Dovoz z Ameriky máte někdo zkušenost s přihlašováním

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
celicka automatic
Člen Týmu

Dovoz z Ameriky máte někdo zkušenost s přihlašováním

Příspěvek od celicka automatic »

Zdravím Toyotáře měl bych takový dotaz Koupil jsem v Berlíně Toyotu Celiku 1,8 v Automatu jezdí moc fajn jen mám problém .
byla vyrobená v roce 1994 model T20 ale byla přivezena do německa
v roce 1995 tedy jezdila 13 let v německu a od tud jsem jí přivezl já.
Problém je ,že jí dovezli z Ameriky, teď mám problém jí přihlásit
Má někdo z vás zkušenost s tím ,že by dovezl auto z Ameriky a co to
obnáší aby jí dal na čísla

Zdravím pánové s tím národním číslem je to pravda nemám ho tam zapsané tak nevím co s tím jestli má každý typ toyoty jiné číslo nebo jsou stejná
třeba typ T20 a ve všech variantách nebo třeba odlišení v kubatuře
nebo u té automatické převodovky . A vůbec je tady někdo kdo má stejný problém a taky stejný vůz s automatem a jaké máte s tím zkušenosti.
Naposledy upravil(a) celicka automatic dne úte 22.04.2008, 14:20, celkem upraveno 1 x.
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

Nemel by byt problem u auta dovezeneho z clenske zeme EU a je v zasade fuk, jak se tam dostala. Ty sis dovezl auto co uz jezdilo na Nemeckych papirech a hotovo :wink:
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
BRunner
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRunner »

2 Beaver: tak jednoduché to neni, to auto musí mít v německém techničáku národní typové schválení, což u individuálního dovozu z USA nemusí být.

Pak to bude asi trochu složitější. Asi nejjednodušší je sehnat české papíry a udělat přestavbu. Druhá varianta je jít cestou zkušebny a provedení potřebných úprava na autě, tak aby odpovídalo našim předpisům - většinou jsou to jen blbosti jako světla atd.

2 celicka atuomatic: Ale zkus kontaktovat Tygra tady z fóra, zabývá se dovozem aut a má v téhle oblasti mnohem víc zkušeností. http://www.lccimport.cz/
Odpovědět

Zpět na „Celica“