Čau lidičky co takhle Plzeň na mini srazík Celik 21.3.2009

oficiální i neoficiální akce Toyota Klubu
Odpovědět

MAM ZÁJEM O TUTO AKCI

Anketa končí za pon 23.03.2009, 15:30

ANO
37
90%
NE
4
10%

Celkem hlasů: 41

Foost
Manager Týmu

Příspěvek od Foost »

Tak že zde jsou lidé, které můžete kontaktovat pokuď máte zájem o společnou jízdu z daných oblastí. Zároveň bych Všechny koordinátory jednotlivých oblastí poprosil aby jsem dali pro přehlednost v tomto tvaru:

KDE BUDE SCHROMAŽDIŠTĚ (místo) DANÉ OBLASTI, ČAS (od kdy do kdy) tak aby se stihlo setkání v Plzni, PŘÍPADNĚ TRASA CESTY (pro představu každého)
Děkuji

Koordinátoři jednotlivých oblastí
Raimok za oblast Most + okolí email: RSnoopy@seznam.cz ,
Burák za oblast Pardubice + okolí tel.605857082,
Dacan za Prahu + okolí email: rumpa5@seznam.cz tel: 777866689,
Foost za Západní Čechy email: celica@emal.cz tel: 775652365,

Jižní čechy a ostatní jsem ještě dodáme dle zájmu o společné jízdy. :lol:
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

No když mi vrátí Celicu z lakovny a nebudu sloužit nebo něco mít a vzhledem k tomu že mi volal Malpaso a zvažuje že půjde taky tak asi půjdu taky se i já projet a zakontaktuju Buráka.Zatím se mějte.Doky
Nějaké ty auta doma jsou.
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

Doky pokud pojedes tak se vynasnazim se zucastnit taky :wink:
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Raimok
Manager Týmu

Příspěvek od Raimok »

Jen přijeďte kucí :wink:
:-) Celda 6g, ST202-SS, 1994, 129 kW
warrior
Manager Týmu

Příspěvek od warrior »

sakra,tak to zatim vypada mooc dobre.Uz se moc tesim a nezapomente si nabit baterky do fotaku!
celica 1,6
Leňulka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Leňulka »

:( mam to daleko, prace moc, hezky si to uzijte a hlavne fotit fotit fotit, at se tema vasima karkama taky pokochame my co nemuzeme prijet, preju at vam vyjde pocasi :wink:
..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

V pondělí budu vědět jak vypadám z časem a ozvu se i Malpasovi a asi provětráme dvojčata i když jeho je po radikální plastické operaci :lol: .Jsem tak vyřízenej že nabít se energíí mi padne asi dobře.Ještě stále Celicu 6 G.nemám zpátky z lakovny a vše od toho závisí jak budě udělaná střecha , kapota, nárazník atd. zdali to převezmu atd.Na neděli po srazu čekám vzácnou návštěvu :lol: v Chrudimi ale stálo by to za to Vás vidět naživo.Pavo ozvu se ti taky byl bych rád kdybys šel.Vypadá to na pěknou účast a v Plzni jsem celej měsíc stážoval tak si alespoň připomenu město piva :lol: .
Nějaké ty auta doma jsou.
riki celica GT
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Re: celica sraz

Příspěvek od riki celica GT »

Vladas píše:
riki celica GT píše:caute ja sa zucasnim tiez mam to kusok som tiez z Plzne Skvrnany s priatelkou mame celicu 6g 2,00 GT 175PS uz sa moc tesime :D
Zdravíčko, aspoň dvakrát deně jezdím kolem tý tvojí krasavice a nikdy sem u ní nikoho neviděl, jenom pozoruju jak pokaždý stojí na jiným místě :D . No už se těšim
NAZDAR ja som ta uz tiez videl.Uz davnejsie sme jeli oproti sebe a zdravili sme se...tenkrat sem este nemal ridicak :D na srazu pokecame
Foost
Manager Týmu

Příspěvek od Foost »

Koukal jsem, že o společné jízdy z některých míst není až tak velký zájem a že hodně z Vás radějí dorazí jen jednotlivě. V pátek jsme byli s Vladasem v Pzni projed si místa a dotáhnout program. V případě špatného počasí (deště) se místo prezentací, diagnostiky a soutěží přesune do zastřešených garážích ve velkém Tescu a další časti programu zůstanou stejné restaurace, motokáry, spaň. jízda. Tak že nebude problém :lol: a pro ty zvláš náročné budu hlídat a sledovat povodnové zpravodajství :lol: .

CHTĚL BYCH ZÁROVEŇ PODĚKOVAT PANU JIŘÍMU VÁCHALOVI (Toyota servis PLZEN) www.jvsservis.com ZA ZASPONZOROVÁNÍ POHÁRŮ DO SOUTĚŽÍ. DĚKUJEME
Nataniell
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nataniell »

Cao lidi rád bych dorazil, ale nikoho tu neznám :)
Obrázek

Celica Meeting 2010 14.5. - 16.5.
Klikni a podívej
Foost
Manager Týmu

Příspěvek od Foost »

Nataniell píše:Cao lidi rád bych dorazil, ale nikoho tu neznám :)
To já taky ne :lol: a spousta dalších co přijedou se taky znát nebudou právě pro to ten sraz děláme. Jmenuji se Zdeněk můj email: celica@email.cz, tak už někoho znáš tak můžeš přijed :lol: . Je hlavně důležité mít společné zajmi auta a pak se dobře kecá se známími i neznámími
Bozsky.Paja
Navigátor

Příspěvek od Bozsky.Paja »

Heh to se neřeší, já tam taky víceméně nikoho neznám, ale tak proto se tam jede abysme se seznámily a pokecaly, takže Celicu navrčet a dorazit :wink:
Celica 6.gen, 1.8 120k....Soul of Japan...Kde většina aut končí, Celica začíná...
Dalkod
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dalkod »

zdravim všechny:-)tak se nám srazík dost rychle blíží a musim se přiznat,že se dost těšim.:-)Snad nám vyjde dobrý počasí :roll:
Chci se zeptat,chci si koupit pneu Syron N3000 215/40 R16.Nemáte s nima někdo zkušenost?nebo nebude problém je obout na origo alu R16 Toyota :?: ?díky
ispak
Člen Týmu

Příspěvek od ispak »

Zdravím, jsem rád že v mém městě bude takovy sraz a proto rád se přijdu podívat :wink:
Toyota Jakub Team
Thomas CZ
Řidič

Příspěvek od Thomas CZ »

Čaw,vypadá to na největší koncentraci T23 a vlastně všech celic v jednom městě v ČR.To se tam tedy budu muset taky ukázat :lol: Účast nemůžu potvrdit na 100%,uvidím den předem jak to dopadne...Snad dorazím...
Odpovědět

Zpět na „Srazy Toyota Klubu“