Spaní v autě. Apropos, máte liftback?
Spaní v autě. Apropos, máte liftback?
Pokud jste někdy potřebovali přespat, nebo jen zdřímnout na sedačce v autě, asi víte, že to je opravdu Záhořovo lože. Já mám špatný záda, takže pro mě to platí dvojnásob.
Spoustě z vás asi neřeknu novinu, ale teprve nedávno mě koplo, že v liftbacku se dají složit zadní opěradla sedaček do roviny a pohodlně se zasunout do kufru:-) (u kombíku je to jasné, teda, pokud sedačky a dno kufru tvoří rovinu). V Carině se vyspím i já se svými 192 cm. Sice je to trochu krátký, ale lepší než grupáč se sedačkou, volantem, pedály a řadičkou. Vyspí se tam pohodlně dva, když prší, tak i tři (ale pokud nejste gayové doporučuji spíše dvě holky. Jsou drobnější, a je to fakt natěsno:-) ).
Pokud jste menší, tak se naskládáte i do corolly. Ale nesmí to být hatchback:-).
Pro pigmeje je připraven starlet, se sedmi místy k sezení, čtyřmi k stání a pěti k ležení. Napříč:-).
Spoustě z vás asi neřeknu novinu, ale teprve nedávno mě koplo, že v liftbacku se dají složit zadní opěradla sedaček do roviny a pohodlně se zasunout do kufru:-) (u kombíku je to jasné, teda, pokud sedačky a dno kufru tvoří rovinu). V Carině se vyspím i já se svými 192 cm. Sice je to trochu krátký, ale lepší než grupáč se sedačkou, volantem, pedály a řadičkou. Vyspí se tam pohodlně dva, když prší, tak i tři (ale pokud nejste gayové doporučuji spíše dvě holky. Jsou drobnější, a je to fakt natěsno:-) ).
Pokud jste menší, tak se naskládáte i do corolly. Ale nesmí to být hatchback:-).
Pro pigmeje je připraven starlet, se sedmi místy k sezení, čtyřmi k stání a pěti k ležení. Napříč:-).

-
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Jó, kdysi jsem míval polského fiata, tam šly sedačky sklopit úplně do roviny s těmi zadními (byl větší než např. jeho současník žigulík). Takže mě nejdřív štvalo, že v corolle se takhle spát nedá. Až mě napadlo složit ty zadní a to je super. Je to asi o chlup kratší než v carině, ale dokonale rovné a protože měřím méně jak 180 cm tak pro mě dostačující. Takže na dlouhých cestách s nutností přespání se vyplatí přeskládat zavazadla dopředu a radši se v klidu vyspat vzadu 

-
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
2 mr. yaris
To máš asi z toho, že vozíš domů o víkendu vajíčka na zadním platě kufru.
Pak to takhle dopadá, auto samý skořepiny.

Pak to takhle dopadá, auto samý skořepiny.

Jó, to jsem jednou pomalu přijížděl v Praze na křižovatku se Želivskýho... byla tam tenkrát taková slušná díra... a za dírou stála podivně odstavená Š1203 a proudem z ní vytékala taková podivná žlutá hmota....
Ano, hádáte správně. Ta dvanáctsettrojka byla až po střechu naložená papírovými platy s vajíčky
Ano, hádáte správně. Ta dvanáctsettrojka byla až po střechu naložená papírovými platy s vajíčky

Komanche píše:zkusenosti:
Felicia - da se zvladnout 2 noci na sedacce spolujezdce
Fabia - da se zvladnout 1 noc, po druhy noci bolej zada jako svine...
ale nezkousel sem jit dozadu, to nekdy vozkousim v Corolle, dobrej napad

Toyota Corolla E11
4E-FE, 63 kW/5400, white 6,5Jx14, MICHELIN ENERGY 185/60/R14
http://www.toyotaklub.cz/forum/album_pic.php?pic_id=501
4E-FE, 63 kW/5400, white 6,5Jx14, MICHELIN ENERGY 185/60/R14
http://www.toyotaklub.cz/forum/album_pic.php?pic_id=501