Nutně sháním rameno MR2

vše ohledně modelové řady MR2
set007
Člen Týmu

Nutně sháním rameno MR2

Příspěvek od set007 »

Ahoj všem fandům nutně bych potřeboval rameno na MR2 rok 1990 2l GTI
A taky sháním taková ta clonítka co se přidělávaj na targu-část interiéru.
Tak kdyby někdo měl tak se prosím ozv.na mail set007@seznam.cz díky.
Jo a nemá někdo zkušenost se zástavbou těch dvou čoček do předních sv.co jsou různě na netu a i tady na fotkách díky.
Invader
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Invader »

to je hezky,ale predni nebo zadni, pravy nebo levy? 8)
Auto je dar od boha ale buh urcite nepocital s tim ze bude mit clovek lepsi karu nez mel on

MR2 MKII rev 1 (Crash)
MR2 MKII rev 1 + klima (Crash)
MR2 MKII rev 2 + invader kit (in used)

Audi 80 1,8 B3 1990 (car for works)
mazda mx5 1.8NA 96kw
M.a.R.i
Řidič

Příspěvek od M.a.R.i »

Ty stropnice co se dávají pod targu mám. Ale nevím jestli se jich budu chtít zbavit, záleží kolik nabídneš :-). Myslím,že v Toyotě stojí 7000Kč/ks. Stropnice jsou jak nový

kdyžtk mail: lukasmarinov@seznam.cz
Invader
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Invader »

no a ja mam jeste origo vaky na skla kdyz je sundas 8)
Auto je dar od boha ale buh urcite nepocital s tim ze bude mit clovek lepsi karu nez mel on

MR2 MKII rev 1 (Crash)

mazda mx5 1.8NA 96kw
set007
Člen Týmu

Příspěvek od set007 »

Sorry to rameno potřebuju přední je to na straně řidiče a ten tapecírunk 7000kč to je teda nářez to radši budu jezdit bez toho :P
set007
Člen Týmu

Příspěvek od set007 »

A co za ty vaky????
M.a.R.i
Řidič

Příspěvek od M.a.R.i »

Invander: Já je mám taky heč :-)
Invader
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Invader »

sorry kamo ale neprodam taky ani jedno :evil: a co mas za problem s tim dit je to kus zeleza tak co by s tim melo bejt spatne k ridici mam jen ohnutou ale ta dostala ranu jak blazen Obrázek

MR2 MKII rev 1 (Crash)

mazda mx5 1.8NA 96kw
set007
Člen Týmu

Příspěvek od set007 »

Já nevím taky se mi to zdálo nějaký divný ale mám to kolo úplně cuknutý dozadu,dostal jem hodiny a opřel to kolem u řidiče o obrumník.Ale rád si nechám poradit co by to mohlo být tak díky.A ještě se chci zeptat dá se namontovat pos.řízení do MR2 1990???A když jo tak co to obnáší.
M.a.R.i
Řidič

Příspěvek od M.a.R.i »

set007: Posilovač tam nedávej. Spíš ti co ho mají ho dávají pryč,neboť pravej sporťák posilovač mít nemá :-). Zkus se projet s mr s posilovačem a uvidíš,že budeš zklamanej
Invader
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Invader »

ja posilovac mam neni to teda nic moc na popojizdeni fajn ale ve 200km/h to vadi=dost citlivy rizeni hur se to drzi na silnici i kdyz se ucinost posilovace s rychlosti snizuje
rozhodne bych ho tam nepridaval a ani ho nehodlam vyndavat 8) myslim ze bys nemel ani problem co se tyce mechanicky stranky tak spis elektriky mas motor v zadu takze nahon serva je elekrtickej misto mechanickyho, plus dalsi ptakoviny fakt nestoji to za to

Jestli si vzal obrubnik tak spis zkontroluj tu tyc pro kterou jsou na tom obrazku ty dve diry ta ti udava vzdalenost kola a da se dobre pristelovat a za druhy si dojet na geometrii :) Obrázek
Naposledy upravil(a) Invader dne pát 09.01.2009, 11:17, celkem upraveno 2 x.

MR2 MKII rev 1 (Crash)

mazda mx5 1.8NA 96kw
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

to M.a.R.i-Zkus se projet s mr s posilovačem - a bez něj... a pak vo tom mluv-nevim proč by z toho měl bejt zklamanej-tahle debata je tady asi po stopadesátý, myslim že nejlíp to posouděj lidi kerý měli obě verze toho stejnýho auta...já měl obě a nepříjde mi to o nic horší, při vzrůstající rychlosti se účinnost posilovače snižuje-není to jak u fábie-že ve stopadesáti cukneš lehce volantem a vše je v pr..., jestli že to někdo má hodně citlivý v rychlosti dvěstě v hodině-tak se mi zdá že je chyba někde jinde, chápu Landera že ho odstranil(mimochodem proto že odstranil z auta všechno co něco váží a není potřeba), když s tím jezdí závody do vrchu a sprinty, ale myslim že pro normální sportovní ježdění tam není ten posilovač na škodu-toť vše-howgh-domluvil jsem :)
M.a.R.i
Řidič

Příspěvek od M.a.R.i »

to marcelus:

Psal jsem někde v příspěvku,že s tím mám osobní zkušenost?

napsal jsem:

-většinou ti co ho tam mají tak vyndaj
-pravej sporták má bej bez posilovače
...

těžím ze zahraničních fór + to co mi říkal bývalý majitel...
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

to M.a.R.i - mno právě proto, píšeš někomu aniž by jsi to zkusil že z toho bude zklamanej, přesto že si jezdil jen ve verzi bez posilovače, a je jasný že když ti předešlej majitel prodává auto a chce ho prodat-že ti navykládá že to je vlastně bez posilovače lepší, ale opravdu neznám nikoho kromě Landera, kdo by si z mr2 vyndával posilovač - z tý idey, že pravej sporťák má bejt bez posilovače..., z novýho lamba nebo ferrari by sis ho vybral taky?Nechci se hádat nebo někoho nasrat-jenom mám rád když se lidi tímhle stylem vyjadřujou k věcem, s kerejma maj zkušenosti...
set007
Člen Týmu

Příspěvek od set007 »

Ok díky moc všem za rady,na tu tyčku se kouknu a ten pos.řešit prostě nebudu.Jen jsem dobře koupil kola na MRušku a ty maj 9palců tak jsem si říkal zda to vůbec ukroutím :P .Nebo zda mám řešit jiný kola,ale chtěl jsem to stejně roztáhnout a dát tam podložky tak si s tím musím nějak poradit.Jen to bude asi boj protože to jsou 18tky.Jo a nemá někdo nějaký linky na fjan fotky a videa MR2 nemůžu se jich nabažit.A má ještě někdo zkušenost s těma předníma sv.jak jsou jen tak pootevřený do půlky a jsou tam ty čočky dík.Já vím furt se ptám ale jsem prostě zvědavej kluk :lol:
Odpovědět

Zpět na „MR2“