Nesvítí couvačka u Corolly E11 r v. 1999 - liftback

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
petr99
Člen Týmu

Nesvítí couvačka u Corolly E11 r v. 1999 - liftback

Příspěvek od petr99 »

Dobrý večer, rád bych se tady zeptal, jestli někdo neví, čím by to mohlo být. Nesvítí mi couvačka, vyměnil jsem žárovku a pak zkusil další a pořád nic. Díky moc za radu nebo rady.
Rampa89
Věčnej rejpal

Příspěvek od Rampa89 »

Zkontroloval si kontakt čidla na převodovce? Může to být pouze tím, ale taky může být špatný to čidlo. Přístup k němu nebude asi žádnej med, ale mělo by být někde z vrchu pod boxem filtru sání, pak je tam ještě čidlo rychloměru, ale to se nachází víc vzadu, poblíž diferenciálu.
Holomek!
petr99
Člen Týmu

Příspěvek od petr99 »

dik moc za radu. ja to necham radeji na znamem mechanikovi, pristi tyden mu to hodim. jeste jednou diky. jo a nevis kolik by stalo to cidlo?
peta
Manager Týmu

Příspěvek od peta »

To cidlo je na vrchu prevodovky - vede k nemu kabel a tak se da lehce najit, protoze jiny kabel do vrchu prevodovky nevede. Prvni, co bych udelal, ze bych odpojil ten kabel a premostil kontakty v nem - pokud je spatne to cidlo melo by se pri premosteni to svetlo couvani rozsvitit. Kdyby byl zajem, tak mam jedno tohle cidlo funkcni doma v supliku z me stare prevodovky.
Corolla E11 liftback, 4E-FE, rv. 98 (Prodáno)Obrázek
Škoda Superb 2 1.8TSI DSG EleganceObrázek
petr99
Člen Týmu

Příspěvek od petr99 »

diky za radu, bylo to čidlo. koupil jsem novy na automatejcek.cz za 367,-- a je to. jeste jednou diky moc za pomoc
Odpovědět

Zpět na „Corolla“