Toto je fakt mazec !!!!!
- X_Mave
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Toto je fakt mazec !!!!!
neni to sice zadnanovinka na trhu, ale myslim, ze to vsechny zaujme ... no nejsou ti sikmooci sikovni??? http://www.6park.com/enter7/messages/gvk21098.html
- CelicaNR
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Neviem preco niektori ludia pchaju prachy tam, kam to pre mna nedava zmysel.. asi im to zmysel dava.. je to ako ked ti zigulovia lepia spojlery a tuzingove veci na tie skorapky, a maju z toho fajnovy pocit.. toto kvazi "ferrari' je ale uz tuzing vo velkom, o akom snivaju ti bohati prachaci bez v kusu (co ale nemaju na ozajstne ferrari)
Nam by stacila aj ta NSX.. alebo niekomu nie ???
Nam by stacila aj ta NSX.. alebo niekomu nie ???

- Bruzik
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Je to fakt kotel, krasna prace
Me spis pripadne divne ze se nekdo dokaze pozastavit nad smyslem takovyho dila.. myslim ze se da najit spoustu jinych cinnosti, ktere vyjdou mnoohem draz a 'bez uzitku', nevim treba takovi audiofilove co dokazou vyhodit pul mega za 2 repraky, platy foDbalistu aj.
Tohle je naopak skvela prace, no a srovnavat to s tuzingem, to sorry?!?!?? Akorat mi nejde moc do hlavy proc to delali na NSX ve 100% stavu... Sakra, umet to samy co oni...

Me spis pripadne divne ze se nekdo dokaze pozastavit nad smyslem takovyho dila.. myslim ze se da najit spoustu jinych cinnosti, ktere vyjdou mnoohem draz a 'bez uzitku', nevim treba takovi audiofilove co dokazou vyhodit pul mega za 2 repraky, platy foDbalistu aj.
Tohle je naopak skvela prace, no a srovnavat to s tuzingem, to sorry?!?!?? Akorat mi nejde moc do hlavy proc to delali na NSX ve 100% stavu... Sakra, umet to samy co oni...
- CelicaNR
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Jimmy: nejde predsa o to, preco to delala ta firma, to je predsa jasne, ze to robia na zakazky.. pre bohatych (ale nie tych velmi bohatych
),
ale preco si to dal robit majitel ?
Bruzik: co sa tyka tuzingu, co je pre teba tuzing? Nevydareny tuning? Nevkusny tuning? Urcite pre toho majitela skodovky, co si tam nalepi drevene kridlo to vobec nie je tuzing, pre neho to je predstava tuningu, chce mat lepsie auto, nieco cim sa priblizi tym okridlenym WRX a spol. A rovnako aj tato NSX, pre majitela NSX to je nadherna replika Ferrari (co beriem
) ale pre akehokolvek majitela Ferrari to je cisty Ferrari tuzing, lebo ferrari to nikdy nebude (rovnako ako skodovka nebude WRX).
A na margo tej repliky, som zvedavy, ako "upravil" tie nadherne vyvazene vlastnosti NSX (podvozkove i motoricke). Ja by som urcite tych par desiatok litrov USD vlozil skor do motora a podvozka.
Peace

ale preco si to dal robit majitel ?
Bruzik: co sa tyka tuzingu, co je pre teba tuzing? Nevydareny tuning? Nevkusny tuning? Urcite pre toho majitela skodovky, co si tam nalepi drevene kridlo to vobec nie je tuzing, pre neho to je predstava tuningu, chce mat lepsie auto, nieco cim sa priblizi tym okridlenym WRX a spol. A rovnako aj tato NSX, pre majitela NSX to je nadherna replika Ferrari (co beriem

A na margo tej repliky, som zvedavy, ako "upravil" tie nadherne vyvazene vlastnosti NSX (podvozkove i motoricke). Ja by som urcite tych par desiatok litrov USD vlozil skor do motora a podvozka.
Peace