brzdové destičky
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
pár fotek z kuchyně
Vaříme s Kashiyamou a Fri-tech
(sponsored by: www.mkg.co.jp + www.fritechparts.com)
Fri-tech chutné destičky připravíme dle návodu ve fritéze a fritujeme na 180 stupňů po dobu 4-5 let. Výsledkem je chutná mňamka. Během Fritování na "neznámém kotouči- nepodařilo se mi identifikovat" bylo zjištěno snížení- sjetí z 1 cm na 0.8cm tj ztráta -2mm. měřeno precizně školním pravítkem. (čekal jsem větší úbytek... otázka je, kolik je ještě tolerance... Fritech prošel fritovacím testem na výbornou... ok Torino Talianos. good job!
Jako další tu máme rybí steaky z Japonska které si dáme s kaší.
Vypadaj, že by nemusely tak špinit kola, jako friťáky... voněj po betonu... a je na nich ještě originální prach z NAGANA. První den musim po menším zajetí říct, jako joooo už mi to hlavně nekope do volantu, a brzdí to fest.
Podařilo se mi zjistit, proč sem chvílema předtim slyšel takovej zvuk "kamínků" jako by padaly z pneumatik.... ale po tom co sem viděl ty kotouče, který se drolily "non plus ultra" už vim že mi padaly pod kola kousky kotoučů docela se divim, že ještě držely spláclý pohromadě... to co je drží mezi sebou... drťka... co jde odlupovat nehtem, ale držely, jinak vyrejhovaný jako gramodeska.
Teď už čekaj na někoho, kdo si je odnese do sběru a dostane na pívo...
Vážení diváci... v příštím díle budeme vařit také s kaší, ale druhého sponzora vám zatím neprozradíme.... Vařit bude nejspíš šéfkuchař PavoB, který si kaši schovává v mrazáku u skoro 2 roky, to jsem teda napnutej jak guma ve spodkách už se mi sbíhaj chutě
(sponsored by: www.mkg.co.jp + www.fritechparts.com)
Fri-tech chutné destičky připravíme dle návodu ve fritéze a fritujeme na 180 stupňů po dobu 4-5 let. Výsledkem je chutná mňamka. Během Fritování na "neznámém kotouči- nepodařilo se mi identifikovat" bylo zjištěno snížení- sjetí z 1 cm na 0.8cm tj ztráta -2mm. měřeno precizně školním pravítkem. (čekal jsem větší úbytek... otázka je, kolik je ještě tolerance... Fritech prošel fritovacím testem na výbornou... ok Torino Talianos. good job!
Jako další tu máme rybí steaky z Japonska které si dáme s kaší.
Vypadaj, že by nemusely tak špinit kola, jako friťáky... voněj po betonu... a je na nich ještě originální prach z NAGANA. První den musim po menším zajetí říct, jako joooo už mi to hlavně nekope do volantu, a brzdí to fest.
Podařilo se mi zjistit, proč sem chvílema předtim slyšel takovej zvuk "kamínků" jako by padaly z pneumatik.... ale po tom co sem viděl ty kotouče, který se drolily "non plus ultra" už vim že mi padaly pod kola kousky kotoučů docela se divim, že ještě držely spláclý pohromadě... to co je drží mezi sebou... drťka... co jde odlupovat nehtem, ale držely, jinak vyrejhovaný jako gramodeska.
Teď už čekaj na někoho, kdo si je odnese do sběru a dostane na pívo...
Vážení diváci... v příštím díle budeme vařit také s kaší, ale druhého sponzora vám zatím neprozradíme.... Vařit bude nejspíš šéfkuchař PavoB, který si kaši schovává v mrazáku u skoro 2 roky, to jsem teda napnutej jak guma ve spodkách už se mi sbíhaj chutě
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
- Tequilla
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Microne, Microne. To mi nedělej...jsem spadnul smíchy pod stůl a asi si i cvrknul .
