Začnu Dokyho Celicou. Přišla k nám do "ordinace" na výmenu reg. tlaku olej, podvozkových částí a při revizi svíček a měření komprese jsme objevili silný unik oleje skrz tesnění víka ventilů. Jako první krok sem se vrhnul na výměnu víka ventilů ( podvozek a reg. tlaku oleje musel počkat, na zvedáku leží Lucinky Cecilka ).

Po tomhle ale přišel šok - dál doporučuji jen pro silné povahy :

Jen pro upřesnění - jedná se o spálený, připečený olej ( není to mazlavé ale drolí se to jako písek ).

protože motor má kompresi jakou má mít,jediné co mě napadá je vadný pcv ventil-odvětrání klikové skříně. Tím pádem zůstanou spaliny uvnitř a olej degraduje daleko daleko dříve. Přestane absorbovat a zbytek se takto "uloží".
 protože motor má kompresi jakou má mít,jediné co mě napadá je vadný pcv ventil-odvětrání klikové skříně. Tím pádem zůstanou spaliny uvnitř a olej degraduje daleko daleko dříve. Přestane absorbovat a zbytek se takto "uloží".
 se mi nějak nechtěj nyní dávat ale když nebude zbytí tak se tam dají.Ať nežeru
  se mi nějak nechtěj nyní dávat ale když nebude zbytí tak se tam dají.Ať nežeru 
 Ty si ji chováš jak v bavlnce a tohle. Asi má špatnou imunitu...
 Ty si ji chováš jak v bavlnce a tohle. Asi má špatnou imunitu...
 , i kdyz ja radsi jako nitroglycerin Tequilu Anejo a jen samotnou vychlazenou...(sul + citron nebo pomeranc + skorice pripadne v kombinaci s ledem mi prijde jako moc komercni zalezitost)
 , i kdyz ja radsi jako nitroglycerin Tequilu Anejo a jen samotnou vychlazenou...(sul + citron nebo pomeranc + skorice pripadne v kombinaci s ledem mi prijde jako moc komercni zalezitost)