Zdary po tom co sem prosel hodně temat zde na foru jsem se stale nedovedel kolik vlastne aut je tu a piste i zboreny ale ne ty co uz jste prodali
ja mam 2 na zahrade
MR2 MK II Rev 1 ( borena)
MR2 MK II Rev 2 (pojizdna)
Auto je dar od boha ale buh urcite nepocital s tim ze bude mit clovek lepsi karu nez mel on
Chtělo by to přejmenovat anketu z "Jaká z modelovich řad MR2 se libi nejvic tobe?" na "Jakou z modelových řad MR2 máš?". Protože mě se líbí všechny MKIII, MKI i MKII (přesně v tomto pořadí), ale mám jen MKIII .
Toyota Yaris 1.0, 1. gen. alias Pracant...prodáno do Jižních Čech, RIP
Toyota MR2 Mark III alias Mrcha
Toyota FJ Cruiser alias Můj sen http://mr2.tequilla.cz
Peugeot 307 SW alias Pracovní realita ze žabožroutova
Tak hlasování zajímavé ale spíš se dozvíme kolik jich je na forech,myslim si že mr2 je daleko víc,před dvěma lety v registru vozidel byle v ČR 113 přihlášených toyot MR2
To TOMMYD:
jako mas pravdu ze presnej prehled nikdy nedostanem ale i nejaky maly prehled mi bude stacit, a kdyz vis kolik jich bylo v registru pred dvema lety tak to zkus zjistit dneska -- nerikej ze by te to taky nezajimalo
ale souhlasim ze se nase rodina rozrostla pocitam tak na 200 aut at uz v provozu ci nikoliv
tak pic
Auto je dar od boha ale buh urcite nepocital s tim ze bude mit clovek lepsi karu nez mel on
tak to ste mě s tím číslem dost překvapili-tady na foru si nás píše max. 30 a počítal sem ž jich je po republice max. 50, přeci jenom jezdim po republice dost a když nějakou jednou za pool roku potkám tak to je svátek-na srazech se taktéž neustále objevuje max.10 furt těch samejch