Carina Combi 1,6 nebo 1,8?
Carina Combi 1,6 nebo 1,8?
Nazdárek všem,
potřeboval bych od Vás zkušenějších poradit jakou Carinku kombi zakoupit. Je veliký rozdíl ve výkonu a ve spotřebě mezi 1,6 a 1,8? Chtěl bych koupit tak rok 1997.
Díky za Vaše odpovědi a názory.
Colman

potřeboval bych od Vás zkušenějších poradit jakou Carinku kombi zakoupit. Je veliký rozdíl ve výkonu a ve spotřebě mezi 1,6 a 1,8? Chtěl bych koupit tak rok 1997.
Díky za Vaše odpovědi a názory.
Colman
Obsah
[qote="Jirka"]Ja ma 2,0i a jsem maxi,alně spokojenej.[/quote]
.......... jasně , dvoulitr je dobrá volba . Supr výkon a spotřeba něco málo přes 7 litrů .

.......... jasně , dvoulitr je dobrá volba . Supr výkon a spotřeba něco málo přes 7 litrů .

ToyotaCarina E 2,0 GLi
Toyota Corolla 2E 1,3 GL
Toyota Corolla Verso D4D 2,2

Toyota Corolla 2E 1,3 GL
Toyota Corolla Verso D4D 2,2
- 
				reno-raines
- Člen Týmu
1.8
snad nejlepsi motor od toyoty, stejny vykon a mensi spotreba jak 1.6, ale ten chod a kultivovanost

pánové nevím kde chodíte na ty spotřeby. Já mám sedan GLi 2,0 98kW a po městě jsem se těžce dostal pod 10l. Dálkovou (Chorvatsko) jsem udělal za nějakých 7,5l a to jsem se táhnul jak šnek. Spáteční cesta když jsem tomu trochu šlápnul mě vycházela asi na 11l. Pak jsem to přestavěl na LPG a mám spotřebu va městě kolem 12-13l a na dálkovou pod 10l. Ale je fakt že mám někdy těžkou nohu...

když máš takové spotřeby, tak mi ještě řekni který máš rok. Já mám 95. Nejde mi do hlavy jak jezdíš...  To jezdíš po městě na 5 tak 40 a máš za sebou pořád fronty ne?
  To jezdíš po městě na 5 tak 40 a máš za sebou pořád fronty ne?
to je pak jak jsem jel z Chorvatska, a v Maď. ve dvě v noci dojedu kolonu která jede 70, tak ji předjedu a neuvěříš kdo jede ve předu... Na prvních dvou autech CZ a jedou jak s hnojem a za nima kolona, protože nikdo neví co se děje ve předu tak nepředjíždí.

To jezdíš po městě na 5 tak 40 a máš za sebou pořád fronty ne?
  To jezdíš po městě na 5 tak 40 a máš za sebou pořád fronty ne?to je pak jak jsem jel z Chorvatska, a v Maď. ve dvě v noci dojedu kolonu která jede 70, tak ji předjedu a neuvěříš kdo jede ve předu... Na prvních dvou autech CZ a jedou jak s hnojem a za nima kolona, protože nikdo neví co se děje ve předu tak nepředjíždí.
- mimo
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Ja mam 1.8 combi a ked som bol v chorvatsku tak mi priemer vyšiel na 7,2l a to som spravil 1600km a samozrejme používal som klímu ... a žiadne jazdenie na spotrebu som nerobil , dialnica A a SLO bezne 140-160 podla situácie ...
10l je straaaaaaaašne vela ... to si neviem predstaviť tú jazdu .... naozaj ved mi to pripadá ako nezmysel až

10l je straaaaaaaašne vela ... to si neviem predstaviť tú jazdu .... naozaj ved mi to pripadá ako nezmysel až

Pánové sorry, ale já to nedávám. Točím max 2200otáček pak řadím. Je fakt že až tak 50ku nedodržuju, ale jak prase zase nejezdím... Mám malé dítě a manželku, která je lepší jak omezovač... 
Auto má nalítané nějakých 256000, udržuju ho v kondici (oleje, svíčky, nový rozdělovač, nové vstřiky, atd.), letní kola mám 195/65/15, ale na vaše spotřeby nemám šanci se dostat . V červnu jedu do Chorvatska, tak uvidím na jakou spotřebu se dostanu s LPG.
 . V červnu jedu do Chorvatska, tak uvidím na jakou spotřebu se dostanu s LPG.
Zdarec a dobrý dolet .....
 .....

Auto má nalítané nějakých 256000, udržuju ho v kondici (oleje, svíčky, nový rozdělovač, nové vstřiky, atd.), letní kola mám 195/65/15, ale na vaše spotřeby nemám šanci se dostat
 . V červnu jedu do Chorvatska, tak uvidím na jakou spotřebu se dostanu s LPG.
 . V červnu jedu do Chorvatska, tak uvidím na jakou spotřebu se dostanu s LPG.Zdarec a dobrý dolet
 .....
 .....