Paseo elektrická schémata
- Karlos333
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Paseo elektrická schémata
Ahoj lidi nemáte někdo někde elektrická schémata k Paseu ? Můj elektrikář je z japonce totálně zmaten. Hlavě by mě zajímalo zapojení světel.
Děkuji
Děkuji
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Podívej se na www.pdfoo.com nějaké wiring diagram tam najdeš. S čím konkrétně si tvůj autoelektrikář neví rady?
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
- Karlos333
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
No relativně ptákovina ale poté co mi tam dal xenony tak mi nesvítí kontrolka na dálková světla. v pátek mi rozebíral auto půl dne a kroutil nad tím hlavou
. Pokud se tam dá klasická H4 vše funguje.

Naposledy upravil(a) Karlos333 dne pon 22.12.2008, 22:01, celkem upraveno 1 x.
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Tak prosímte závadu nehledej,porucha není na vašem přijímači.
kontrolka dálkových světel je propojena přes vlákno zárovky a rele. H4 je typ žárovky resp. její patice. Přepínání u xenonu se neděje přepínáním vláken ale změnou ohniskové vzdálenosti. Elektrikáři se omluv a zaplať strávený čas nad zbytečným hledáním závady tam kde žádná není.
příště zacni rovnou problémem.

...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
Me ta kontrolka taky nesviti ale uz jsem si zvyknul pokud sem pak napišeš jak ji rozjet aby šajnovala tak napiš díkyKarlos333 píše:To já vím já po něm prostě jen chci aby mi kontrolka svítila když dám na xenonkách dálkové - já vím že v původním zapojení chyba není - jen sem od něj odjel tak už mi volal že ví jak to udělet - že to bude brnkačka.

- Karlos333
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Postup je de fakto úplně jednoduchý - od patice na světlo - nebo samozřejmě od drátů kde se spíná dálkové se vyvedou dráty na relátko kterým se bude spínat kontrolka a hotovo - je ti vcelku jedno co tam máš za žárovku.1x.x píše:Me ta kontrolka taky nesviti ale uz jsem si zvyknul pokud sem pak napišeš jak ji rozjet aby šajnovala tak napiš díkyKarlos333 píše:To já vím já po něm prostě jen chci aby mi kontrolka svítila když dám na xenonkách dálkové - já vím že v původním zapojení chyba není - jen sem od něj odjel tak už mi volal že ví jak to udělet - že to bude brnkačka.
- ArnieGT
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
No ja nainstaloval bixenony an H4 a kontrolka dálkových při přepnutí svítí uplně v pohodě, takevím,...jinak přepínání na dílkové je elektricky, kdy se mění ohnisková vdálenost na stále stejném vlákně,..posunem magnetu 

Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
- Karlos333
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
přepínání
Jasně u xenonek se vlákna nepřepínají - je tam jediná výbojka, ale signál na přepnutí, lépe řečeno co má zrovna svítit je aspoň u mé přestavbové sady určeno 3 mi dráty co vedou do originál patice na H4. Tzn když správné 2.dráty vyvedu na relátko aby mi spínalo kontrolku je mi ukradené jestli je v patici H4 a nebo je na ní jen napojené relátko na spínání halogenek - vždy to bude fungovat správně (Teda doufám - autoelektrikář nejsem, jsem jen k elektrice lekce přičichlej pracovník IT
). Pokud je můj názor špatný tak prosím o opravu
Ahoj Karlos.
PS: Vše nejlepší všem do nového roku 2009

Ahoj Karlos.
PS: Vše nejlepší všem do nového roku 2009
- Beaver
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Ja jsem sice taky IT pracovnik, ale elektrika mi furt pripada jako cerna magie
Hlavne stridavy napeti je absolutne mimo moje chapani... jeste stesti, ze v autech mame to stejnosmerny, kde je logicky + a - jinak bych byl uplne v haji 

Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz