Podsvietenie displeja hodin

zdokumentovali jste nějaký postup? tady je ten pravý prostor pro zveřejnění
Odpovědět
kobo
Navigátor

Podsvietenie displeja hodin

Příspěvek od kobo »

Zdravim.

Vypalila sa mi ziarovka na podsvietenie displeja hodin na otackomeri.
Po 20 minutach rozoberania palubovky (staci ta cast okolo pristrojovky a potom ide von samotna pristrojovka) som mal pristrojovku vonku a pozeral som, ktora ze to ziarovka odisla.

Po chvilke som ju mal uz v ruke. Hmm, obycajna ake som mal aj vo Favorite. A kedze mam este jednu favoritacku pristrojovku tak som jednu ziarovku vydoloval.
Pozeram - ina objimka ale samotna ziarovka je ta ista. Tak som ich z objimok vybral a tu z FA nasadil do toyotackej objimky.
Musia sa vsak odstiknut take pliesky v tej FA a zahnut nozicky tak ako ma ta z TO. Je to jasne pri pohlade na ziarovky.

Vsetko by bolo pekne, keby na tej toyotackej nebola navlecena zelena guma, ktora nijakym sposobom nesla dole (bola pripecena). Nakoniec sice zisla ale destruktivnou metodou.
Tak som to pouzil be gumy.
A vysledok?
Posudte na votkach. Pripomeniem, ze na pocitadle kilometrov je original ziarovka a na hodinach uz po vymene.

Foto:
Obrázek Obrázek

Ako vidno, nove podsvietenie doslova ziari (na fotkach to nie je az TAK vidno) a v noci niekedy az rusi. (asi tam nejaku gumu natiahnem - ak zozeniem).
Cez den ale naisto viem, ze mam zapnute svetla, kedze to povodne podsvietenie cez den nebolo vobec vidno. (a stalo sa mi, ze pri cakani na osobu blizku som sedel v aute s vypnutym motorom a zapnutymi svetlami :) ).
Odpovědět

Zpět na „Návody, příručky, manuály“