brzdové destičky

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

pár fotek z kuchyně

Příspěvek od micron »

Vaříme s Kashiyamou a Fri-tech :-)
(sponsored by: www.mkg.co.jp + www.fritechparts.com)

Fri-tech chutné destičky připravíme dle návodu ve fritéze a fritujeme na 180 stupňů po dobu 4-5 let. Výsledkem je chutná mňamka. Během Fritování na "neznámém kotouči- nepodařilo se mi identifikovat" bylo zjištěno snížení- sjetí z 1 cm na 0.8cm tj ztráta -2mm. měřeno precizně školním pravítkem. (čekal jsem větší úbytek... otázka je, kolik je ještě tolerance... Fritech prošel fritovacím testem na výbornou... ok Torino Talianos. good job!
Obrázek
Obrázek

Jako další tu máme rybí steaky z Japonska které si dáme s kaší.
Vypadaj, že by nemusely tak špinit kola, jako friťáky... voněj po betonu... a je na nich ještě originální prach z NAGANA. První den musim po menším zajetí říct, jako joooo už mi to hlavně nekope do volantu, a brzdí to fest.
Obrázek
Obrázek

Podařilo se mi zjistit, proč sem chvílema předtim slyšel takovej zvuk "kamínků" jako by padaly z pneumatik.... ale po tom co sem viděl ty kotouče, který se drolily "non plus ultra" už vim že mi padaly pod kola kousky kotoučů :lol: docela se divim, že ještě držely spláclý pohromadě... to co je drží mezi sebou... drťka... co jde odlupovat nehtem, ale držely, jinak vyrejhovaný jako gramodeska.
Teď už čekaj na někoho, kdo si je odnese do sběru a dostane na pívo...

Vážení diváci... v příštím díle budeme vařit také s kaší, ale druhého sponzora vám zatím neprozradíme.... Vařit bude nejspíš šéfkuchař PavoB, který si kaši schovává v mrazáku u skoro 2 roky, to jsem teda napnutej jak guma ve spodkách 8) už se mi sbíhaj chutě :lol:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Tequilla
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tequilla »

Microne, Microne. To mi nedělej...jsem spadnul smíchy pod stůl a asi si i cvrknul :D.
Toyota Yaris 1.0, 1. gen. alias Pracant...prodáno do Jižních Čech, RIP :(
Toyota MR2 Mark III alias Mrcha
Toyota FJ Cruiser alias Můj sen :)
http://mr2.tequilla.cz
Peugeot 307 SW alias Pracovní realita ze žabožroutova
Raimok
Manager Týmu

Příspěvek od Raimok »

Ty jsi masér :lol: :lol: :lol: :lol:
:-) Celda 6g, ST202-SS, 1994, 129 kW
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

nejak poseldní přízpevky nechápu, pomalu ze z t)řízpevku an tomti foru ztrácí smysl, obsah a inteligence...

když už chcete vtipkovat tak to nejak dotáhněte ale tohle skutečne nemá s humorem nic společného. Příšte nafotíte rozpláclého komára na skle s titulkem "Neproskočil?"

Pokud by to byla recenze desek pochopim ale takhel jaksi nechápu co chtel pisatel vubec sdelit...
Leňulka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Leňulka »

Idaho píše:nejak poseldní přízpevky nechápu, pomalu ze z t)řízpevku an tomti foru ztrácí smysl, obsah a inteligence...

když už chcete vtipkovat tak to nejak dotáhněte ale tohle skutečne nemá s humorem nic společného. Příšte nafotíte rozpláclého komára na skle s titulkem "Neproskočil?"

