Čau lidičky co takhle Plzeň na mini srazík Celik 21.3.2009
Tak že zde jsou lidé, které můžete kontaktovat pokuď máte zájem o společnou jízdu z daných oblastí. Zároveň bych Všechny koordinátory jednotlivých oblastí poprosil aby jsem dali pro přehlednost v tomto tvaru:
KDE BUDE SCHROMAŽDIŠTĚ (místo) DANÉ OBLASTI, ČAS (od kdy do kdy) tak aby se stihlo setkání v Plzni, PŘÍPADNĚ TRASA CESTY (pro představu každého)
Děkuji
Koordinátoři jednotlivých oblastí
Raimok za oblast Most + okolí email: RSnoopy@seznam.cz ,
Burák za oblast Pardubice + okolí tel.605857082,
Dacan za Prahu + okolí email: rumpa5@seznam.cz tel: 777866689,
Foost za Západní Čechy email: celica@emal.cz tel: 775652365,
Jižní čechy a ostatní jsem ještě dodáme dle zájmu o společné jízdy.
KDE BUDE SCHROMAŽDIŠTĚ (místo) DANÉ OBLASTI, ČAS (od kdy do kdy) tak aby se stihlo setkání v Plzni, PŘÍPADNĚ TRASA CESTY (pro představu každého)
Děkuji
Koordinátoři jednotlivých oblastí
Raimok za oblast Most + okolí email: RSnoopy@seznam.cz ,
Burák za oblast Pardubice + okolí tel.605857082,
Dacan za Prahu + okolí email: rumpa5@seznam.cz tel: 777866689,
Foost za Západní Čechy email: celica@emal.cz tel: 775652365,
Jižní čechy a ostatní jsem ještě dodáme dle zájmu o společné jízdy.
V pondělí budu vědět jak vypadám z časem a ozvu se i Malpasovi a asi provětráme dvojčata i když jeho je po radikální plastické operaci .Jsem tak vyřízenej že nabít se energíí mi padne asi dobře.Ještě stále Celicu 6 G.nemám zpátky z lakovny a vše od toho závisí jak budě udělaná střecha , kapota, nárazník atd. zdali to převezmu atd.Na neděli po srazu čekám vzácnou návštěvu v Chrudimi ale stálo by to za to Vás vidět naživo.Pavo ozvu se ti taky byl bych rád kdybys šel.Vypadá to na pěknou účast a v Plzni jsem celej měsíc stážoval tak si alespoň připomenu město piva .
Nějaké ty auta doma jsou.
- riki celica GT
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Re: celica sraz
NAZDAR ja som ta uz tiez videl.Uz davnejsie sme jeli oproti sebe a zdravili sme se...tenkrat sem este nemal ridicak na srazu pokecameVladas píše:Zdravíčko, aspoň dvakrát deně jezdím kolem tý tvojí krasavice a nikdy sem u ní nikoho neviděl, jenom pozoruju jak pokaždý stojí na jiným místě . No už se těšimriki celica GT píše:caute ja sa zucasnim tiez mam to kusok som tiez z Plzne Skvrnany s priatelkou mame celicu 6g 2,00 GT 175PS uz sa moc tesime
Koukal jsem, že o společné jízdy z některých míst není až tak velký zájem a že hodně z Vás radějí dorazí jen jednotlivě. V pátek jsme byli s Vladasem v Pzni projed si místa a dotáhnout program. V případě špatného počasí (deště) se místo prezentací, diagnostiky a soutěží přesune do zastřešených garážích ve velkém Tescu a další časti programu zůstanou stejné restaurace, motokáry, spaň. jízda. Tak že nebude problém a pro ty zvláš náročné budu hlídat a sledovat povodnové zpravodajství .
CHTĚL BYCH ZÁROVEŇ PODĚKOVAT PANU JIŘÍMU VÁCHALOVI (Toyota servis PLZEN) www.jvsservis.com ZA ZASPONZOROVÁNÍ POHÁRŮ DO SOUTĚŽÍ. DĚKUJEME
CHTĚL BYCH ZÁROVEŇ PODĚKOVAT PANU JIŘÍMU VÁCHALOVI (Toyota servis PLZEN) www.jvsservis.com ZA ZASPONZOROVÁNÍ POHÁRŮ DO SOUTĚŽÍ. DĚKUJEME
To já taky ne a spousta dalších co přijedou se taky znát nebudou právě pro to ten sraz děláme. Jmenuji se Zdeněk můj email: celica@email.cz, tak už někoho znáš tak můžeš přijed . Je hlavně důležité mít společné zajmi auta a pak se dobře kecá se známími i neznámímiNataniell píše:Cao lidi rád bych dorazil, ale nikoho tu neznám
Program akce Celica meetingu 2016
http://fooost.rajce.idnes.cz/Celica_mee ... g.2016.jpg
- Bozsky.Paja
- Navigátor