nony majitel

vše ohledně modelové řady Yaris
Odpovědět
mike.prague
Člen Týmu

nony majitel

Příspěvek od mike.prague »

Tak dnes jsem vyzvedl noveho Yeriho....., musim rist ze prvnich par kilometru byla sila nez jsem si zvykl na rychly ucinek brzd, ale ted uz to slo, dnes odpoledne jsem mel jezdeni po Praze cca 70 km, na rovinu jsem byl zvedav na spotrebu, naprosto me to udivilo, ale mel jse 6,7 litru, coz povazuju u nezajetoho auta za neco super ( motor 1,3 ). Dalsi vec, ktera me prekvapila oproti Yarisu 1.0 a Corolle 1.4, ktere mame v rodine take, je akcelerace, sice jsem nejak moc nevytacel motor ale dvakrat jsem zkusil podrzet dvojku do 5 tisic otacek a musim rict ze to byla parada. Ohledne podvozku musim uznat ze Toyota sla o dva velke kroky kupredu ( musim chvalit ). Co se tyce zpracovani musim uznat, ze spousta automobilek by se mohla ucit na dilenskem zpracovani. Design....., tema jen samo pro sebe, kazdy ma jiny vkus, byla by to nuda kdyby meli vsici stejny, ale lide za mnou otaceli, mozna jen kvuli tomu ze nemam znacky, ale byl to fajn pocit. Mame cervenou barvu a 15 hliniky ( osmi paprskove ), co se tyce razeni tak jen sama chvala rychlosti tam padaji jedna za druhou luksusne, meli jsme problem s minulou generaci jednicka a dvojka spatne zapadali.Sedacky mi vyhovuji nejsem nijak vysoky, ale sedaky jsou akrat slouhe, vyhled z auta je pardni i pres predni sloupky..., jedine minus je ze jsem odhalil po Vasich informacich ze v aute neni pylovy filtr. Ale dodaji mi ho pri prvni prohlidce, za to Vam cgci podekovat...., jinak musim pochvalit Toyotu v Modranech, protoze takove jednani a pomoc a tolerance z nasim minulym vybouranym Yarisem byla nadstandartni. Muzu vrele jen doporucit.
Vsem Vam preji spoustu bezpecnyh a spokojenych kilometru
T.Y.N.G.
Věčnej rejpal

Příspěvek od T.Y.N.G. »

Gratuluju ke koupi. Jenom k tomu pyl. filtru. Dotlač je k montáži co nejdřív, zbytečně se ti bude špinit celý prostor klimatizace a interier auta.
Toyota Corolla 1.8 Hybrid 2022 (koupeno 11/2024)
Ford Focus 1.0 Trend 06/2015 - 11/2024
Toyota Yaris NG 5dv 1.0 Base Cool (Made in Japan) r.v. 2006. Prodáno 06/2015.
mike.prague
Člen Týmu

Příspěvek od mike.prague »

bylo mi receno, ze to na nejakou dobu nevadi
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

autu to nevadi-ale cim dlhsie "cuchas"prach, smrad,...tym horsie
mio
Věčnej rejpal

Příspěvek od mio »

mike.prague píše:bylo mi receno, ze to na nejakou dobu nevadi
ako myslis, len prave teraz ked je LETO a samy pel a ked pouzivas klimu to vadi,lebo sa ti to vsetko lepi na vymennik a potom to dychas...do 15000km je to dost dlho,to ti poviem....neviem preco sa im nechce teraz,ked potom budu musiet este aj dezinfikovat na ich naklady.... :wink:
Inac gratulujem,este keby si zohnal nalepku fora...tak budes nacisto maniak ako my :D vid.tema Spoznavaci znak Yarisa....
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
jenikfb
Člen Týmu

Příspěvek od jenikfb »

Dobrý den, nejjednoduší a nejrychlejší je koupit v Auto Kelly filtr značky Filtron pro Y NG za cca 230Kč a nainstalovat vlastnoručně.
Mnoho štastných km. Honza
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

Nazdar-vitaj medzi nami ! Nech ti slúži a robí radosť :wink: :wink:
Čo sa týka toho filtra,ako si to už tu isto čítal : http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=6852

Skus to aj ty. Nič za to nedáš,ba naopak ...
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Odpovědět

Zpět na „Yaris“