Prosím o radu..NESTARTUJE!
Prosím o radu..NESTARTUJE!
Chtěl bych Vás požádat o radu nebo nějaké tipy ohledně problému se startováním. Asi po čtyřech dnech kdy jsem jel s mou Corollou r.v.1991 naposledy jsem opět chtěl vyrazit na road trip. Když jsem přišel k auto nefungoval mi dálkový centrál, chtěl jsem otevřít tedy pomocí klíčku avšak otevřeli se mi jen dveře se zámkem. Tudíž centrál byl opravdu mimo provoz a netýkalo se to jen vybité baterie v dálkovém ovladači. Po zasunutí klíčku do zapalování a otočením klíčkem bylo absolutní ticho, nic se ani nerozsvítilo, žádné kontrolky. Svítila pouze oranžová kontrolka Economy. Zatím jsem neměl čas cokoliv vyzkoušet proč to nejde. Napadla mě baterka ale je mi divný že před čtyřmi dny kdy jsem jel s autem naposledy auto nastartovalo bez sebemenších problémů. Světla jsem také nezapomenul vypnout. Napadli mě už i takové věci že by třeba mohli být překousané kabely od baterky ale zase mi je divné že svítí oranžová kontrolka Economy. Opravdu nevím čím to může tedy být ale za každou radu budu vděčný.
Baterka mě napadla také jako první ale nechtělo se mi investovat do nové když jsem netušil čím to může být že to nestartuje. Hlavně jak už jsem psal auto šlo před čtyřmi dny bez problémů nastartovat a je mi divný že po čtyřech dnech stání by se z ničeho nic nerozsvítili ani kontrolky na přístrojo´vce mimo tedy zmíněné oranžové kontrolky Economy.
- dr.knedlo
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Mas kamose ne? tak at ti pujci na vyzkouseniXele píše:Baterka mě napadla také jako první ale nechtělo se mi investovat do nové když jsem netušil čím to může být že to nestartuje. Hlavně jak už jsem psal auto šlo před čtyřmi dny bez problémů nastartovat a je mi divný že po čtyřech dnech stání by se z ničeho nic nerozsvítili ani kontrolky na přístrojo´vce mimo tedy zmíněné oranžové kontrolky Economy.
Corolla E12 1,6 16V 3ZZ-FE 81Kw 2002
Corolla E10 1,6 16V 4A-FE 84Kw 1996
Corolla E9 1,3 12V 2E-E 55Kw 1989 - RIP 2019
Corolla E9 1,6 16V 4A-FE 77kw 1990 - RIP 2019
Corolla E10 1,6 16V 4A-FE 84Kw 1996
Corolla E9 1,3 12V 2E-E 55Kw 1989 - RIP 2019
Corolla E9 1,6 16V 4A-FE 77kw 1990 - RIP 2019
Proč jsi sem hodil startér když je očividný že tím to nebude
Nechcu nic říkat ale první bych prolezl pojistky a zjistil jestli tam není imobilizační relé-to znamená že když neotevřeš centrálem auto tak nenastartješ (je tím relé odpojen odvod ze spínací skříňky) což by sedělo.Na devadesát procent tipuju že to bude vše souviset jen se špatnou baterií v dálkovým ovladači centrálu a tím odemčením auta klíčkem.
Jestli se pletu,tak ať se propadnu do západního Japoncka

Jestli se pletu,tak ať se propadnu do západního Japoncka

MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
To dr.knedlo: O tom že si půjčím baterku od kámoše abych to vyzkoušel jsem samozřejmě také uvažoval. Ale napřed jsem se zde s Vámi chtěl poradit co může být nejpravděpodobnější příčinou že to nestartuje než ho začnu "otravovat"
To Tonda: Tondo je mi to líto ale asi se do toho západního Japonska budeš muset propadnout.
Teď vážně..po výměně baterky byl problém odstraněn a Corollka se probudila. Je mi však divný že že před čtrmi dny auto nastartovalo v pohodě a najednou se ani neprotočil startér ani se nerožnuly kontrolky. Ještě chci nechat změřit jestli mi to dobíjí nebo náhodou nepřebíjí. Pak dám vědět jak jsem pochodil.
Každopádně Vám všem kteří jste snažili poradit a zasílali tipy čím by to mohlo být moc děkuji.

To Tonda: Tondo je mi to líto ale asi se do toho západního Japonska budeš muset propadnout.
Teď vážně..po výměně baterky byl problém odstraněn a Corollka se probudila. Je mi však divný že že před čtrmi dny auto nastartovalo v pohodě a najednou se ani neprotočil startér ani se nerožnuly kontrolky. Ještě chci nechat změřit jestli mi to dobíjí nebo náhodou nepřebíjí. Pak dám vědět jak jsem pochodil.
Každopádně Vám všem kteří jste snažili poradit a zasílali tipy čím by to mohlo být moc děkuji.
- Beaver
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Neni to divny, baterka klidne umre ze dne na den.Xele píše:Teď vážně..po výměně baterky byl problém odstraněn a Corollka se probudila. Je mi však divný že že před čtrmi dny auto nastartovalo v pohodě a najednou se ani neprotočil startér ani se nerožnuly kontrolky. Ještě chci nechat změřit jestli mi to dobíjí nebo náhodou nepřebíjí. Pak dám vědět jak jsem pochodil.
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Souhlasím, mám s tím svoje zkušenosti.Beaver píše:Neni to divny, baterka klidne umre ze dne na den.Xele píše:Teď vážně..po výměně baterky byl problém odstraněn a Corollka se probudila. Je mi však divný že že před čtrmi dny auto nastartovalo v pohodě a najednou se ani neprotočil startér ani se nerožnuly kontrolky. Ještě chci nechat změřit jestli mi to dobíjí nebo náhodou nepřebíjí. Pak dám vědět jak jsem pochodil.