Plasmy budiky instalace

vše ohledně modelové řady MR2
Invader
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Plasmy budiky instalace

Příspěvek od Invader »

Zdravim pro vsechny co by chteli vedet jak se daji instalovat plasmove budiky na stavajici at se kouknou na http://jikl.rajce.idnes.cz/mr2_mix2/
sice tam neni popis ale myslim ze je to videt docela jasne, staci poradne koukat :shock: , jo jenom takova poznamka neubrusujte tedky ekonomizeru z budiku jako sem to delal ja :roll: staci cely budik opatrne vyndat a ze spoda povolit ten plastik co drzi ty ledky nahore tim padem klesnou do budiku a uz vam nebudou prekazet budik tam pak zpatky vratte na puvodni misto a muzete zacit s instalaci

poznamka k montazi: prichytil sem je tam na misto oboustranou lepenkou - ta zabrani posunuti a udrzi budik na svem miste

POZOR!! za zadnych okolnosti tyto plasmove podklady nestrihejte,nevrtejte a neprehibejte hrozi jejich zniceni

kabeli sem vyvedl z horni strany - neni tam tisteni spoj a nedojde k poskozeni , pak sem traficko napojil na napajeni podsviceni (proste sem skripnul kabeli pod jendu zarovicku z budiku) a ovladani prepinani barvy a intenzity zadelal do spodniho deklu pod spinackou

nic vic asi nepotrebujete vedet delke doby montaze i demontaze je cca 2h a potrebujete trochu te zrucnosti ale tu jiste kazdy mate dost
Montazni postup je stejnych i na revizich se 14" koly ty maji jeste totiz tachometr nahaneny bohdenem tak ho nesmite zapomenout odpojit / jde to blbe / :mad: a taky zpatky pripojit

budiky se daji sehnat na ebay, pokud by mel nekdo zajem mohl bych mu je sehnat podle stavu kurzu cca 1500,-
pripadne otazky rad zodpovim
tak cuz 8)
Naposledy upravil(a) Invader dne ned 11.01.2009, 20:21, celkem upraveno 1 x.
Auto je dar od boha ale buh urcite nepocital s tim ze bude mit clovek lepsi karu nez mel on

MR2 MKII rev 1 (Crash)
MR2 MKII rev 1 + klima (Crash)
MR2 MKII rev 2 + invader kit (in used)

Audi 80 1,8 B3 1990 (car for works)
mazda mx5 1.8NA 96kw
petrmr2
Člen Týmu

Příspěvek od petrmr2 »

tak uz jsem je konecne taky nainstaloval:)sice jeste nejsou v aute protoze projdou malou zmenou ,ale jen pro inspiraci posílám odkaz :wink:

ps-díky invaderovi za pomoc- fotky.. :idea: :wink:

http://e-garage.rajce.idnes.cz/Auto_Z_c ... lu_mrizka/
Toyota MR2 3S-GTE
Invader
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Invader »

jj nemas zac :D taky pekny ja sem osobne uvazoval taky o necem takovem - treba prestrikat ten cernej dekl do barvy auta, ale spis by se mi libila karbonova folie tak uvidim :lol:
P.s jeste prodavas ten volant ?
Auto je dar od boha ale buh urcite nepocital s tim ze bude mit clovek lepsi karu nez mel on

MR2 MKII rev 1 (Crash)

mazda mx5 1.8NA 96kw
petrmr2
Člen Týmu

Příspěvek od petrmr2 »

Invader píše:jj nemas zac :D taky pekny ja sem osobne uvazoval taky o necem takovem - treba prestrikat ten cernej dekl do barvy auta, ale spis by se mi libila karbonova folie tak uvidim :lol:
P.s jeste prodavas ten volant ?
jasnacka-volant je na prodej-vlozil jsem to tady dneska :wink:

-ten hlinik jsem tam dal aby to vyniklo-karbobovou folií to podlepim asi dookola-uz mam doma matnou..ale spise to prestrikam:)budu lakovat i nektere casti palubovky,tak aby to bylo jednotne..
Toyota MR2 3S-GTE
Marty
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marty »

petrmr2 píše:tak uz jsem je konecne taky nainstaloval:)sice jeste nejsou v aute protoze projdou malou zmenou ,ale jen pro inspiraci posílám odkaz :wink:

