Problémy c Carinou 1.6 16v
Problémy c Carinou 1.6 16v
Zdravím všechny. Prosím Vás o radu. Koupil jsem Toyotu Carinu 1.6 16V, má 180000Km najeto a r.v 95. Šlape výborně, ale mám problé se zařazením trojky z dvojky, jako když kope trošku zpátky a dneska mě z ničeho nic začala zlobit teplota. Když je auto studené, tak je ukazatel normálně dole, po zahřátí vyjede do půlky, ale pak mi asi po 10 min vyskočí na maximum a zůstane tam vyset. Prosím poraďte, nemůže to být jen špatné čidlo??? Díky za radu, čau Gas
Zkus otevřít víčko chladiče a nech to prohřát.Po několika min by se to snad mohlo odvzdušnit.Mě to sice dělal,povolením hadice na chladiči ale to je o opaření.
Naposledy upravil(a) Jirka dne úte 25.03.2008, 13:17, celkem upraveno 1 x.
Re: Problémy c Carinou 1.6 16v
já jsem mněla Carinu taky z r.2005 , cca. ve 120 000 km jsem musela měnit chladič , prý byly ještě staré konstrukce . Při 180000 km bych nečekala , že bude řazení úplně bez problémů.Gas píše:Zdravím všechny. Prosím Vás o radu. Koupil jsem Toyotu Carinu 1.6 16V, má 180000Km najeto a r.v 95. Šlape výborně, ale mám problé se zařazením trojky z dvojky, jako když kope trošku zpátky a dneska mě z ničeho nic začala zlobit teplota. Když je auto studené, tak je ukazatel normálně dole, po zahřátí vyjede do půlky, ale pak mi asi po 10 min vyskočí na maximum a zůstane tam vyset. Prosím poraďte, nemůže to být jen špatné čidlo??? Díky za radu, čau Gas
Pro Alisa: Z Tvých příspěvků začínám mít pocit, že Tě někdo uvedl v omyl s rokem výroby Tvé (jak píšeš) bývalé Cariny. Je nezvratný fakt, že výroba této řady skončila začátkem roku 1998, a nevím o tom, že by kluci z TOYOTY linku znova rozjeli!
Leda že bys tím rokem 2005 myslela rok pořízení, ale to z těch Tvých příspěvků není zcela patrné.

Carina 2.0TD combi
- odaz
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Řazení
Pokud vám cuká řadící páka, možná bude problém v uložení motoru, tzn s nějakým silentblokem. Mě to taky dělalo při řazení ze 4 na 5-páka cukala zpátky. U cariny II je přední silentblok nastavitelný, stačí si s tím pohrát a pokud není chyba v táhlech u převodovky, mělo by to jít spravit
EX.-CARINA II XLI 1.6 16v 77kw 1991-ted slouží mým rodičům
AVENSIS Sol 2.0 VVTi D4 108kw
Toyota-vím proč...
AVENSIS Sol 2.0 VVTi D4 108kw
Toyota-vím proč...