urezlý držák tlumiče výfuku - kde sehnat?

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
Michal_F6
Věčnej rejpal

urezlý držák tlumiče výfuku - kde sehnat?

Příspěvek od Michal_F6 »

nemáte nějaký tip? krom origo Toyo servisu? Připadně, čím by ta urezlá obroučka šla nahradit?

jenom pro upřesnění, jedná se o E11 3D... Provizorně to drží gumicuky, ale jak s estetického tak bezpečnostního hlediska to není to pravé ořechové..

Díky moc.
E12 1.6 VVTi combi, Linea Sol - wife's car
Avensis 2.2 D4D 110 kw - my car
Ducati Monster 821 - fun
peta
Manager Týmu

Příspěvek od peta »

Me praskla ta spodni obruc co drzi tlumic vyfuku - zkousel jsem tu prasklou cast obruce vyndat, ale ty srouby jsou brutalne zarezle, tak jsem to zpevnil silnejsim dratem a je to ok. Shanet original nema cenu.
Corolla E11 liftback, 4E-FE, rv. 98 (Prodáno)Obrázek
Škoda Superb 2 1.8TSI DSG EleganceObrázek
Michal_F6
Věčnej rejpal

Příspěvek od Michal_F6 »

peta píše:Me praskla ta spodni obruc co drzi tlumic vyfuku - zkousel jsem tu prasklou cast obruce vyndat, ale ty srouby jsou brutalne zarezle, tak jsem to zpevnil silnejsim dratem a je to ok. Shanet original nema cenu.
presne to same se stalo i me. obruc prorezla. Pritom na jedne strane je rozpojena/spojena pomoci sroubu se kterym vzhledem ke rzi ani nehnu a z druhe strany vede primo nad vyfuk do jakehosi silentbloku.
Jestli se muzu zeptat, jak a kde jsi chytil ten drat? Jde mi o to aby tam nebyla moc vertikalni vule.
E12 1.6 VVTi combi, Linea Sol - wife's car
Avensis 2.2 D4D 110 kw - my car
Ducati Monster 821 - fun
peta
Manager Týmu

Příspěvek od peta »

Michal_F6 píše:
peta píše:Me praskla ta spodni obruc co drzi tlumic vyfuku - zkousel jsem tu prasklou cast obruce vyndat, ale ty srouby jsou brutalne zarezle, tak jsem to zpevnil silnejsim dratem a je to ok. Shanet original nema cenu.
presne to same se stalo i me. obruc prorezla. Pritom na jedne strane je rozpojena/spojena pomoci sroubu se kterym vzhledem ke rzi ani nehnu a z druhe strany vede primo nad vyfuk do jakehosi silentbloku.
Jestli se muzu zeptat, jak a kde jsi chytil ten drat? Jde mi o to aby tam nebyla moc vertikalni vule.
Ta obruc ma u me sroub na prave i leve strane, tak jsem to chytil za ne.
Corolla E11 liftback, 4E-FE, rv. 98 (Prodáno)Obrázek
Škoda Superb 2 1.8TSI DSG EleganceObrázek
Odpovědět

Zpět na „Corolla“