Moc pěkná práce. Postni pak foto až to bude svítit, jsem zvědav.
Obrázek
'06 Mazda 6 2.0 MZR-CD 105kW
ex '97 Corolla AE111L 4A-FE 81kW
fildis
Věčnej rejpal

Příspěvek od fildis »

Kámoš je má v Hondě a můžu potvrdit, že to svítí fakt moc hezky :thumbsup:
Corolla E10 1.3 16V 3D 97
4E-FE 55Kw
Ronal 6Jx16 ET38
195/45 R16
Trocha úprav ještě nikomu neublížila :-D

http://database.mangacars.fr/data/media ... llae10.PNG
Invader
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Invader »

moje 8)
Obrázek
Obrázek

P.s ten volant bych mozna vzal jakej je to prumer? a nemas nekde foto jak tam sedi?

MR2 MKII rev 1 (Crash)

mazda mx5 1.8NA 96kw
petrmr2
Člen Týmu

Příspěvek od petrmr2 »

Marty píše:
petrmr2 píše:tak uz jsem je konecne taky nainstaloval:)sice jeste nejsou v aute protoze projdou malou zmenou ,ale jen pro inspiraci posílám odkaz :wink:

Moc pěkná práce. Postni pak foto až to bude svítit, jsem zvědav.
-diky-taky jsem zvedavy jak to bude svitit ale myslim ze od invandra budou peknejsi..s budikem na turbo jsem si nemohl moc vybirat.. :(
-volant ma prumer 32 cm..fota toho jak vypada v mr2 zkusim pohledat :wink:
Toyota MR2 3S-GTE
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

to petrmr2-ten stříbrnej rámeček kolem budíků, to si stříkal nebo to je ten kupovanej z Ebay?zajímalo by mě jestli je ten z ebaye fakt hliníkovovej, nebo jestli to je takovej podfuck-jako sem koupil já..., mám z ebaye chromovaný kroužky kolem budíků-poslali pouze chromovanou folii vyřezanou na plotru, kerá se báječně lepila. stálo to asi jen dvacet ojro...
petrmr2
Člen Týmu

Příspěvek od petrmr2 »

je to hlinik-zadna nalepka nebo nastrik..taky jsem se bal co mi prijde..
Toyota MR2 3S-GTE
petrmr2
Člen Týmu

Příspěvek od petrmr2 »

to invnder:nejak mi blbnout SZ..

P.s ten volant bych mozna vzal jakej je to prumer? a nemas nekde foto jak tam sedi?

-zdarec-bohuzel foto nemam jak to vypadalo v aute..je o neco mensi nez origo a cpat ho na ten rozkopany interier co mam v aute nema cenu..
Toyota MR2 3S-GTE
jerry.s
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jerry.s »

taky uz mi do xichtu sviti nejaky cas plasmy, ze zacatku mi bylo lito se vzdat tech kontrolek na "ekonomickou" jizdu ale casem na ne clovek stejne zapomene :wink:

Obrázek
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

moje mr tam ty kontrolky na "ekonomickou" jízdu ani nemá-u první sem je měl a pak sem si ani nevšim že mi tam najednou chyběj... :D
Invader
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Invader »

Co to je "ekonomicka jizda" ja mam mrku na svezeni ne na normalni pojezdy tak je mi to fuk kolik papa obvzlaste dnes kdyz je benzin za par korun ale mam nakoupenej 200l sud na sezonu tak uvidime kolik najedu

MR2 MKII rev 1 (Crash)

mazda mx5 1.8NA 96kw
jerry.s
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jerry.s »

Vzdyt tady je taky rec o kontrolkach na ekonomickou jizdu a ne o ekonomicke jizde, samo sebou ze si clovek nebude kupovat dvoulitr benzin aby s tim pak jezdil ekonomicky :D
Odpovědět

Zpět na „MR2“