Koupě MR2

vše ohledně modelové řady MR2
Dejfid
Člen Týmu

Koupě MR2

Příspěvek od Dejfid »

Ahoj všem,

brouzdám už tady pár tejdnů a z MR2 jsem fakt nadšenej. Náhodou jsem na webu našel inzerát na jednu moc hezkou a chtěl bych vědět na ní váš názor, popřípadě, jestli to vozidlo nebo jeho majitele někdo znáte?

Prosím o každej příspěvek, za dva dny si pro ní mám jet.......

Díky...
Dejfid
Člen Týmu

Příspěvek od Dejfid »

marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

dle všech doplňků to vypadá na revizi 4-vypadá hezky-ale vidím ji prvně-cena je podle mě taky velmi slušná-pokud bude ve slušným stavu-já ji mám dva roky-najel sem 30.tis a maximální spokojenost-za dva roky bez větších závad, problémů a investic, dle červenýho prošívání by to mohl být jeden z těchle novějších ročníků-teda jestli to je origo čalounění, ale k tomu mi nesedí ten červenej pruh na sedačce-nejjednodušeji to zkontorlouješ přes vin v toyotě-co to je za ročník, napiš frajerovi o vin kod a s tím si zavolej do toyoty a tam ti ověřej ročník dle vinu. Vypadá hezky-vzal bych ssebou někoho známýho, kdo autům víc rozumí a pokud to schválí tak bych do týhle šel
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

jenom-je to 129kw-175 ps, kde ty lidi sosaj tyhle údaje?-asi zase potuněnej vzduchovej filtr, nebo něco podobnýho co přidalo 6kw..., podobná debata je o pár támat níž :D
Dejfid
Člen Týmu

Příspěvek od Dejfid »

Už jsem se na ní byl podívat minulej tejden. Chlápek se spletl v tom roku výroby. V techničáku je 6/1995 v Miláně. Na Cébii i na telefonickém ověření přímo u Toyoty pro ČR mi řekli 10.3.1994, což je v pohodě.

Vrchní lak neni nic moc, někdo to dělal dost amatérsky, sedačky a volant s řadičkou jsou dělaný tady v ČR před chvílí u nějakýho týpka, takže to taky neni orginál. Motorově to moc nepoznám. Když jsme jeli, tak vůz necukal a držel hezky volnoběh. Zvuk byl taky hezký.

Ale někde jsem četl na fóru nějakýho týpka, jak říkal, že nic moc, tak nevím.....
Dejfid
Člen Týmu

Příspěvek od Dejfid »

Tady ještě posílám odkaz na to fórum, kde to ten týpek dost zhanil.
Nevím sice kde ten odborník vzal, že to má najeto "3x kolem změkoule", když interiér je úplně neovej a taky nevím, jak poznal špatnej motor, ale já když jsem se na to byl juknout, tak se mi to auto zdálo fakt supr. Jo a ještě to přede mnou startoval a nahodil se krásně....

http://garaz.autorevue.cz/viewtopic.php?f=805&t=1065913
Elvis
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elvis »

no minimalne je otazne PRECO niekto investuje do precalunenia koze a auto si pritom ani neprihlasi na ceske SPZ... to je viac nez divne
Obrázek
Autá, ľudia, príbehy. Vyberáme tie najlepšie témy, príbehy a živé prenosy z motoršportu. volant.tv
Dejfid
Člen Týmu

Příspěvek od Dejfid »

Asi to chtěl vzít na kšeft, tak udělal interiér a přihlášení už nechá na budoucím majiteli. Fakt nevím.

Jinak co se týče toho fóra, kde to zhanili, tak je to až na poslední 5. stránce...
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

je tam víc divnejch věcí-minimálně to že revize 4-na kterou to vypadá, se vyráběla stopro až od roku 94-někdy od půlky, tu kůži bych ještě pochopil-mohla bejt po těc letech už slušně popraskaná-popřípadě potrhaná-u mě už to po těch letech v originálu taky nevypadá nic moc, spíš skontrolovat jestli papíry jsou opravdu od tohodle auta-protože to podle mě revize 4 je.jinak mimochodem polemika inteligentů z tohoto fóra mě silně pobavila při srovnávání ferrari a jiných supersportů s dnešními kombíky a rodinnými vozy-přičemž to vyhrály rodinné vozy a dále srovnávání jízdích vlastností legendární mr2 s dnešními hatchbacky typu punto a clio-přičemž hatchbacky opět vyhrály, když jsem se poté dozvěděl že tyto dnešní hatchbacky projedou zatáčku rychleji než ferrari z 90. let-jelikož to je už stará mr.ka, tak jsem již neměl slov se jim k tomu nějak dál vyjadřovat-samozřejmě o srovnávání kvality zpracování a poruchovosti u punta, clia oproti mr2-nebo jakékoliv jiné toyotě nemůže být ani řeč-renault s fiatem každopádně vede-jak říkal kámoš není nad auita který reznou už na prospektu..., mno ty mě pjkeně zvedli ze židle...
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

ber názory od lidí co s tímhle autem maj něco naježdíno a né od lidí co v něm neseděli a vrcholem pro ně je clio, přestože jezděj v rodinným kombíku...
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

a tohle je vrchol všeho moudra již zmiňovaného génia jménem goes "Proste MR2 uz za moc nestoji. MR1 byla bomba na jezdeni, opravdu pro ridice."...mno bodejť by ne-když měla jen jedno sedadlo... jak již vyplívá z názvu mr1
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

další perla:Ale chapu, ze pro ty, kteri si na ridice hraji to je dobra masirka..., jinak bych chtěl aby mi pán vysvětlil v čem bude například 205gti, nebo crx zábavnější, rychlejší, nebo silnější, jak ve 205 gti tak ve všech třech generacích crx sem jezdil a srovnávání s mr2 mi fakt příjde zábavný
RasťoSK
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RasťoSK »

"hele je to 13 roku stara mrdka, ktera ve sve dobe mela mozna zajimave jizdni vlastnosti, ale dnes jsou na tom lip mini kompakty typu Punto apod. To uz nehovorim o pseudo dynamice, ktera nikdy nebyla, otresnem vzhledu, zhnilem a vyrachtanem kde cim, slabym brzdam apod. Tady opravdu neni co ocenovat, maximalne si neco nahlavat. Dyt to, co predvadely v te dobe ty nejlepsi supersporty zvladaji lepe dnesni rodinna auta."
Nedodám nič iné, len to, že chlapec jazdí na Renaulte Laguna... :lol: Ešte pred pár rokmi by sa mi nožík v kapse otváral pri čítaní takéhoto niečoho a pekne husto by som mu odpísal aký je s prepáčením čurák, ale dnes mu radšej dokážem čoho sú tie autá schopné naživo...
MR-2 W3
Corolla AE92
Celica RA61
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

a ta laguna bude fakt uostráááá a navíc jako všechny renoldi bezporuchová a v nejbližší zatáčce trhne ferrari a následně vystoupí na oběžnou dráhu-kde už doufám i s majitelem zůstane..., je to opravdu kus libového penysu, když mám bejt slušnej, pro mě je v tom jedinej rozdíl, že přesně jak pán píše mr2 byla ve svý době za svoji cenu bezkonkurenční-typuju jedinej středomotor do milionu a půl(lotus elise až od 1996 a opel speedster až od 2000), kdežto laguna byla MRdka dycky..., je škoda že pán nehodlá zvostat u vaření(nebo v tomhle případě požírání zelí), prostě u něčeho, čemu alespoň možná trošku rozumí...
Dejfid
Člen Týmu

Příspěvek od Dejfid »

marcelus píše:je tam víc divnejch věcí-minimálně to že revize 4-na kterou to vypadá, se vyráběla stopro až od roku 94-někdy od půlky, tu kůži bych ještě pochopil-mohla bejt po těc letech už slušně popraskaná-popřípadě potrhaná-u mě už to po těch letech v originálu taky nevypadá nic moc, spíš skontrolovat jestli papíry jsou opravdu od tohodle auta-protože to podle mě revize 4 je.jinak mimochodem polemika inteligentů z tohoto fóra mě silně pobavila při srovnávání ferrari a jiných supersportů s dnešními kombíky a rodinnými vozy-přičemž to vyhrály rodinné vozy a dále srovnávání jízdích vlastností legendární mr2 s dnešními hatchbacky typu punto a clio-přičemž hatchbacky opět vyhrály, když jsem se poté dozvěděl že tyto dnešní hatchbacky projedou zatáčku rychleji než ferrari z 90. let-jelikož to je už stará mr.ka, tak jsem již neměl slov se jim k tomu nějak dál vyjadřovat-samozřejmě o srovnávání kvality zpracování a poruchovosti u punta, clia oproti mr2-nebo jakékoliv jiné toyotě nemůže být ani řeč-renault s fiatem každopádně vede-jak říkal kámoš není nad auita který reznou už na prospektu..., mno ty mě pjkeně zvedli ze židle...

Ještě k té revizi..... to, jak tam píšou, že to je rok 1993 je kravina. Jak už jsem jednou psal, tak mám 100% potvrezenej rok výroby 1994, takže by revizi 4 odpovídala....

Sám jsem si o těch pisálků udělal představu, ale spíš mě zajímá jestli vzít nebo nevzít to auto. Určitě chci MR2, jde o to, jestli zrovna tuhle....
Odpovědět

Zpět na „MR2“