Ak to je plast,tak ma trafi. Toto by dopustili japonci?takuto kvalitu lakovania? po roku??? dve zimy???to uz na dalsiu zimu budem vyzerat ako Fabia Junior...

ale ber,ze oni za to nemozu... kym im to ,,zhora,, neodsuhlasia a zialbohu na slovensku... pametam si ,astry,stare A4 audi a podobne sa im lupali same predne narazniky po wapkou,alebo v umyvarke,nakolko mali zle upraveny plast pred striekanim a tiez to neraklamovali... no drzim palce,aby ti to vzali..
 ale ber,ze oni za to nemozu... kym im to ,,zhora,, neodsuhlasia a zialbohu na slovensku... pametam si ,astry,stare A4 audi a podobne sa im lupali same predne narazniky po wapkou,alebo v umyvarke,nakolko mali zle upraveny plast pred striekanim a tiez to neraklamovali... no drzim palce,aby ti to vzali..   

O servise velmi neviem.no ked mi obuvali letne gumy na AL disky,tak som mal kazdu dieru kde je matica zvnutra odretu do bielej barby,niekde boli aj struzliny ktore este drzali same ...Ičo píše: ja mam s kosickym servisom len dobru skusenost...