Jak to dělaj?
Jak to dělaj?
Zdar chlapy! Nevíte náhodou někdo, jak se daj takhle "pootevřít" světla? Taky by mě docela zajímalo, k čemu to vlastně je. Koukal sem na fotky Celic na netu, a mívaj to tam dost často.

Ford Focus ST (2006) - 2015-????
ex Lexus IS 200 (2000) - 2011-2015
ex Toyota Celica 2.0GTi (1991) - 2005-2011
ex Lexus IS 200 (2000) - 2011-2015
ex Toyota Celica 2.0GTi (1991) - 2005-2011
Rekl bych ze to vypada dobre - tak to delaji asi pro to 

> Celica 2.0 GT | 3SGE | Oldschool <> Celica 1.8 GTS | VVTL | Newschool < RAV4 2.Dv.
www.alkohol-tester.cz - Shop s alkohol testery / www.xenony.in - Shop s xenony & bixenony / www.plachty.as - Plachty na auta / www.tuning.as - Webik o autech
www.alkohol-tester.cz - Shop s alkohol testery / www.xenony.in - Shop s xenony & bixenony / www.plachty.as - Plachty na auta / www.tuning.as - Webik o autech
-
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
- Porsacek
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Jo takhle u chodniku to vypada dobre.Ale kluci to celorocni sviceni ma neco do sebe .Ja svitim cely rok a osobne si myslim ze pro bezpecnost je to lepsi nechci poslouchta nejakyho vola co to do me napere az pojedem s juniorem a vyjedu v protislunci a on bude tvrdit ze me nevydel .Doufam ze se to nestane . 

C-HR Hybrid, Toyota Corolla 1.6 SDN
Taky jsem pro. Svítím stále a rozhodně jsem nezpozoroval, jak maj ostatní kecy, zvýšení spotřeby
, a snížení trvanlivosti žárovek.
Mám tam stále půvdodní vlákna od r.97 a svítí super
. A ne jako ve fábkách
, kde ti žárovka odejde pravidelně po třech měsících.
A auťáky jsou mnohem lépe vidět i za dne. Nehledě na to, když ti magoři tvrdí, že není svícení povinné a 70% jich rozsvítí, až když je fakt temná noc

A auťáky jsou mnohem lépe vidět i za dne. Nehledě na to, když ti magoři tvrdí, že není svícení povinné a 70% jich rozsvítí, až když je fakt temná noc

Ave 2002 - zlatá metal, liftback
- ALIEN
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Ono jde o ty placacky co ma celda vystrceny kdyz sviti....Fikus píše:Taky jsem pro. Svítím stále a rozhodně jsem nezpozoroval, jak maj ostatní kecy, zvýšení spotřeby, a snížení trvanlivosti žárovek.
Mám tam stále půvdodní vlákna od r.97 a svítí super
. A ne jako ve fábkách
, kde ti žárovka odejde pravidelně po třech měsících.
- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
takže se taky pochlubim svějma sleepy eye:) už mě to celoroční svícení leze v létě krkem, taxme se rozhodl s tim něco dělat:) obje světla maj 55W
jen pro případný dotazy: světla nemaj Homologaci, táhla zatim nemám upravený(jen mám odpojený mrkání) a ještě ani moc nevim jak to svítí v noci, páč se nejedná o dálkový + potkávačky ale o potkávačky + mlhovky

jen pro případný dotazy: světla nemaj Homologaci, táhla zatim nemám upravený(jen mám odpojený mrkání) a ještě ani moc nevim jak to svítí v noci, páč se nejedná o dálkový + potkávačky ale o potkávačky + mlhovky

Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)