dotaz spojka
- Invader
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
hm tak to nevim a co pal-test udelej si giagnostiku jestli nevis jak tak napis uz sem ji parkrat delal 

Auto je dar od boha ale buh urcite nepocital s tim ze bude mit clovek lepsi karu nez mel on
MR2 MKII rev 1 (Crash)
MR2 MKII rev 1 + klima (Crash)
MR2 MKII rev 2 + invader kit (in used)
Audi 80 1,8 B3 1990 (car for works)
mazda mx5 1.8NA 96kw
MR2 MKII rev 1 (Crash)
mazda mx5 1.8NA 96kw
Hosi jeste k te spojce. Predvcerejskem sem nechaval menit spojkovou sadu NKK, protoze se mi zdalo ze u te stare kdyz sem se chtel prudce rozjet tak strasne malo spinala. Ta byla sjeta, pac brala skoro az ke konci. Ale s tou novou co tam mam je to to stejny, akorat bere uz odspodu. Ani gumovat s ni nejde. Proste kdyz ji pustim cca v 4-5 tis. otackach, tak hrozne dlouho klouze nez se zakousne. Cim by to mohlo byt? Jsem z toho docela zklamanej, pac sem myslel ze si s tim autem budu moct sem tam pohrat a ono hovno. 

- Invader
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
to zkus si upravit ten pedal jak tady bylo v navodu predtim protoze kdyz te bere az dole tak to znamena ze je trochu furt rozepnuta a to neni dobry protoze se kurvy lamela i lozisko protoze je furt dorazeny na pritlacnak - jo a kolik si dal ?
Auto je dar od boha ale buh urcite nepocital s tim ze bude mit clovek lepsi karu nez mel on
MR2 MKII rev 1 (Crash)
mazda mx5 1.8NA 96kw
MR2 MKII rev 1 (Crash)
mazda mx5 1.8NA 96kw
btw: je to asi uplně mimo, ale při tom dumání nad spojkou, zkuste ji taky pořádně odvzdušnit!!
Já si s tim ted hrál, sice u yarisu, a neni pravda jak mi tvrdili v servisu, že zavzdušněná hydraulika vůbec nerozpojí spojku.... podle mýho pozorování tam může být (aspon u mýho auta) bublina tak 3cm na hadičce a funguje to tak, že spojka pak zabírá hned odspoda a chod pedálu je místy takový pružný...gumový. A tím odvzdušnováním je potřeba trochu si pohrát, moje auto čumákem dokopce aby nedošla kapalina za přepážkou v nádržce a trpělivost..
Já si s tim ted hrál, sice u yarisu, a neni pravda jak mi tvrdili v servisu, že zavzdušněná hydraulika vůbec nerozpojí spojku.... podle mýho pozorování tam může být (aspon u mýho auta) bublina tak 3cm na hadičce a funguje to tak, že spojka pak zabírá hned odspoda a chod pedálu je místy takový pružný...gumový. A tím odvzdušnováním je potřeba trochu si pohrát, moje auto čumákem dokopce aby nedošla kapalina za přepážkou v nádržce a trpělivost..
- Invader
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
tak steluj jarouse a neplet se do MRky
ne delam si srandu to zemas zavzdusnenou spojku tak to znamena ze ti poradne nevystavi to je ze budes radit pres zuby a pujde to ztuha a pak budes kurvit vsechno mozny - mi resime ale uplne jinej problem joa je a kyz to odvzdusnujes tak je lepsi mit auto na rovine a plnou nadobku
jj potrebujes ten bod zaberu dostat kousek vejs to znamena povolit mu
prace me nezajma potrebuju vedet material

jj potrebujes ten bod zaberu dostat kousek vejs to znamena povolit mu
prace me nezajma potrebuju vedet material
MR2 MKII rev 1 (Crash)
mazda mx5 1.8NA 96kw
MR2 MKII rev 1 (Crash)
mazda mx5 1.8NA 96kw
- Invader
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
jasne ze zvladnul furt je to jen auto a kdyz te to vyhovuje tak ho treba pri odvzdusneni poves mame na susak mej se 

MR2 MKII rev 1 (Crash)
mazda mx5 1.8NA 96kw
MR2 MKII rev 1 (Crash)
mazda mx5 1.8NA 96kw
čau-tak zase další moje zvláštní pozorování..., při dojíždění starýho benzínu až do hladovýho voka to auto najednou ožilo a chvalo se jako dřív a po nabrání další nádrže mi opět příjde línější jako na začátku tohohle příspěvku-na tu diagnostiku sem ještě neměl čas
, brával sem celou dobu až do této události na Jet-neboli Lukoil a teď jsem to zkusil na OMV, takže asi nejlíp zkusit zase jinou benzinku ale fakt už nevim kam bych jel-abych měl jistotu že ten benzín je kvalitní
to Jamal-mám dojem že se mi to chová stejně-taky při rozjíždění na jedničku ve 4 tis. otáčkách mi to bojkotuje-prostě ostrej rozjezd se nekoná-tak pak napiš jestli odvzdušněním se něco pořešilo-ok?

to Jamal-mám dojem že se mi to chová stejně-taky při rozjíždění na jedničku ve 4 tis. otáčkách mi to bojkotuje-prostě ostrej rozjezd se nekoná-tak pak napiš jestli odvzdušněním se něco pořešilo-ok?