Koupě MR2

vše ohledně modelové řady MR2
kolja
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

re

Příspěvek od kolja »

Dejfid píše:Tady ještě posílám odkaz na to fórum, kde to ten týpek dost zhanil.
Nevím sice kde ten odborník vzal, že to má najeto "3x kolem změkoule", když interiér je úplně neovej a taky nevím, jak poznal špatnej motor, ale já když jsem se na to byl juknout, tak se mi to auto zdálo fakt supr. Jo a ještě to přede mnou startoval a nahodil se krásně....

http://garaz.autorevue.cz/viewtopic.php?f=805&t=1065913
dobrý den
a když ten motor před tebou nahodil, tak sis asi zapoměl otevřít kapotu a trošku šáhnout na motor před tím nastartováním :-) stál u garáže nebo venku?? , po nastartování trošku koukat přidat na otáčkách , dát ruku na vejfuk a otevřít nalévací hrdlo pro olej?? :-))) , další investice přihlášení má to EURO2?? či 1??? no a proč dělal interiér ??? italové jezdí každej den i v noci :-))) navíc v org. Ital OTP jsou kola jiná nemají 17??, pokud nemáš známé na TECH. kontrole budeš tam za blbce až tě pošlou domů - dohodni s tím prodejcem co chce koupit PORŠÁKA aby to přihlásil na čisťák a pak to neřeš
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

jenom pozor - nechci tady nikoho urážet, ale ten fundovanej názor že auto špatně staruje, protože k němu už přišel k nastartovanýmu a podobně-prostě ten co to auto chtěl kupovat-tak to psal kolja, kerej je přesvědčenej že se mr2 s motorem 3sge vyráběla se 137kw...takže bych toto taky nebral uplně jako bernou minci-prostě zajeď se na to auto podívat na vlastní oči-s někým kdo tomu rozumí , nech si předložit všechny potřebný doklady a uvidíš
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

mě jedinný co dost odrazuje-je ta Itálie-co vim, dělaj se tam dost podvody s přepisama papírů a podobně-sám tam mám jednu MR2 zaparkovanou-už navždy... :D
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

co si neudelas sam to nemas, koupe auta je vzdycky risk ale da se eliminovat a spekulace proc majitel udelal to a tamto je celkem bezpredmetna

invetsice do auta jiste po koupi budou , jde o to jak moc , skoda ze ji memuzu videt abych si udelal svuj nazor
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Dejfid
Člen Týmu

Re: re

Příspěvek od Dejfid »

kolja píše:
Nevím sice kde ten odborník vzal, že to má najeto "3x kolem změkoule", když interiér je úplně neovej a taky nevím, jak poznal špatnej motor, ale já když jsem se na to byl juknout, tak se mi to auto zdálo fakt supr. Jo a ještě to přede mnou startoval a nahodil se krásně....

dobrý den
a když ten motor před tebou nahodil, tak sis asi zapoměl otevřít kapotu a trošku šáhnout na motor před tím nastartováním :-) stál u garáže nebo venku?? , po nastartování trošku koukat přidat na otáčkách , dát ruku na vejfuk a otevřít nalévací hrdlo pro olej?? :-))) , další investice přihlášení má to EURO2?? či 1??? no a proč dělal interiér ??? italové jezdí každej den i v noci :-))) navíc v org. Ital OTP jsou kola jiná nemají 17??, pokud nemáš známé na TECH. kontrole budeš tam za blbce až tě pošlou domů - dohodni s tím prodejcem co chce koupit PORŠÁKA aby to přihlásil na čisťák a pak to neřeš

Aha, tak to jsi psal na to fórku ty?? :D

Na motor ani na vejfuk jsem nešahal. Auto stálo na zahradě. Koukali jsme hodně na kastli a on to zrovna nadlachnul. Drželo to otačky v pohodě. Pak jsem to jeli project a taky v pohodě. To nové čalounění je podezřelé, nicméně nemusí nic znamenat.

Je fakt, že majitel mlel nesmyli, evidentně to chtěl hned prodat. Na STK neni problém a co se týče přihlášení na český TP, tak nám to nabízel jako první, ale my jsme říkali, že bude lepší si to všechno udělat v mojim okrese. Nevím, jestli je to Euro 1 nebo 2, to uvidíme.

Každopádně v tom autě jsem jel, TP auta i Italskou odhlášku jsem viděl, karosérie je v pořádku.....

Ale s tím Poršákem to trošku přehnal, to je pravda.... :D
kolja
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kolja »

marcelus píše:jenom pozor - nechci tady nikoho urážet, ale ten fundovanej názor že auto špatně staruje, protože k němu už přišel k nastartovanýmu a podobně-prostě ten co to auto chtěl kupovat-tak to psal kolja, kerej je přesvědčenej že se mr2 s motorem 3sge vyráběla se 137kw...takže bych toto taky nebral uplně jako bernou minci-prostě zajeď se na to auto podívat na vlastní oči-s někým kdo tomu rozumí , nech si předložit všechny potřebný doklady a uvidíš
:-)¨

no přesvědčenej nejsem pouze překlep a ctrl-c a byl překlep :-)))
kolja
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kolja »

marcelus píše:jenom pozor - nechci tady nikoho urážet, ale ten fundovanej názor že auto špatně staruje, protože k němu už přišel k nastartovanýmu a podobně-prostě ten co to auto chtěl kupovat-tak to psal kolja, kerej je přesvědčenej že se mr2 s motorem 3sge vyráběla se 137kw...takže bych toto taky nebral uplně jako bernou minci-prostě zajeď se na to auto podívat na vlastní oči-s někým kdo tomu rozumí , nech si předložit všechny potřebný doklady a uvidíš
:-)¨

no přesvědčenej nejsem pouze překlep a ctrl-c a byl překlep :-))) a 5piv se zelou a je to :-)))
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

co já sem zjišťoval-odpovídá to euru 2, ale japonci tyhle údaje nedělali, takže to v podstatě nemá ani eu1 ani 2, i když u spousty mr2 revize 4 při prodeji píšou eu2, já to tam nikde nemám...
kolja
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Re: re

Příspěvek od kolja »

Dejfid píše:
kolja píše:

dobrý den

Aha, tak to jsi psal na to fórku ty?? :D

Na motor ani na vejfuk jsem nešahal. Auto stálo na zahradě. Koukali jsme hodně na kastli a on to zrovna nadlachnul. Drželo to otačky v pohodě. Pak jsem to jeli project a taky v pohodě. To nové čalounění je podezřelé, nicméně nemusí nic znamenat.

Je fakt, že majitel mlel nesmyli, evidentně to chtěl hned prodat. Na STK neni problém a co se týče přihlášení na český TP, tak nám to nabízel jako první, ale my jsme říkali, že bude lepší si to všechno udělat v mojim okrese. Nevím, jestli je to Euro 1 nebo 2, to uvidíme.

Každopádně v tom autě jsem jel, TP auta i Italskou odhlášku jsem viděl, karosérie je v pořádku.....

Ale s tím Poršákem to trošku přehnal, to je pravda.... :D[/quot

zase na jednu stranu v org.OTP od toho vozidla je rok 1994?? do provozu 95, na dotaz v u Toyoty uvedla ta ženská rok 1993??? tak nevím každej si to může ověřit pokud bude zájem napíšu sem vinko té káry
Dejfid
Člen Týmu

Příspěvek od Dejfid »

Já jí tam volala taky do té Toyoty a mě řekla taky 10.3. ale rok 1994 a ne rok 1993. I podle Cébie je to rok 1994 a v orginálním TP je uveden do provozu 1995..... Taky mám VINko. Celou kopii TP i té italské dohlášky....
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

tak to by pak sedělo-prostě jeď jí skouknout
Dejfid
Člen Týmu

Příspěvek od Dejfid »

marcelus píše:tak to by pak sedělo-prostě jeď jí skouknout
Já už se na ní byl mrknout a zdála se mi právě v pohodě. Proto mě hodně překvapila ta diskuze s Koljou.....

Akorát bude asi pakárna to přihlašovat, ale jinak mi přišla OK. Ani motor nebyl nějak leštěnej, že by snažili něco zakrývat.....
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

hele já mám tu samou revizi-pouze sem potřeboval papír z toyoty, ohledně nějakejch údajů-ten pokad najdu, tak ti ho můžu poslat a jinak jen dojdeš na přihlášení, dodáš potřebný dokumenty a do měsíce máš papíry-já sem s tím žádnej zádrhel neměl
Dejfid
Člen Týmu

Příspěvek od Dejfid »

Měsíc, to je doba... :) No, já každpopádně zejtra zavolám na úřad, co ty hajzlíci po mě budou všechno chtít a uvidíme. Snad to nebude taková doba jako u tebe... :wink:
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

maj na to ze zákona měsíc, může to bejt za tejden nebo za dva dny a nebo taky za měsíc...jak se jim bude chtít, takže buď tam máš známý a nebo tam budeš jako debil-jako já :D běhat s bonbonierou a kafem...
Odpovědět

Zpět na „MR2“