechám ostetativně v Dobríši i s nějakýma drobnostma na Celicu nebo pojedu s Malpasem nebo Bobanem s Honzou.Ach jo.Cao
pokud potkáte cestou malou , nenápadnou nákupní tašku s tuzingem napřední kapotě a nápisem 1,4i na zadku tak ji nechte jet - stálo by to moooc benzínu na obou stranách
Tebe by mohly vzít kluci z Pardubek - zkus zavolat BurákoviLucinka píše:A nevzali byste mě taky? Prosím prosím, smutně koukám...Idaho píše:OK super, takže k pražákum se nepřidám, vemu Dokyho BobanemDoky píše:A já s Fordem kterého nechám ostetativně v Dobríši i s nějakýma drobnostma na Celicu nebo pojedu s Malpasem nebo Bobanem s Honzou.Ach jo.Cao
pokud potkáte cestou malou , nenápadnou nákupní tašku s tuzingem napřední kapotě a nápisem 1,4i na zadku tak ji nechte jet - stálo by to moooc benzínu na obou stranách
určitě te s Dokym rádi uvidíme ( a já doufám že přijde i Libor )Malpaso píše:
edit: ještě poznámka... mám kameru a nebojím se ji použít . Takže pokud by se poštěstilo (sobota bude pracovně v klidu)... a cestou to vezmu přes Dobříš bude šance zaznamenat i "hospitalizované jedince", aby na finálním videu nechyběli (pokud netušíte co je u mě "finální video" mrkněte sem http://www.youtube.com/malpasocz)