dotaz spojka

vše ohledně modelové řady MR2
Invader
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Invader »

hm tak to nevim a co pal-test udelej si giagnostiku jestli nevis jak tak napis uz sem ji parkrat delal 8)
Auto je dar od boha ale buh urcite nepocital s tim ze bude mit clovek lepsi karu nez mel on

MR2 MKII rev 1 (Crash)
MR2 MKII rev 1 + klima (Crash)
MR2 MKII rev 2 + invader kit (in used)

Audi 80 1,8 B3 1990 (car for works)
mazda mx5 1.8NA 96kw
Jamal
Navigátor

Příspěvek od Jamal »

Hosi jeste k te spojce. Predvcerejskem sem nechaval menit spojkovou sadu NKK, protoze se mi zdalo ze u te stare kdyz sem se chtel prudce rozjet tak strasne malo spinala. Ta byla sjeta, pac brala skoro az ke konci. Ale s tou novou co tam mam je to to stejny, akorat bere uz odspodu. Ani gumovat s ni nejde. Proste kdyz ji pustim cca v 4-5 tis. otackach, tak hrozne dlouho klouze nez se zakousne. Cim by to mohlo byt? Jsem z toho docela zklamanej, pac sem myslel ze si s tim autem budu moct sem tam pohrat a ono hovno. :roll:
Invader
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Invader »

to zkus si upravit ten pedal jak tady bylo v navodu predtim protoze kdyz te bere az dole tak to znamena ze je trochu furt rozepnuta a to neni dobry protoze se kurvy lamela i lozisko protoze je furt dorazeny na pritlacnak - jo a kolik si dal ?
Auto je dar od boha ale buh urcite nepocital s tim ze bude mit clovek lepsi karu nez mel on

MR2 MKII rev 1 (Crash)

mazda mx5 1.8NA 96kw
Jamal
Navigátor

Příspěvek od Jamal »

Ok, mrknu na ten pedal. Takze postelovat pedal tak, aby sel jakkdyby vis k noze? Pokud sem to pochopil dobre. Jinak za praci sem dal 2800,- a to mi jeste upevnovali predni kryci plasty podvozku. :wink:
josuk
Věčnej rejpal

Příspěvek od josuk »

btw: je to asi uplně mimo, ale při tom dumání nad spojkou, zkuste ji taky pořádně odvzdušnit!!

Já si s tim ted hrál, sice u yarisu, a neni pravda jak mi tvrdili v servisu, že zavzdušněná hydraulika vůbec nerozpojí spojku.... podle mýho pozorování tam může být (aspon u mýho auta) bublina tak 3cm na hadičce a funguje to tak, že spojka pak zabírá hned odspoda a chod pedálu je místy takový pružný...gumový. A tím odvzdušnováním je potřeba trochu si pohrát, moje auto čumákem dokopce aby nedošla kapalina za přepážkou v nádržce a trpělivost..
Invader
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Invader »

tak steluj jarouse a neplet se do MRky :lol: ne delam si srandu to zemas zavzdusnenou spojku tak to znamena ze ti poradne nevystavi to je ze budes radit pres zuby a pujde to ztuha a pak budes kurvit vsechno mozny - mi resime ale uplne jinej problem joa je a kyz to odvzdusnujes tak je lepsi mit auto na rovine a plnou nadobku

jj potrebujes ten bod zaberu dostat kousek vejs to znamena povolit mu
prace me nezajma potrebuju vedet material

MR2 MKII rev 1 (Crash)

mazda mx5 1.8NA 96kw
josuk
Věčnej rejpal

Příspěvek od josuk »

Invader píše:tak steluj jarouse a neplet se do MRky :lol: ne delam si srandu..
8) se obávám, že bych MR2 zvlád taky 8)

a auto v rovině někdy jo (podle příručky), ale někdy určitě ne!! podle toho... 8)
Invader
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Invader »

jasne ze zvladnul furt je to jen auto a kdyz te to vyhovuje tak ho treba pri odvzdusneni poves mame na susak mej se 8)

MR2 MKII rev 1 (Crash)

mazda mx5 1.8NA 96kw
Jamal
Navigátor

Příspěvek od Jamal »

2 josuk: to co rikas mi prijde docela logicky. Pac sem dneska volal do servisu a rikal ze je asi spatne odvzdusnena. Tak uvidime. Hned mam lepsi naldu.:)
2 invader: spojkovou sadu sem bral od Idaha a vysla me tusim na 4400,-. :wink:
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

čau-tak zase další moje zvláštní pozorování..., při dojíždění starýho benzínu až do hladovýho voka to auto najednou ožilo a chvalo se jako dřív a po nabrání další nádrže mi opět příjde línější jako na začátku tohohle příspěvku-na tu diagnostiku sem ještě neměl čas :-(, brával sem celou dobu až do této události na Jet-neboli Lukoil a teď jsem to zkusil na OMV, takže asi nejlíp zkusit zase jinou benzinku ale fakt už nevim kam bych jel-abych měl jistotu že ten benzín je kvalitní
to Jamal-mám dojem že se mi to chová stejně-taky při rozjíždění na jedničku ve 4 tis. otáčkách mi to bojkotuje-prostě ostrej rozjezd se nekoná-tak pak napiš jestli odvzdušněním se něco pořešilo-ok?
Jamal
Navigátor

Příspěvek od Jamal »

2 marcelus: Urcite. :wink: Ted budu delat rozvody tak jim to tam dam rovnou s tou spojkou a pak dam vedet.
Odpovědět

Zpět na „MR2“