MP3 - problém přehrávání
MP3 - problém přehrávání
Ahoj všichni - vypálil jsem si CD s MP3, mám v rootu čtyři složky a v nich přímo skladby. Když se disk načte, najede to na první písničku v první složce - přesně podle návodu. Celá ta první složka jde přehrát, ale na další složky se nelze dostat. To samé CD vyzkoušeno ve Versu a Yarisu a funguje OK. Návštěva servisu ukázala, že ani Auris na showroomu ani předváděčka venku nedokáže na další složky přepnout. Vyzkoušel jsem složky vypálit i jednotlivě podle schématu co disk to složka a vše bylo OK. Jakmile je ale nacpu na jeden disk je to konečná...
Můžete to prosím někdo vyzkoušet?
Díky Cuba
Můžete to prosím někdo vyzkoušet?
Díky Cuba
Takže vyzkoušeno a v Neru je to opravdu OK. Vypalováno jako "vypalování zvuku" a pak "Disk MP3 Jukebox".gobb píše:Nazdarek. Nemam s tym problem, na jednom CD mam dokonca az 9 foldrov.. Len to prepinanie trva dlhsie![]()
Napalujem cez Nero.. Skus proste len zmenit program a potom uvidime.
Zajímavé je, že pokud jsem vypaloval v NTI, zvolil jsem Audio a pak MP3 CD tak to fungovalo ve všech Toyotách jen ne v Aurisu

Nicméně díky za radu!!!!
Ahoj, tak jsem také novým majitelem Aurise. Kromě pískajících brzd mi vadí však ještě něco jiného: CD přehrávač. Nechce přehrávat skoro žádná CD. Podotýkám, že CD nejsou ani špinavá, ani poškrábaná. U hudebních často píše ERROR 1 a MP3 zase NO MUSIC. Vypalováno nově v NERU jako disk CD Jukebox - MP3 44,1 kHz, 128 kbps. Mám pocit, že čitelnost CD se trochu zlepší, když je rádio "zahřáté". Přijde mi to jako rozostřená optika. Měl jste někdo podobný problém?
Mám různé, většinou Verbatim, nějaká BenQ a nyní pálim na Sony. Z 10-ti spustím tak 4. Na stolním DVD přehrávači (Panasaonic) vše hraje, jak má, takže vypáleno je dobře. Přijde mi to jako vysoká citlivost mechaniky. Počítám, že ve středu pojedu do Toyoty v Ústí, tak se tam pokusím domluvit, aby ty CD zkusily na nějakém jiném Aurisovi
Tak je to tou teplotou. Dnes jsem to zkoušel po dojezdu do práce, když už bylo auto vytopené a tudíž i "ohřáté" CD. Vše fungovalo jak má. Takže závěr, buď používat jen v létě, nebo CD před použitím dát na průduch topení
Beru, že při nízké teplotě dojde ke srážení materiálu, ale jsem překvapen, že si s tím mechanika neporadí - nikde jsem se nedočetl provozní teplotytéto mechanika. Máte někdo stejný problém? Či to je špatně zaostřující (příliš citlivá) mechanika jen v mém autě?