Volné okno.

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
1.3 55kw
Manager Týmu

Volné okno.

Příspěvek od 1.3 55kw »

Hojte,mám takový malý problém když otevřu okna ve předu a zavřu dveře tak se to okno zatřepe.No tak jsem zkusil na ně sáhnout a obě dvě jsou volný no prostě se hýbají a jak že zavřu dveře tak se to okno zatřepe.Nebo kdyb tu šlo dát video tak to tu dám ať můžete slyšet.Řekňete jak se dá dát to video.Díky
Rampa89
Věčnej rejpal

Příspěvek od Rampa89 »

Video dej třeba na youtube a pak hoď odkaz, nebo to dej na nějakej server jako uložto a spol a pak si to může každej stáhnout.

Jinak rozdělej tapecirung dveří a poutahuj co se dá, ale viklat se to bude stejně pořád trochu.
Holomek!
1.3 55kw
Manager Týmu

Příspěvek od 1.3 55kw »

Rampa89 píše:Video dej třeba na youtube a pak hoď odkaz, nebo to dej na nějakej server jako uložto a spol a pak si to může každej stáhnout.

Jinak rozdělej tapecirung dveří a poutahuj co se dá, ale viklat se to bude stejně pořád trochu.
A tobě to taky dělá?
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

ano viklat se bude trochu porad , ale okno ma jakz takz udrzovat takove semisove vodici prouzky - me se po letech stalo ze nejaky urezly a upadly a tim padem se muze sklo odrit a drzi mene , dale jsou tam vodici listy a v nich je taky vule , zavrene okno ma takove zarazky takze to se nevikla ( obzlast u bezramovek ) , a pri rozebrani jsem mel taky povolene 3 srouby
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Rampa89
Věčnej rejpal

Příspěvek od Rampa89 »

Jo, vyklá se to asi všem corollám. Ještě záleží, jestli máš 3dv nebo 5dv verzi, u 3dv je na okno vyvíjen mnohem větší tlak díky rozměrům dveří, to poznáš i při zavírání s otevřeným a zavřeným oknem, což u 5dv není tak poznat.

Na fotce máš zakroužkovaný místa, který bys měl přetáhnout a ještě jsou tam 2 šrouby po bocích té zlaté lišty, co drží přímo sklo okna, ale ty nejdou vidět, protože je okno zavřený - musíš ho trochu popustit.

Obrázek
Holomek!
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

Me to dela presne tohle stejny u Supry a tak jsem se naucil zavirat dvere jen s otevrenym oknem :lol:
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Jimmi
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jimmi »

Já mám i liftbacku taky okna dost volně. Problém je hlavně při jízdě, kdy občas při poryvu větru přestanou zcela těsnit a trochu to zvyšuje aerodynamický hluk. Osobně se domnívám, že tahle konstrukce je nejslabší místo auta.
LB hyaku ichi 百一 4E-FE 1332/65kW modrá o->
HB 4E-FE 1332/55kW červená o+
VAZ 2103 1500/49kW bílá
Odpovědět

Zpět na „Corolla“