E11 r.2000 3d 1.4vvti rada o koupi, kontrolka ABG

vše ohledně modelové řady Corolla
PerryCZ
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PerryCZ »

tak tou baterkou to urcite nebude teda myslim si to na 99,9% :-)
Toyota Celica 2.0 GT
Toyota Celica 2.0 GT na dily - http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 21&t=33639
Toyota Corolla 1.3 16V na dily - http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 21&t=35106
Ne2d
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ne2d »

Tak ZMĚNA , přesně jak jsem doufal, že tomu tak bude - kontrolka normálně svítila, postupně zhaslo abg, abs a nevim co všechno, takže jsem v klidu. Auto jsem koupil , projel, koukám co a jak a vypadá skvěle. Předchozí majitel je ročník 49, což mě trochu uklidnilo, a mám i seznam oprav od té doby , co to koupil. Od nějakých 70tkm do 110. NO oprav. Akorát výměny olejů, instalace tažného zažízení a drobnosti.

Takže tím pádem jsem se dnes stal doufám i do budoucna spokojeným majitelem corolly !!!
:inlove:
PerryCZ
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PerryCZ »

:D
Tak preji s corollou mnoho stastnych km :)
Toyota Celica 2.0 GT
Toyota Celica 2.0 GT na dily - http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 21&t=33639
Toyota Corolla 1.3 16V na dily - http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 21&t=35106
Vaclav Kopecky
Navigátor

Nejstarší toyoťák

Příspěvek od Vaclav Kopecky »

Ne2d píše: Předchozí majitel je ročník 49, což mě trochu uklidnilo, a mám ...
Decentně vyjádřeno, ale i tato (naše) generace dovede auto náležitě poznamenat, ale Corolla to určitě ustojí! Přeji mnoho bezproblémových kilometrů, já oslavil s E15 první spokojený rok.
Obrázek
Obrázek
Rampa89
Věčnej rejpal

Příspěvek od Rampa89 »

Ne2d píše:...
Takže tím pádem jsem se dnes stal doufám i do budoucna spokojeným majitelem corolly !!!
:inlove:
Tak nakonec všechno dobře dopadlo :D . Tak gratuluju a hodně šťastnejch km.
Holomek!
Ne2d
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ne2d »

mám za sebou prvních 200 kilometrů a pěju jenom chválu... :-) příští týden dám auto na servis a udělají se oleje, filtry, abych měl klid na pár tisíc km. Měřil jsem i spotřebu, ale doufám, že ten počítač ukazuje trochu víc, protože město za 8 není problém :twisted:

Corolla E11 vvt-i 4ZZ-FE
Obrázek
PerryCZ
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PerryCZ »

Ne2d píše:Měřil jsem i spotřebu, ale doufám, že ten počítač ukazuje trochu víc, protože město za 8 není problém :twisted:
No, na to mesto to odpovida :) !! Ale taky ber to ze se stim autem ted poznavas ... a az poznas jak snim tak ta spotreba ti pujde o trosku niz. Je zima tak spotreba bude vetsi ... me mesto bere 9l ale mam 1,6 ... mimo mesto pak 7l permanetne ... v lete ji mam tak o cca 0,4l mensi... ale necekej ze se ve meste dostanes pod 7,5l !!!
Toyota Celica 2.0 GT
Ne2d
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ne2d »

Já s tou spotřebou tak nějak počítám, přece jen nafťáka jsem měl a ten jezdil za 6 po městě i mimo, ale už měl svoje léta za sebou a tohle je jak kdybych přesedl ze 120 do oktávky II 8). teď čekám na nějaký lepší počasí a jde se leštit, čistit interiér atd atd. a budu sem psát svoje dojmy a určitě budu mít i pár otázek.

Corolla E11 vvt-i 4ZZ-FE
Obrázek
Mot@ki
Člen Týmu

Re: E11 r.2000 3d 1.4vvti rada o koupi, kontrolka ABG

Příspěvek od Mot@ki »

Ne2d píše:Ahoj , přístí týden se s 90 % pravděpodobností stanu majitelem Toyoty Corolly E11 rok 2000 1.4vvti http://www.sauto.cz/car_detail.php?filt ... id=6825765

