Příčníky na Hagusy
Příčníky na Hagusy
Dobrý den, prosím Vás nevíte někdo jaké mám shánět příčníky na hagusy? Ty hagusy jsou celkem extra velké.Jakého rozměru a případně kde je shánět? Toyota Avensis rv.98 2.0 TD Combi(CT220) .Děkuji za informace. PS.A hlavně nejlevněji.Použiji tak dvakrát ročně
Dík

- olstrane
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Nosiče za různý ceny najdeš tady http://www.neumax.cz/kategorie/stresni-nosice/
Kdyz jsme u tech nosicu, chci se zeptat, jake snese strecha zatizeni na Avensis kombi CT220 (ne papirove - ale dle vasich zkusenosti). Ja osobne jsem v nouzi prevazel pet baliku 18mm palubek delky 4m. Odhadem tak tricet az petatricet kilo na balik, takze asi tak 150 - 180 kg. Na aute zadne stopy. Mel jsem ale prdelku stazenou.
Kdysi na me bajne Skoda 120 GLXI, jsem vezl 5 tramu 10x10 v delce 5m a to uz nesly zavrit dvere. Ale autak to odvezl a prezil.

Kdysi na me bajne Skoda 120 GLXI, jsem vezl 5 tramu 10x10 v delce 5m a to uz nesly zavrit dvere. Ale autak to odvezl a prezil.

Avensis combi wagon, 2.0 TD, 2C-TE, 1999, stříbrná metla - král je mrtev
Ať žije král - Avensis combi wagon, 2.0 TDI, D-4D, 2002, tmavě modrá metla
Ať žije král - Avensis combi wagon, 2.0 TDI, D-4D, 2002, tmavě modrá metla
- olstrane
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
No já jsem jel taky s prknama ale radši to nepokouši max 100kg protože pak při brždění by se to mohlo utrhnou i se střechou.
Jinak střecha unese hodně každá, když auto stojí a náklad se nehýbe (viz ty pětimetrový trámy musely lítat na všechny strany). Prodávaj se stany na zahrádku i pro dva dospělí a dvě děti tzn. cca 250kg ne-li víc
obrázky tady http://www.autostany.cz/uvod.php?roz=2
Jinak střecha unese hodně každá, když auto stojí a náklad se nehýbe (viz ty pětimetrový trámy musely lítat na všechny strany). Prodávaj se stany na zahrádku i pro dva dospělí a dvě děti tzn. cca 250kg ne-li víc

- krchovman
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Re: Příčníky na Hagusy
kdyby jsi sháněl zahrátku, tak mám, a mám jí na dvě věci, protže to nepoužívám, koupil jsem to i s autem . za 1000,- je tvoje když budeš chtít , tak to fotnu -)TommyMe píše:Dobrý den, prosím Vás nevíte někdo jaké mám shánět příčníky na hagusy? Ty hagusy jsou celkem extra velké.Jakého rozměru a případně kde je shánět? Toyota Avensis rv.98 2.0 TD Combi(CT220) .Děkuji za informace. PS.A hlavně nejlevněji.Použiji tak dvakrát ročněDík

- olstrane
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Re: Příčníky na Hagusy
Kdyby do toho TommyMe nešel, zajímalo by mě to jestli jdou použít na 2001krchovman píše:kdyby jsi sháněl zahrátku, tak mám, a mám jí na dvě věci, protže to nepoužívám, koupil jsem to i s autem . za 1000,- je tvoje když budeš chtít , tak to fotnu -)TommyMe píše:Dobrý den, prosím Vás nevíte někdo jaké mám shánět příčníky na hagusy? Ty hagusy jsou celkem extra velké.Jakého rozměru a případně kde je shánět? Toyota Avensis rv.98 2.0 TD Combi(CT220) .Děkuji za informace. PS.A hlavně nejlevněji.Použiji tak dvakrát ročněDík
![]()

Ja jsem ti odepisoval. Nechápu,žes nic neobdržel.Můj email je tomas.mechl@seznam.cz To je blbe ze mesic budes pryc.Ja mam mesic na to abych to sehnal. Diky a mej se