Brzdy- Corolla 1,3 16v r.v.1996

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
pajoš
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Brzdy- Corolla 1,3 16v r.v.1996

Příspěvek od pajoš »

Zdravím,mám problém s brzdama,tak se chci zeptat,protože už nevím.Takže: Vyměnil jsem zadní pakny,protože byly sjeté,nechal jsem stáhnout bubny,složil zpátky a jel,všechno v poho a druhý den jsem zkusil ručku a po nějaké době zjistil,že mi přibržďuje pravé zadní kolo,rozdělal jsem to,samostav dal opět na začátek a stejně to asi přibržďuje,protože je kolo teplé.No a ted jsem jel,ani jsem extra nebrzdil a prostě jsem prošlápl pedál málem na podlahu a brzdilo asi jen pravé přední kolo(podle stop) a všechny kola byly horké.Kapalina neubyla,ale pedál šel až k podlaze.Nechal jsem všechno zchládnout a pak to zase bylo v pohodě.A včera se mi to stalo zase,že šel pedál až k podlaze,ale kola horké nebyly.Nevíte někdo,co tomu hrabe?Vyměním brzdovou kapalinu,ale to nevysvětluje všechny kola horké,leda hlavní brzdový válec že by se přidíral...Děkuji.
peta
Manager Týmu

Re: Brzdy- Corolla 1,3 16v r.v.1996

Příspěvek od peta »

pajoš píše:Zdravím,mám problém s brzdama,tak se chci zeptat,protože už nevím.Takže: Vyměnil jsem zadní pakny,protože byly sjeté,nechal jsem stáhnout bubny,složil zpátky a jel,všechno v poho a druhý den jsem zkusil ručku a po nějaké době zjistil,že mi přibržďuje pravé zadní kolo,rozdělal jsem to,samostav dal opět na začátek a stejně to asi přibržďuje,protože je kolo teplé.No a ted jsem jel,ani jsem extra nebrzdil a prostě jsem prošlápl pedál málem na podlahu a brzdilo asi jen pravé přední kolo(podle stop) a všechny kola byly horké.Kapalina neubyla,ale pedál šel až k podlaze.Nechal jsem všechno zchládnout a pak to zase bylo v pohodě.A včera se mi to stalo zase,že šel pedál až k podlaze,ale kola horké nebyly.Nevíte někdo,co tomu hrabe?Vyměním brzdovou kapalinu,ale to nevysvětluje všechny kola horké,leda hlavní brzdový válec že by se přidíral...Děkuji.
No ja bych teda rekl, vymenit brzdovou kapalinu a hlavne dobre odvzdusnit a pak se muzem bavit dal.
Corolla E11 liftback, 4E-FE, rv. 98 (Prodáno)Obrázek
Škoda Superb 2 1.8TSI DSG EleganceObrázek
pajoš
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pajoš »

Tak jsem vyměnil kapalinu a stejně se mi pravé zadní kolo zahřívá a pedál se po cca 20 kilometrech propadl zase...Už fakt přestávám vědět,zkusím to kuchnout ještě jednou.
fildis
Věčnej rejpal

Příspěvek od fildis »

A zajistil si pakny zpátky těma pružinkama???
Corolla E10 1.3 16V 3D 97
4E-FE 55Kw
Ronal 6Jx16 ET38
195/45 R16
Trocha úprav ještě nikomu neublížila :-D

http://database.mangacars.fr/data/media ... llae10.PNG
pajoš
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pajoš »

No právě,že jsem to kontroloval a sundal jsem zase oba bubny a podíval se,jestli je to stejný a bylo.Pružinky tam jsou.No zkusím to znovu kuchnout a přehodit pakny z levé strany na pravou a uvidíme.
Odpovědět

Zpět na „Corolla“