Toyota Yaris 1.0, 1. gen. alias Pracant...prodáno do Jižních Čech, RIP
Toyota MR2 Mark III alias Mrcha
Toyota FJ Cruiser alias Můj sen
http://mr2.tequilla.cz
Peugeot 307 SW alias Pracovní realita ze žabožroutova
Toyota MR2 Mark III alias Mrcha
Toyota FJ Cruiser alias Můj sen
http://mr2.tequilla.cz
Peugeot 307 SW alias Pracovní realita ze žabožroutova
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
nejak poseldní přízpevky nechápu, pomalu ze z t)řízpevku an tomti foru ztrácí smysl, obsah a inteligence...
když už chcete vtipkovat tak to nejak dotáhněte ale tohle skutečne nemá s humorem nic společného. Příšte nafotíte rozpláclého komára na skle s titulkem "Neproskočil?"
Pokud by to byla recenze desek pochopim ale takhel jaksi nechápu co chtel pisatel vubec sdelit...
když už chcete vtipkovat tak to nejak dotáhněte ale tohle skutečne nemá s humorem nic společného. Příšte nafotíte rozpláclého komára na skle s titulkem "Neproskočil?"
Pokud by to byla recenze desek pochopim ale takhel jaksi nechápu co chtel pisatel vubec sdelit...
ale ale nebud tak vazny, me to prijde spravne ujete, jako clovek muze mit uroven a zaroven se zasmat takove ujetine, proc ne me se to libi, je to fajne, ....Idaho píše:nejak poseldní přízpevky nechápu, pomalu ze z t)řízpevku an tomti foru ztrácí smysl, obsah a inteligence...
kashiyama jsou super desky, lepsi neznam, nedam na ne dopustit a klidne se kvuli nim pohadam
..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
recenze
tequilla + Raimok+ Lenulka> díky
Idaho> jo je to vlastně recenze... jako ty Fritech se už nějak neprodávaj, ale když to kleslo jen o 2mm za tu dobu... tak jsou dost okej mam pocit. Ve "fitting instructions" u kashiyamy píšou, že minimum je 2mm... mam pocit že na 2mm se snad ani neni možný dostat při těch tvrdostech destiček... to by musel člověk jezdit jak stádo prasat.
PavoB> sem zvědavej hlavně jakou tam máš značku teď a jak budou moc sjetý za tu přibližnou dobu... řek bych že taky nejezdíš jako šílenec, pro porovnání
Idaho> jo je to vlastně recenze... jako ty Fritech se už nějak neprodávaj, ale když to kleslo jen o 2mm za tu dobu... tak jsou dost okej mam pocit. Ve "fitting instructions" u kashiyamy píšou, že minimum je 2mm... mam pocit že na 2mm se snad ani neni možný dostat při těch tvrdostech destiček... to by musel člověk jezdit jak stádo prasat.
PavoB> sem zvědavej hlavně jakou tam máš značku teď a jak budou moc sjetý za tu přibližnou dobu... řek bych že taky nejezdíš jako šílenec, pro porovnání
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
- Laser Beam
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
To,že se Fri tech už moc neprodává je pravda.Muže za to jeho kvalita.Moc vydrží tudiž se v prodeji méně otáčí a to obchodu nevyhovuje.Ale pamatuju časy když jsem musel v svym skladu udělat pořádek.Nebyl problem za 2 měs.prodat desky v ceně 1,5mil.korun.A jinak ne Torino,ale Mondovi Corso Inghilterra,16Itali,kde jsem osobně byl,nebot jsem se před cca 10 lety dost podílel na dovozu fri tech.Ti starší asi ví kdo jsem.Dodnes FT prodavam.Radsi prodá mín,ale kvalitu,než kvanta sraček.Líp se pak spí.
- Laser Beam
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Tak, pneumatiky kupene, obute... Prisiel rad na brzdy!
chcem poriesit brzdy! takze aj kotuce, aj platnicky! tymto padom chcem poziadat Idaha a Lenulku, nech mi poslu nejaku tu ponuku kotucov a platniciek. V prvom rade chcem spravit zadnu napravu, potom predok, kedze tam chcem aj drazkovane kotuce. Za rady vopred dakujem.
chcem poriesit brzdy! takze aj kotuce, aj platnicky! tymto padom chcem poziadat Idaha a Lenulku, nech mi poslu nejaku tu ponuku kotucov a platniciek. V prvom rade chcem spravit zadnu napravu, potom predok, kedze tam chcem aj drazkovane kotuce. Za rady vopred dakujem.
ex: celica 5gen 3S-GE cervena
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS 300
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS 300