Fikus píše:Mělo by to být OK. Taky tam mám velkou vůli a v TOY mi řekli, že je to normální. Nevím, zda se ze mě snažili dělat blbce, ale ručka je prý jen na malé bubny zadní nápravy jako parkovací. Na normální brždění tam jsou kotouče.
(jak jsem koupil tak prodávám)
Napisem svoju skusenost. Onedlho po kupe auta som siel do alp, kde som brzdam dal pekne zabrat. Kupil som nove zadne oblozenie (po 160tis km by sa patrilo) ktore mi uz drali zelezo o zelezo. Novymi dostickami som nic nevyriesil, lebo kotuc uz mal take ryhy, ze sa dosticky dotykali malou plochou aby nieco brzdili.
Opravil som to nakoniec tak, ze som dal vybrusit zadne kotuce spolu s dostickami aby sa dotykala 100% plochy dosticky o kotuce.
Nic som na rucnej nenastavoval a po 2-3 kliknutiach mam auto zabrzdene.
Vymenil som este brzdovu kvapalinu co vyznamne pomohlo brzdam celkovo - pedal zabera hore.
Pokial sa dosticky a kotuce dotykaju aspon na 90%, radil by som vymenit brzdovu kvapalinu. Bude asi prehriata a vzduch urobi brzdenie pruznym a neucinnym.
P.S. omylom som vtedy kupil brzdove dosticky, predpokladam na T25 ktore mi teraz doma trcia. Urcite by som ich predal ak by mal niekto zaujem za bezkonkurencne nizku cenu. Postnem fotky az ich odfotim.