Pokud by to byla recenze desek pochopim ale takhel jaksi nechápu co chtel pisatel vubec sdelit...
ale ale nebud tak vazny, me to prijde spravne ujete, jako clovek muze mit uroven a zaroven se zasmat takove ujetine, proc ne :D me se to libi, je to fajne, ....

kashiyama jsou super desky, lepsi neznam, nedam na ne dopustit a klidne se kvuli nim pohadam :lol:
..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

parada,
jo schovany je porad mam , cekam na finance a nabidku od Idaha na kotouce , jelikoz na me asi zapomel :D chapu a nevadi - moc prace a starosti
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

recenze

Příspěvek od micron »

tequilla + Raimok+ Lenulka> díky 8)
Idaho> jo je to vlastně recenze... jako ty Fritech se už nějak neprodávaj, ale když to kleslo jen o 2mm za tu dobu... tak jsou dost okej mam pocit. Ve "fitting instructions" u kashiyamy píšou, že minimum je 2mm... mam pocit že na 2mm se snad ani neni možný dostat při těch tvrdostech destiček... to by musel člověk jezdit jak stádo prasat.

PavoB> sem zvědavej hlavně jakou tam máš značku teď a jak budou moc sjetý za tu přibližnou dobu... řek bych že taky nejezdíš jako šílenec, pro porovnání :wink:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

desticky tam mam ted Lucas myslim a nevim jak vypadaj ted , pred dvema lety mely cca 5-6 mm , , kotouce nevim ale maji uz dost za sebou - rejhy jak od soustruznika

jinak nejezdim jak blazen ale radsi brzdim brzdama nez motorem
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Laser Beam
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laser Beam »

To,že se Fri tech už moc neprodává je pravda.Muže za to jeho kvalita.Moc vydrží tudiž se v prodeji méně otáčí a to obchodu nevyhovuje.Ale pamatuju časy když jsem musel v svym skladu udělat pořádek.Nebyl problem za 2 měs.prodat desky v ceně 1,5mil.korun.A jinak ne Torino,ale Mondovi Corso Inghilterra,16Itali,kde jsem osobně byl,nebot jsem se před cca 10 lety dost podílel na dovozu fri tech.Ti starší asi ví kdo jsem.Dodnes FT prodavam.Radsi prodá mín,ale kvalitu,než kvanta sraček.Líp se pak spí.
Dacan
Manager Týmu

Příspěvek od Dacan »

shanel jsem ted pro jednoho celicare,zadni desky,nippartsy jsem sehnal za 1100 a ate vyjdou cca 800
ex 1,6 sti 1992
corolla e11 1,6 gt (81kw)
Laser Beam
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laser Beam »

ATE muže byt levny,protože pokažde nemusí jít o 1.jakost.FT se dělá jen vjedné jak. Tam sem schopen zajít na 600,ale to není pult.
gabko24
Věčnej rejpal

Příspěvek od gabko24 »

Tak, pneumatiky kupene, obute... Prisiel rad na brzdy!

chcem poriesit brzdy! takze aj kotuce, aj platnicky! tymto padom chcem poziadat Idaha a Lenulku, nech mi poslu nejaku tu ponuku kotucov a platniciek. V prvom rade chcem spravit zadnu napravu, potom predok, kedze tam chcem aj drazkovane kotuce. Za rady vopred dakujem.
ex: celica 5gen 3S-GE cervena
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen :-)
IS 300
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

EBC jsou myslím dost vhodné na to co s tím autem ty děláš.ponuka v pohodě Idaho na mojí to zvažuju taky nahazuju 2 pístky.Doky
Nějaké ty auta doma jsou.
gabko24
Věčnej rejpal

Příspěvek od gabko24 »

ale aj kotuce chcem.... EBC? (a co ja delam s autem?) :wink: obcas divociny, ale zase menim olej kazdych 4tis... :-D
IS 300
gabko24
Věčnej rejpal

Příspěvek od gabko24 »

Idaho, vies zohnat na 5gen celdu EBC predne drazkovane kotuce a platnicky red stuff a zadne hladke kotuce a nejake EBC oblozenie na ne?
IS 300
Odpovědět

Zpět na „Celica“