Carina E - ventilátor větrání
Carina E - ventilátor větrání
Zdravím všechny,
nevíte někdo, co by mohlo způsobovat slabý výkon ventilátoru větrání (topení)? I při maximálních otáčkách ventilátoru to strašně málo "fouká". Nemůže tam někde být něco ucpaného? A jak se k tomu dostanu? Jedná se o Carinu E combi.
Děkuji.
nevíte někdo, co by mohlo způsobovat slabý výkon ventilátoru větrání (topení)? I při maximálních otáčkách ventilátoru to strašně málo "fouká". Nemůže tam někde být něco ucpaného? A jak se k tomu dostanu? Jedná se o Carinu E combi.
Děkuji.
Ventilátor
Pylový filtr vyhodit , ale i přesto mají Cariny velice slabý výkon ventilátoru , dokonce i v zimě musím ho mít aspoň na jedničku .
ToyotaCarina E 2,0 GLi
Toyota Corolla 2E 1,3 GL
Toyota Corolla Verso D4D 2,2
Toyota Corolla 2E 1,3 GL
Toyota Corolla Verso D4D 2,2
- Marty
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ventilátor
Kde že je ten filter?Pepa píše:Pylový filtr vyhodit , ale i přesto mají Cariny velice slabý výkon ventilátoru , dokonce i v zimě musím ho mít aspoň na jedničku .
Tak jsem tam ten filtr měl, přesněji byly dva nad sebou. Vyndal jsem je a když jsem pustil ventilátor, tak mi do kabiny nalítal všechen brajgl z potrubí. Bez těch filtrů to fakt fouká líp, ale teď musím zvážit, jestli je lepší, aby to foukalo málo, ale bez prachu, nebo víc, a s prachem. Jiná překážka tam už být nemůže?
- skrat
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
este v nasavani s pod toho krytu pod stieracmi nieco moze byt..skus kuknut aj to, ale to by tam muselo byt nieco velke - velky kus, lebo tam uz priamo vidis ventilator ak si dobre pamatam... ak to budes rozoberat, davaj bacha na take umele somariny co drzia to gumove tesnenie na tej umelej krytke stieracov (ak odtrhnes, da sa prilepit tesnenie silikonom), radi sa lamu ked su starsie, tak isto aj protikusy srobov, co drzia po kope tie umele kryty (su to dva kusy zosrobovane)...
je aj taky sprej ak si dobre pamatam co som tu niekde cital...nastriekas ho zhora do nasavania a aj zospodu ako je pelovy/kabinovy filter a vycisti ti to vsetky male ciastocky..to bude asi nejaka pena, nemam s tym skusenosti
je aj taky sprej ak si dobre pamatam co som tu niekde cital...nastriekas ho zhora do nasavania a aj zospodu ako je pelovy/kabinovy filter a vycisti ti to vsetky male ciastocky..to bude asi nejaka pena, nemam s tym skusenosti
Carina 1,6 '97 GLi liftback
no ja sem zrovna pred mesicem lezl do ventilatoru pac mi tam uz dlouho neco sustilo a pylovej filtr nemam, dostanes se tam pod prihradkou spolujezdce tu drzi 2 sroubky, sundas a je videt krabica od ventilatoru a zespodu jsou 3 sroubky a da se do toho vlizt, ja sem z tama vytahl dve hrste listi a uz je krasne tichej ani se mi nezda zeby malo foukal.
tot asi posledni z mala problemu s carinou pac uz ceka v garazi avensis na SPZ co sme minulej tyden dotahli z Nemecka
tot asi posledni z mala problemu s carinou pac uz ceka v garazi avensis na SPZ co sme minulej tyden dotahli z Nemecka
Avensis 2.0 VVT-i exclusive-elegant rok 04 / Lexus RX 450h rok 13
Ex: Nissan Murano rok 06
Ex: Lexus RX300 rok 99
Ex: Carina E 1,6 16V 79kw GLI rok 93 s LPG
Ex: Škoda Favorit 135 L rok 90 s LPG
Ex: Nissan Murano rok 06
Ex: Lexus RX300 rok 99
Ex: Carina E 1,6 16V 79kw GLI rok 93 s LPG
Ex: Škoda Favorit 135 L rok 90 s LPG