Manulani klima

vše ohledně modelové řady Carina
Odpovědět
sickboy
Člen Týmu

Manulani klima

Příspěvek od sickboy »

Ahoj, nevite si nekdo rady s manulani klimou na Carine E 1.6 16V? Pred zimou v pohode bezela, tak jsem ji zkousel ted na jare a nic. Zajel jsem do servisu Toyoty, aby mrkli na chladici medium a pripadne jej vymenili a nove natlakovali. Daji to na nejakou masinu, ktera zjisti tlak v soustave a pak to po 5 min pripadne naplni.
Klimu v pohode naplnili, ze tam pry nebylo medium a bezela ten den v pohode, zkousel jsem ji asi po 3 dnech a zdalo se ze taky.. No a po tydnu zase smitec, akorat mi ted prijde, ze jen nechladi, ale kompresor se sepne - predtim se ani nesepnul. Nevite nekdo, kde by mohl byt problem - jestli unika medium a je ho tam uz malo, ventily...? Ja jen doufam, ze ne kompresor -> OptiFit dil cca. 14.000,- a origo cca. 20.000,- :mad: Bohuzel v Toyote ani nedavaji barviva do chladici kapaliny, takze bych to musel pripadne znova naplnit..
Sickboy
----------------------------
Toyota Carina E 1.6/16V
Mirosz
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Re: Manulani klima

Příspěvek od Mirosz »

Viděl bych to určitě na nějakou netěsnost...měl jsem podobný problém, ovšem už jsem to před prodejem nestihl dořešit. Po naplnění mi taky klima běžela asi jen tři dny...

sickboy píše:Ahoj, nevite si nekdo rady s manulani klimou... ...znova naplnit..
Toyota Carina E, 2.0 16V, 93kW, 1997 -
http://www.thax.nasiti.eu/carina/index.html
Obrázek Optimismus je způsoben nedostatkem informací.
sickboy
Člen Týmu

Příspěvek od sickboy »

Neznate aspon nekdo v okoli HK, kde by servisovali klimy za rozumnou cenu - nerad bych totiz vyhazel tisice za naplneni + pridani barviva + opetovny zkontrolovani, hledani pripadne zavady zaplatil xxx tisic a nakonec zjistil, ze je potreba vymenit kompresor. Diky za kazdou odpoved.. To vedro uz je sila :roll:
Sickboy
----------------------------
Toyota Carina E 1.6/16V
Odpovědět

Zpět na „Carina“