Auris 1,33 Dual VVTi
- Luke_Luke
- Věčnej rejpal
Co jsem slysel, tak Prius pry neklesne pod 5,5l/100km at delas cokoliv...takze to zase takova vyhra neni...
Auris 1,4D-4D podle mne bude podobne hospodarny...
Ja treba preferuju oboji...kompromis mezi spotrebou a vykonem...proste kdyz nepotrebuju vykon drzim motor 1500-2000ot a jedu na spotrebu pekne...no a pokud potrebuju zatah...podradim a je to parada...
Az prijde ta nova 1,6valvematic, to bude zuzo...
Ja treba preferuju oboji...kompromis mezi spotrebou a vykonem...proste kdyz nepotrebuju vykon drzim motor 1500-2000ot a jedu na spotrebu pekne...no a pokud potrebuju zatah...podradim a je to parada...
2019 Proceed 7DCT GTline PLUS
2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox

2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox

nevite nekdo prosim kdy prijde 1.6 valvematic do prodeje? ne techto strankach http://www.autorevue.cz/Magazin/Optimal ... fault.aspx je sice napsano, ze 1.6 v cervnu a 1.8 v breznu, ale nevim nakolik je tahle informace hodnoverna. Kdybyste nekdo mel cerstve info od prodejcu... 

1.1.09 jsem nuloval počítač. Průměrná spotřeba 4,6 l/100 km. Cca 60 % mimoměsto, 40 % město. Dodržuji předpisy a nemám zbytečně "těžkou nohu". Se spotřebou jsem spokojen, když jsem jezdil s bráchovo oktávkou 1,9 TDI 66 kW stejnou trasu tak jsem jezdil za 5,3 l (v říjnu - bylo tepleji než teď)Luke_Luke píše:Co jsem slysel, tak Prius pry neklesne pod 5,5l/100km at delas cokoliv...takze to zase takova vyhra neni...
Auris 1,4 D-4D Sol
holecekm1 píše:1.1.09 jsem nuloval počítač. Průměrná spotřeba 4,6 l/100 km. Cca 60 % mimoměsto, 40 % město. Dodržuji předpisy a nemám zbytečně "těžkou nohu". Se spotřebou jsem spokojen, když jsem jezdil s bráchovo oktávkou 1,9 TDI 66 kW stejnou trasu tak jsem jezdil za 5,3 l (v říjnu - bylo tepleji než teď)Luke_Luke píše:Co jsem slysel, tak Prius pry neklesne pod 5,5l/100km at delas cokoliv...takze to zase takova vyhra neni...
njn , ale 1.33 je taky o 70k levnejsi :p
h
zdravim,
vsimnuli jste si nekdo nálepek na zadních dveřích z obou stran?:D
dostal jsem odpoved: "tato nálepka je tam z výroby a je zrovna v místech,kde dochází k nějvětšímu oprýskávání kamínky,ten kdo ji tam nemá u jiných vozů,musí si ji tam zaplatit a je poměrně drahá."
mate ji na vasem auriskovi taky?:X docela me tam sere
dostal jsem odpoved: "tato nálepka je tam z výroby a je zrovna v místech,kde dochází k nějvětšímu oprýskávání kamínky,ten kdo ji tam nemá u jiných vozů,musí si ji tam zaplatit a je poměrně drahá."

Re: h
ty to nemas? lebo to by malo byt,aspon ja to mam aj na Yarise co je rok v.2007.RulezZzOr píše:zdravim,
Chilly nech sa pozrie,ale asi ma aj on sa mi zda..
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
Maji to vsechny toyoty, a pokud se ti odlepi a budes je chtit tam zase dat, tak jsou docela draheRulezZzOr píše:zdravim,
VOLVO S80 2,4 D5
AURIS 1,6 MM LUX EX
AURIS 1,6 MM LUX EX
Re: h
to vis ze mam .))) ale vadi mi ze to jde trochu videtmio píše:ty to nemas? lebo to by malo byt,aspon ja to mam aj na Yarise co je rok v.2007.RulezZzOr píše:zdravim,
Chilly nech sa pozrie,ale asi ma aj on sa mi zda..
-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele: