moje rollka dostala facelift od octavie

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
plamen
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

moje rollka dostala facelift od octavie

Příspěvek od plamen »

Ahoj vcera se mi stala dost neprijemna vec nejaka pani v octaviii druhe generace jela predemnou a pred prejezdem pro vlak ktery nesvitil (pres prejed ktery neblika se muze jet max 30km/h) jel jsem kus zani cca 50km/h ona pustila plyn tak zpomalila bez brzd tak na 30km/h a v tu chvili co jsem k ni dojel to zakapla na prejezdu a üz sem nemohl nic delat na mokru se mi to zaflokovalo a rana do ni!na octavii jen skrabanec velikosti nula nula a na moji rolce obe svetla naraznik,haupna,jeden blatnik,blinkry a pricka v motoru jak na ni drzi chladic je uplne zmacka do motoru!!!ale chladic je ok!
udelaly jsme to bez policie tak uvidim
pokusim se sem vlozit nejake foto moji faceliftovane rollky:)

tak jsem to aspon poradne zapil :P
ex:corolla e9 1,6 16v
akt:corolla e9 1,6 GTI
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: moje rollka dostala facelift od octavie

Příspěvek od Idaho »

plamen píše:Ahoj vcera se mi stala dost neprijemna vec nejaka pani v octaviii druhe generace jela predemnou a pred prejezdem pro vlak ktery nesvitil (pres prejed ktery neblika se muze jet max 30km/h) jel jsem kus zani cca 50km/h ona pustila plyn tak zpomalila bez brzd tak na 30km/h a v tu chvili co jsem k ni dojel to zakapla na prejezdu a üz sem nemohl nic delat na mokru se mi to zaflokovalo a rana do ni!na octavii jen skrabanec velikosti nula nula a na moji rolce obe svetla naraznik,haupna,jeden blatnik,blinkry a pricka v motoru jak na ni drzi chladic je uplne zmacka do motoru!!!ale chladic je ok!
udelaly jsme to bez policie tak uvidim
pokusim se sem vlozit nejake foto moji faceliftovane rollky:)

tak jsem to aspon poradne zapil :P
njjn , u přejezdu bych to čekal a nelepil se nekomu na prdel :)
pokud neseženeš starší dily tajk se ozvi a udeláme nejakou extra cenu na nové..
Odpovědět

Zpět na „Corolla“