Mám několik dojmů a radši se chci zeptat než udělám něco špatně.
Takže : Auto jsem s otcem prohlížel všude možně i nemožně cca 3 hodiny, svezl jsem se cca 20 minut. Vše ok. Pro mě až skoro zarážející bylo těsnost veškerých motorových částí a podvozku, tlumičů atd...žádná rez ani náznakem ( po předchozí neustálé reinkarnaci peugeotu 309 velká změna) . Auto po pečlivé prohlídce nemá nikde vidět sváry, dveře a těsnění vypadají taky v pořádku, dveře mají dobré "slícování" stejně tak i ostatní díly karoserie, tedy možná kromě zadních dveří. šrouby v motorové části nejevili známky "odření" motor nebyl umytý(vypadal, že už tam zkrátka nějakou dobu je :-) ) Má najeto podle tach 124tkm... serviska samozřejmě není. Předchozí majitel podle jednání o slevě vypadal velmi rozumně, řekl bych, že motor pokud bude stočený tach, tak max o 50 tisíc, ale nevyznám se vůbec (samozřejmě budu rád když tomu tak nebude :-) ) .Na motoru je štítek s výměnou oleje při 110000 myslím. Auto jede rovně, nevibruje, nic nepískalo. Abs funguje velmi dobře. Horší bude asi baterie, ale čtu zde na foru že to je celkem bežná věc a počítám s výměnou. Start kvůli baterii dobrý ,ale ne bezproblémový. Uvnitř není znát nadměrné opotřebení, řazení perfektní, spojka zabíra taky dobře.
Majitel bazaru nás vše nehal prohédnout, vyzkoušet,otestovat.
Musím poznamenat, že o autech mám pouze základní info a nevyznám se v možných nástrahách tohoto modelu, proto jsem jel s tátou, ten má více zkušeností.Prošli jsem všechny mechanické části, zkontrolovali zběžně podvozek atd..

Dále k výbavě : klima klimovala, topení taktéž, elektrika ok, světla svítila, stěrače stírají.
Po návratu domů jsem si uvědomil, že jediná věc, která mě znervózňuje je nesvítíci kontrolka airbagu při otočení klíčem . Nejsem si tím 100% jist. a proto se ptám, jestli je to možné , nebo zda se podle toho dá odvodit případná předchozí havárie. Předchozí majitel měl auto 2 roky, předtím vozidlo dovezeno z itálie.vůz má závěs, takže asi občas vozil káru. Jde mi o ten airbag. Slícování krytky na volantu a u spolujezdce je bez známek lepení nebo špatné instalace...

Z auta jsem byl doslova nadšen, protože primera , pro kterou jsme šli v tom samém bazaru vypadala asi o 200% hůře.
Cena 80000 je moje maximum s přihlédnutím k následným investicím. Majitel přidal po domluvě elektrony včetně letních nových gum.

Můžu zde napsat i VIN kód, ale to spíš kdybych měl podezření na nejasný původ auta a nevím ,zda má někdo přístup k ověřování těchto informací, proto ho zatím neuvedu.
Mám v plánu po koupi zajet do toyota v ČB a nechat vůz prověřit - zjistí na diagnostice zda funguje airbag? a jak je to s možností zjištění stavu km?

Jaké z toho máte dojmy? co ta kontrolka? Budu další spokojený majitel corolly? Nedělám si žádné iluze a proto se chci připravit na možné i nemožné.
Díky moc za odpovědi ( a že jste přečetli můj první příspěvek ).

Já osobně přímo nesnáším dovozy z Itálie. Nebývají to moc dobrá auta, ale nechci tě strašit. Itálie je totiž věhlasná tím, že zdejší maníci moc nevyměňují kapaliny. Tudíš tam olej zůstává déle než by měl stejně ajko chladící kapalina.....k těm airbagům. Zjistíš to jedině diagnostikou, ale tyhle led diody většinou nepraskají. 100% prověř než si ji koupíš
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

Uz to koupil, airbag v poradku

Kdyz trefis blbe auto tak je jedno odkud je - deb.. jsou vsude , i dobra auta jsou vsude , jen mit stesti

jde o to ze cesti dovozci vydelavaji na lacinych ksuntech z ciziny
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Ne2d
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ne2d »

S autem mám najeto cca 400km a nemůžu si na nic stěžovat, po necelých 15tkm olej mezi ryskami v půlce, takže nevypadá, že by extra žrala. Dovoz je dovoz, ale lidi se chovají podle mě k autům stejně a je jedno odkud jsou... a majitel přede mnou doložil jeho nájezd asi 50 tisíc km včetně stručného soupisu servisních úkonů. Včera jsem auto prolezl a velmi důkladně vyčistil uvnitř včetně sedaček a čalounění a vypadá jako nová
8) . Ale díky za reakce, tohle forum je dost užitečné pro amatéra jako já.

Corolla E11 vvt-i 4ZZ-FE
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Corolla“