dotaz spojka
dotaz spojka
Ahoj-mám takovej přihlouplej dotaz-je spojka u mr2 nějak štelovatelná?nechával jsem ji měnit před rokem a půl a od tý doby jsem stím najel asi 25.000 a začíná se mi zdát že při vyšších rychlostech od 90km/h začíná prokluzovat, což mi příjde trošku brzo na to že sem měnil celou spojkovou sadu.Kupoval jsem ji od Nipparts-jelikož jsem předpokládal že to pro japonský auto ze seriovejch spojek bude asi to nejlepší a teď přemejšlim jestli sem si neměl litr připlatit a koupit od sachse...
- Invader
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
osobne by me to taky zajimalo protoze me taky klouze a nemam ji teda sice menenou ale nevim obcas klouzne taky
na webu sem ni nenasel protoze je hydraulicka tak si sotva pujde stelovat
tak nevim no 
kdyz ji poustis kde ti zabira na rozjezd
na webu sem ni nenasel protoze je hydraulicka tak si sotva pujde stelovat

kdyz ji poustis kde ti zabira na rozjezd
Auto je dar od boha ale buh urcite nepocital s tim ze bude mit clovek lepsi karu nez mel on
MR2 MKII rev 1 (Crash)
MR2 MKII rev 1 + klima (Crash)
MR2 MKII rev 2 + invader kit (in used)
Audi 80 1,8 B3 1990 (car for works)
mazda mx5 1.8NA 96kw
MR2 MKII rev 1 (Crash)
mazda mx5 1.8NA 96kw
zatím díky oběma-něco takovýho sem myslel že by mohlo bejt-poštelovat u pedálu, jinak mě zabírá už od spoda-myslim to tak, že když je vyšláplá a pouštím ji, tak stačí malej kousek popustit a už spojuje.Je to ale divný-začal sem si to všímat, kvůli tomu že mi třikrát zasMRděla a vod tý doby sem to začal pozorovat a možná až moc hlídat, rychlost je stále ve stejnejch votáčkách jak byla dřív-žádný zvýšený v otáčky, jenom při přeřazení se´mi zdá to auto takový línější, jakože sešlápnu plyn a nic-prostě plynovej pedál jak když šlapu do bahna, ale votáčky jsou tam kde mám bejt-jenom se mi zdá že to tak neakceleruje-ale možná to je celý můj pocit, jelikož sem to začal až moc hlídat a celou jízdu na to myslim-ještě že mám i jiný starosti-zejtra du měnit to prasklý sklo
To mi dělává netěsnost výfuku -špatnej zátah, ale jestli ti spojka zabírá dole tak to určo chce doladitmarcelus píše:zatím díky oběma-něco takovýho sem myslel že by mohlo bejt-poštelovat u pedálu, jinak mě zabírá už od spoda-myslim to tak, že když je vyšláplá a pouštím ji, tak stačí malej kousek popustit a už spojuje.Je to ale divný-začal sem si to všímat, kvůli tomu že mi třikrát zasMRděla a vod tý doby sem to začal pozorovat a možná až moc hlídat, rychlost je stále ve stejnejch votáčkách jak byla dřív-žádný zvýšený v otáčky, jenom při přeřazení se´mi zdá to auto takový línější, jakože sešlápnu plyn a nic-prostě plynovej pedál jak když šlapu do bahna, ale votáčky jsou tam kde mám bejt-jenom se mi zdá že to tak neakceleruje-ale možná to je celý můj pocit, jelikož sem to začal až moc hlídat a celou jízdu na to myslim-ještě že mám i jiný starosti-zejtra du měnit to prasklý sklo

- Invader
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
to myslim ze spojka nebude - to by te delalo ze by si jel a slapnul na plyn a otacky by te vyleteli ale rychlost zustala stejna
tady je schema jak spravne sestelovat pedal
je mi jasny ze kazdymu vyhovuje neco jinyho ale myslim ze jde jen o zvyk ja jezdim asi s 10 autama i nakladakama a to ma pokazdy jinde bod zabirani takze mi je to fuk proste zvyk no

tady je schema jak spravne sestelovat pedal
je mi jasny ze kazdymu vyhovuje neco jinyho ale myslim ze jde jen o zvyk ja jezdim asi s 10 autama i nakladakama a to ma pokazdy jinde bod zabirani takze mi je to fuk proste zvyk no

Auto je dar od boha ale buh urcite nepocital s tim ze bude mit clovek lepsi karu nez mel on
MR2 MKII rev 1 (Crash)
mazda mx5 1.8NA 96kw
MR2 MKII rev 1 (Crash)
mazda mx5 1.8NA 96kw
- Invader
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
zkus jit po tom so te nic nestoji treba jako filtr - vzuch, svicky,pokud by to byl vyfuk bylo by to znatelne slyset obvzlaste jestli mas "jen"seriovej vyfuk, nebo pokud to dlouho stalo tak se ti tam mohla srazit voda v benzinu atd,,, 

MR2 MKII rev 1 (Crash)
mazda mx5 1.8NA 96kw
MR2 MKII rev 1 (Crash)
mazda mx5 1.8NA 96kw
jeste me napadlo, co kdyby to bylo spatnym benzinem? Deje se to dlouhodobe, nebo ten posledni dobou? Toto se mi stalo na Peugeotu ze se tankoval nekde v prdelicich benal a bylo to liny jak svina. Vubec se tomu nechtelo do otacek at sem slapal jak sem slapal. Pak sem natankoval u Agip a problem vyresen. Byl sem az prekvapenej co muze spatnej benal udelat s vykonem... 

to Invader a Jamal-buď máte voba dva pravdu, nebo to jsou alespoň dvě nejpravděpodobnější možnosti-benzín mě včera napadl taky-protože mi došlo že to je přesně vod posledního tankování na Jetce-dycky beru na Jetce a nikdy žádnej problém, ale to neznamená že teď problém nemůže bejt a za druhý sem byl včera v toyotě a řekli mi-stejně jako lidi tady-že spojkou to nebude určitě-prošlo to testem zařadit na parkovišti ve stoje čtyřku a pustit spojku-jestli motor chcípne tak je spojka v pořádku-chcíplo to hnedka
, říkali přesně, což mě nedošlo, že jelikož je vzduchovej filtr u boku auta, že se to v tomhle počasi mohlo něčim zasrat-takže na to vo vejkendu zkusim MRknout a hlavně vzít jinde benzin a uvidíme.Hlavně že už sem klidnější že by to nic velkýho a drahýho nemuselo bejt.Jinak vejfukem to nebude-všechno včetně zvuku mi příde normální, jak má bejt-jo a mám seriovej vejfuk.dlouho moje auto nikdy nestojí-jezdím každej den 50km do práce a z práce a každej tejden dotankovávám-takže tahle možnost taky padá, ale všem moc díky za rady a nápady

- Invader
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
jo v pohode hlavne aby se to vyresilo v pohode no jestli maskompresor tak ten filtr vyndej a zkus ho vyfoukat no vyjezdi co nejvic toho " blbyho "
benzinu at mas jistotu ze to tam nebude a kdyz furt nic tak jeste palivovej filtr
ps. docela brutalni zkouska spojky
benzinu at mas jistotu ze to tam nebude a kdyz furt nic tak jeste palivovej filtr

ps. docela brutalni zkouska spojky

MR2 MKII rev 1 (Crash)
mazda mx5 1.8NA 96kw
MR2 MKII rev 1 (Crash)
mazda mx5 1.8NA 96kw