Diagnostika
Diagnostika
Mám Yaris Verso r.v.99 a chcel by som kupiť diagnostiku.Mám možnosť kupiť /704.1/805.1/alebo univerzal ELM 327 ak máte niekto skúsenosť s niektorou z nich poraďte prosím ktorá by bola najlepšia.Ďakujem za radu.
to máš kabely, pak potřebuješ taky program.... pak to potřebuješ rozchodit s počítačem - né vždycky se zadaří.. 
nevim za kolik to kupuješ, ale pro jedno auto se mi to nezdá příliš rentabilní..?? Ty diagnostiky co mají servisy jsou řádově dražší, ale umožňují i přístup k dalším parametrům a hlavně i k NASTAVENÍ (třeba jednotek airbagů apod.)!! To se ti s pouhým kabelem většinou stejně nepodaří.

nevim za kolik to kupuješ, ale pro jedno auto se mi to nezdá příliš rentabilní..?? Ty diagnostiky co mají servisy jsou řádově dražší, ale umožňují i přístup k dalším parametrům a hlavně i k NASTAVENÍ (třeba jednotek airbagů apod.)!! To se ti s pouhým kabelem většinou stejně nepodaří.
Re: Diagnostika
záleží na tom co s tím chceš diagnostikovat.S ELM 327 neuděláš téměř nic kromě vymazání chybových kódů. Jinak pouze přečteš údaje z jednotky jako otáčky motoru, rychlost, různá napětí, průtok vzduchu. Dá se tím i měřit výkon (teoreticky -softwarově podle naměřených hodnot), zrychlení z 0 na 100 atp. Mám doma ELM 327 a použil jsem to jenom jednou, protože jsem byl zvědavý co to umí. Není to nic převratného.podhaj646 píše:Mám Yaris Verso r.v.99 a chcel by som kupiť diagnostiku.Mám možnosť kupiť /704.1/805.1/alebo univerzal ELM 327 ak máte niekto skúsenosť s niektorou z nich poraďte prosím ktorá by bola najlepšia.Ďakujem za radu.
Toyota Yaris 998 r.v. 2001
Toyota Yaris 1,3 NG Terra Cool r.v. 2007
Toyota Yaris 1,8 T-Sport r.v. 2007
Toyota Yaris 1,3 NG Terra Cool r.v. 2007
Toyota Yaris 1,8 T-Sport r.v. 2007