vymena motoru z MR2 SW20 3S-GE (156k) do Celici 6.gen

vše o tuningu na vozech Toyota
Odpovědět
promo
Člen Týmu
Příspěvky: 3
Registrován: sob 03.01.2009, 17:55

vymena motoru z MR2 SW20 3S-GE (156k) do Celici 6.gen

Příspěvek od promo »

Cau snazim se zjistit info o tom jakej byl problem vymenit motor z MR2 SW20 - motor 3S-GE (156k) do Celici 6.gen s motorem 3S-GE. Jestli ty motory jsou stejny nebo ne. Jina bude prevodovka a zda by se musela menit i ECU. Chtel bych koupit Celicu, ale s mrtvym motorem za nejaky slusny prachy. Motor mam k dispozici zadarmo se vsim vsudy. Ale nemam moc zkusenosti. Diky za rady.
promo
Člen Týmu
Příspěvky: 3
Registrován: sob 03.01.2009, 17:55

Příspěvek od promo »

Prosím aspon o nejake info. Zda prevodovka z Celici pujde na motor z MR2. Co jsem koukal na EPC tak prevodovka by mela padnout. Predpokladam ze u MR2 bude poskladana obracene. Kdyz je tam motor obracene. Ale hlavne bych potreboval vedet zda pujde pouzit elektroinstalace. Zda je stejna ECU nebo lepe receno zda ma stejne zapojeni a konektory. Urcite se tu nekdo najde kdo bude vedet podrobnosti. Za kazdou odpoved nebo informaci moc dekuju.
Uživatelský avatar
Idaho
Věčnej rejpal
Příspěvky: 4223
Registrován: stř 21.09.2005, 13:50
Bydliště: Rožmitál pod Třemšínem
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

promo píše:Prosím aspon o nejake info. Zda prevodovka z Celici pujde na motor z MR2. Co jsem koukal na EPC tak prevodovka by mela padnout. Predpokladam ze u MR2 bude poskladana obracene. Kdyz je tam motor obracene. Ale hlavne bych potreboval vedet zda pujde pouzit elektroinstalace. Zda je stejna ECU nebo lepe receno zda ma stejne zapojeni a konektory. Urcite se tu nekdo najde kdo bude vedet podrobnosti. Za kazdou odpoved nebo informaci moc dekuju.
Postupuj logicky, blok je 3S takže je jedno zda je v celde nebo v MR2 - odlitek bude stejnej...
Maximálně MR využije závity a uchyty nad kterými si celicáři kroutili hlavama k čemu tam jsou a obráceně :)
promo
Člen Týmu
Příspěvky: 3
Registrován: sob 03.01.2009, 17:55

Příspěvek od promo »

Supr diky ja toyoty skoro neznam tak proto ty informace schanim. Ja ted mam mazdu 323f mrkacku bral sem od tebe uz nejaky ty dily .). Ja jenom nechci nakonec dopadnout tak ze to tam nepujde. Nevedel bys neco o elektrice??? Tezko muzu pouzit hlavni svazek z mr2. Jestli to teda pujde na stavajici kabelaz v celice.
Odpovědět

Zpět na „Tuning“