upravy yarisa pre zaciatocnika
upravy yarisa pre zaciatocnika
vidim, ze budem mat viac otazok k tejto teme akozto novopeceny majitel yarisa. po prvych dnoch sa mi zda, ze material volantu je nejaky tvrdy (mozno som zhyckany svojimi predchadzajucimi autami, ale tento mi pride ako z favorita)... nemate to nejak upravene a ak ano, co su mozne a odporucane moznosti upravy? novy volant asi kvoli airbagu nie je riesenim ale mozno nejake existuje...
Ja som ho dal potiahnut kozou. Mam to tak uz 3 roky a je to super. Robi to v BA jedna firma a vyjde to na 1600 - 2000 Sk, podla toho ci chces jednofarebny, alebo kombinovany, popr. ci chces zmenit tvar v mieste drzania, davaju tam take silikonove vlozky. Hlavica riadiacej paky stoji 700 Sk. Dal som potiahnut aj tu, aby to ladilo.
Je to kvalitna koza, raz za rok to staci namastit indulonou. Pozri sa do profilov clenov, MIRO ma od nich spravene predne sedadla.
Je to kvalitna koza, raz za rok to staci namastit indulonou. Pozri sa do profilov clenov, MIRO ma od nich spravene predne sedadla.
Toyota Yaris, 1.0 VVTi, r.v.99
Honda Civic, sedan, 1.6 VTEC, r.v.2004
super presne tuto odpoved som cakal
super presne tuto odpoved som cakal, uz im idem zavolat, len mi este povedz na nich nejaky kontakt. este nejaky tip na firmu, co mi tam da lepsie repro?
-
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: super presne tuto odpoved som cakal
neco si snad zvladnes udelat aj sam, ne?romanca píše:super presne tuto odpoved som cakal, uz im idem zavolat, len mi este povedz na nich nejaky kontakt. este nejaky tip na firmu, co mi tam da lepsie repro?

problem neni vetsinou tam dat lepsi repro, ale vybrat si nejaky

crashed :'-( Toyota Carina II 1.6 GL ...prodana
Nissan Primera 1.6 LX (P10)
To je naozaj problem, teraz si clovek nevie vybrat, tolko je firiemwong píše:neco si snad zvladnes udelat aj sam, ne?romanca píše:super presne tuto odpoved som cakal, uz im idem zavolat, len mi este povedz na nich nejaky kontakt. este nejaky tip na firmu, co mi tam da lepsie repro?![]()
problem neni vetsinou tam dat lepsi repro, ale vybrat si nejaky

Tu by ti vedel poradit Akim, ten ma pekne porobenu hudbu v Yarise a stale nieco meni.
Kontakt na tu kozu je 0908 771889, neviem ako sa ten pan vola, dielnu ma na Kolibe v atelieroch TV. Najlepsie je odniest mu iba veniec (ja som mu to rano odniesol a poobede to bolo hotove), na airbag mam kluce, mozeme sa niekde stretnut a dam ti to dole.
Naposledy upravil(a) Tomas dne úte 16.08.2005, 13:11, celkem upraveno 1 x.
vybrat si je jednoduche
vybrat si je jednoduche, nepotrebujem najlepsie ale nejake dobre za rozumnu cenu, ale prave naopak, so sikovnostou som na tom horsie.
To uz mam hadam jedno, ci tam necham aj auto alebo len volantTomas píše:[Kontakt na tu kozu je 0908 771889, neviem ako sa ten pan vola, dielnu ma na Kolibe v atelieroch TV. Najlepsie je odniest mu iba veniec (ja som mu to rano odniesol a poobede to bolo hotove), na airbag mam kluce, mozeme sa niekde stretnut a dam ti to dole.

tomas: hudba uz padla...
zase uplna zmena...
takto to ale vyzeralo kedysi: http://www.fast-forward.sk/montaze/yaris.aspx
Teraz sa akurat pracuje na novom...
zase uplna zmena...
Toyota Yaris Blue 1.0 VVTI 2004
Vsimol som si na tuningklube v inzercii, ze vsetko islo prec.mika píše:tomas: hudba uz padla...
zase uplna zmena...

Daj potom info, ked to budes mat hotove

ak tomu spravne rozumiem
ak tomu spravne rozumiem, tak v yarise su orginalne len dva repraky a to vprredu po oknom? ty si dorobil dva do zadnych dveri a dva pod zadne sklo? mne asi bude stacit vymenit tie vpredu za nejake kvalitne, zase nie som az taky fajnsmeker...
-
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: ak tomu spravne rozumiem
dej si ctyry repraky, je to pak mnohem lepsiromanca píše:ak tomu spravne rozumiem, tak v yarise su orginalne len dva repraky a to vprredu po oknom? ty si dorobil dva do zadnych dveri a dva pod zadne sklo? mne asi bude stacit vymenit tie vpredu za nejake kvalitne, zase nie som az taky fajnsmeker...

crashed :'-( Toyota Carina II 1.6 GL ...prodana
Re: ak tomu spravne rozumiem
skusal niekto napojit 4 repro na to starsie radio v yarise ktore ete nema fader? ak ano ako to hralo? velmi velka sracka alebo da sa to pocuvat?wong píše:dej si ctyry repraky, je to pak mnohem lepsiromanca píše:ak tomu spravne rozumiem, tak v yarise su orginalne len dva repraky a to vprredu po oknom? ty si dorobil dva do zadnych dveri a dva pod zadne sklo? mne asi bude stacit vymenit tie vpredu za nejake kvalitne, zase nie som az taky fajnsmeker...
Ja som to mal zapojene, nechapem aj ked to nema fader ma to 4 kanalovy vystup. Hralo to na priemernu origo aparaturu celkom dobre. Potrebujes na napojenie origo kabelaz za 2000 Sk s konektorom. Ak chces, tak ten konektor mozem odcvaknut a dam ti ho. Ja som origo radio zrusil.
Tomas píše:Ja som to mal zapojene, nechapem aj ked to nema fader ma to 4 kanalovy vystup. Hralo to na priemernu origo aparaturu celkom dobre. Potrebujes na napojenie origo kabelaz za 2000 Sk s konektorom. Ak chces, tak ten konektor mozem odcvaknut a dam ti ho. Ja som origo radio zrusil.
Naposledy upravil(a) Yaris WRC dne stř 24.08.2005, 14:39, celkem upraveno 1 x.