Poslednou dobou sa mi stáva ,že pri rozbiehaní ,sa roztrasie celý predok.
-Pridávam plyn,púšťam spojku a pri zábere spojky sa celý predok roztrasie...
Ako keď zapne ASR(samozrejme,že ho nemám)
Viete si predstaviť zrolovaný asfalt pred semaformi a ked sa rozbiehate,tak to pekne skacká

No a takéto niečo mi robí pri rozjazde.Už som myslel aj na lamelu spojky alebo prítlačný tanier(takto sa správala moja 120-tka ,keď odchádzala spojka a preto si to teda len myslím)-bolo by to asi trochu priskoro pri najazdených 1024km. Nerobí to stále,ale dnes z 10 rozbehov to urobilo asi 7x...
Už som skúšal všeličo-viac plynu,rýchlešie pustiť spojku(to zasa urobím ako sa hovorí odpych),alebo viac plynu,pomalšie pustiť spojku a vtedy sa to roztrasie(nie je to ale pravidelne).Potom som skušal rozbiehať sa aj tak,že som pridal viac do kotla,rýchlejšie pustím spojku,ale zároveň uberiem z plynu.Vtedy je to také-ničo medzi.Pri uberaní plynu trošku zaváha(samozrejme,keď mu nedám napapať...) a idem.
Neviem,či ste ma pochopili,ale skôr,než sa obrátim na servis(nechce sa mi -bojím sa,že nabehnú škriatkovia a niečo vymenia ) spýtam sa vás ,či ste niečo takého nezbadali...
A aj kôli tomu,že ako na potvoru im to robiť nebude...
Chcel som to ukázať kamošovi,čo má tiež yarisa 1.0 a samozrejme sa to ani raz nezatriaslo...

S rozbehom by som ako vodič nemal mať problémy,veď jazdím bez mála 20 rokov.